|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
30.1.2009 9:15:19   
mucica1
Živjo,

imamo majčken problem. Tri leta nazaj smo za naš prvi prirastek kupili voziček Traxx Jaguar 3. Ker se je mali lumpek rodil sredi zime, smo imeli zraven še zimsko vrečo, da je lahko spal v vozičku praktično od rojstva. Nakup košare se nam takrat ni zdel smotern.

Zdaj pa pričakujemo novega člana družine sredi poletja. Seveda nam zimska vreča ne bo prišla nič prav, še kako prav pa bi nam prišla košara, saj imam občutek, da tale športni del ni ravno primeren za novorojenčka.  Tu pa nastopi problem, da vozičkov Traxx Jaguar nikjer več ne prodajajo oz. jih po 3 letih user posted image sploh več ne izdelujejo.

Ali ima katera izmed vas izkušnje, če gre na voziček s primernimi adapterji tudi košara kakega drugega proizvajalca oz. če katera ve, ali te košare slučajno prodajajo kje še danes?

Vsaka ideja je dobrodošla, druga varianta je pač nov voziček user posted image   Meni sicer tudi druga ideja ni slaba, moj user posted image  pa po mojem ne bo prav vesel user posted image

Lepo se imejte in hvala,

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
30.1.2009 9:35:19   
moci
http://web38.server25.publicompserver.de/shop/product_info.php/info/p2341_Traxx-Gator---Navy.html

tukaj je še ena.

samo po mojem daš lahko tudi kakšno drugo vrečo, najbolje hauckovo

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
30.1.2009 11:17:35   
ursha
hej,

mi sicer nimamo traxxa ampak jeepa, pa sem si nabavila zimsko vrečo (z ročkami) od traxxa, naša user posted image je bila rojena konec maja lani in ti lahko povem, da sem bila s to vrečo ful zadovoljna in mi odlično pride prav spet ko je zunaj mraz.
čez poletje sem tisti del ki se zapre na zadrgo zvila k nogicam in mali sploh ni blo nč vroče, na dno sem dala pa sam pleničko, da ni ležala direkt na podlogi.

res se je super obnesla ta vreča, tak da če jo maš jo kar ponuci user posted image


_____________________________

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
30.1.2009 11:21:08   
ursha
ja pa še to sem pozabla, vreča je primerna, ker ima na dnu in ob strani trdne stranice ( ki se lahk tud odstranijo), aja pa moja sestra ima tud traxxa 3 in je tud uporablala in še vedn uporabla tako vrečo.


_____________________________

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
30.1.2009 23:05:46   
maja&m
ursha-kaj mi reklamo delašuser posted image
mucica-kolikor je bilo meni rečeno ob nakupu jaguarja 3, lahko gor montiraš adapterje in lupino.Samo zdjle pa na pamet ne vem katero firmo. Mi smo mel lupino od Haucka,tako da ta bi šla sigurno gor.
Na bolhi poglej, tam je en dec,ki ma od Haucka robo (tudi za jaguarje3). On bi ti sigurno kaj zrihtal...Mislim, da ima oglase pod christal ali nekaj takega.

Drugače pa...kot je že moja sekica rekla...če maš vrečo jo lahko komot ponucaš, je ful fajna. Tudi za vroče dni.

(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Traxx, jaguar - košara za novorojenčka
31.1.2009 8:10:21   
mucica1
Živjo,

hvala za odgovore. So mi odgovorili tudi iz BC-ja. Če slučajno katero zanima, pašejo na jaguarje adapterji od Quinny freestyle, potem pa lahko gor namontiraš jajčko Maxi cosi ali košaro Quinny.

Novega vozička nam torej ne bo treba kupiti user posted image .

LP

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?