Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:24:27
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, witto in rebeka, super za pregled! Meni se pa tko nič ne da, še vreme je smotano...Danes mam nizek prtisk, mi ga je zmerla 95/65... kayica, a tudi vi2 se gresta slikat? Lepo to! Pol nam boš slikice pokazala, ne? Aja, pa ne prehitevat, no...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:25:57
|
|
|
|
rebeka84
|
kako boli ko imaš popadke in kje? kakšna je razlika med špikanjem in popadki? da si bom znala predstavljat.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:26:26
|
|
|
|
witto
|
Ajvy,iskreno se opravičujem,za napačno napisano ime tvoje princeske. Namesto Tarja, sem napisala Tisa. Se opravičujem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:27:34
|
|
|
|
kayica24
|
Sunny včasih si že želim,da bi prehitela ta dva tedna,kar sta mi ostala..Da se rešim... Rebeka tudi mene zanima kakšna je razlika...Ampak moj mi pravi,da bom že vedla kdaj bo šlo zares..
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:28:17
|
|
|
|
witto
|
Sunny kaj to tebe zdaj pritisk heca? Dej si eno črno skuhaj, mogoče bo bolje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:28:28
|
|
|
|
Urša08
|
Rebeka a nisi ti imela včerej rok tako kot jaz? Kako to, da maš šele 9.2 naslednji pregled?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:32:10
|
|
|
|
sunny24
|
witto, nič me ne heca prtisk, jst živim že celo življenje s takim prtiskom, čeprov ga mam v nenosečem stanju še nižjega, tam okoli 90/50...bom živela dosti let! Drugače pa hvala za skrb! kayica, sej jst bi tudi najrajši že crtala...Ma na žalost nimamo nič vpliva na to...Se morjo lih naši odločit, kdaj nas bojo razveselili... Aja, pa G mi je rekla, da od zdej naprej ne smem več kakega magnezija pit proti krčem...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:33:12
|
|
|
|
tanci29
|
dober dan.. sunny-super za pregled in da je vse ok rebeka in urša08-tudi vama čestitke, čeprav vama pa zdej res ne želim več hodit okol g ampak samo še v P a je prav ajvy-naša zlata punca brez trebuščka in z lepo malo princesko, sem se odločila da ko me prime rodit da bom sam nate misnla in vem da bom potem tako kot ti...res si carica (tako sem si tud prvič zamisnla in se niem premaknila od svojih želja in tako je tudi bilo hitro in kao lahko)sedaj si ti moja vzornica pa čestitke za dojenje in da je tarja že počasi začela sprejemat svojo sestrico...joj kako lepo je to vidit kaj... petrap-super da greste danes domov...komaj čakam da vidim Lijo shuka-ti pa si faca...ki poberate vse te smajlije
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:35:22
|
|
|
|
rebeka84
|
Verjetno, ker se še nič ne dogaja. Saj pred tem datumom je bil pa 12.2. tak da se zdaj verjetno drži tistega. Aja, pa tudi tebi čestitke za pregled Sunny čestitke za fajni pregled Kayica mene zanima, če ti popadki tudi bolijo kot to špikanje ali je pol kakšna druga bolečina
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:35:26
|
|
|
|
baki
|
slikice so v albumu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:38:27
|
|
|
|
kayica24
|
Kayica mene zanima, če ti popadki tudi bolijo kot to špikanje ali je pol kakšna druga bolečina ja,to pa res..Tudi mene to zanima.,.Ko me je včeraj tako bolelo,sem se full spraševala,če bo takrat bolečina enaka,ali kakšne drugačne sorte..In kolko bo močna proti tisti včeraj...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:39:32
|
|
|
|
kayica24
|
Rebeka 12.2. pa je moj rojstni dan
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:41:14
|
|
|
|
rebeka84
|
kayica pol se pa lahko zgodi, da rodiš na svoj rojstni dan. Bi kar dva praznovali.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:44:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene punce.Jaz tako zamujam in vas moram prebrati za nazaj za cel vikend in danes...bom rabila veliko casa ...Jaz sem ok,bila sem na ctg-ju nic posebnega vse je ok,popadkov ni,jutri imam se kontrolo pri svoji zdravnici....Vas grem brati za nazaj in pridem...verjetno do jutri bom uspela prebrati
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:46:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene punce.Jaz tako zamujam in vas moram prebrati za nazaj za cel vikend in danes...bom rabila veliko casa ...Jaz sem ok,bila sem na ctg-ju nic posebnega vse je ok,popadkov ni,jutri imam se kontrolo pri svoji zdravnici....Vas grem brati za nazaj in pridem...verjetno do jutri bom uspela prebrati ČESTITKE ZA PREGLED
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:46:41
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro, sem misla da bi si dons torbo prpravla in še ponoči sem slabo spala zdej se pa kljub vsemu tako fino počutim kot sem se 2 meseca nazaj tak da bo torba še kr lepo počakala pa še moj gre odns v avstrijo (najraje bi šla polek pa ni prostora) pele enga sodelavca k bi si rad nekaj kupu in naša dobra stara fiat marea je fino velika in bosta neko pohištvo dol prpeljala.... IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa punce, a veste da mam jst počas prov povhn kufer vsega... Kr naprej serjem, želodec me boli,... Sej ne vem več, a me bo spet kaka ta hitra viroza zagrabla al bom mogla kmal km it Mah, vse skup je brez veze Upam da boš šla sam rodit Drgač pa jst hodim na wc kot dojenček mal pojem in se že grem čistit včerej po pici sem šla kr 2x zaporedoma IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst mam pa sirup, pa me ni nič zapru, kvečjemu odpru... Joj, meni pa tko ni, da bi tisti klistir v rit dobila...Ma bo treba, ne bo druge... jst sem tud v prvo molla da bi šlo tak hitro da nebi blko treba no pa se je pol iskazal da sploh ni tak hudo tak da kr pozabi na to k res ni nč posebnega.... IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Aha....dojenje..... Ko sem rodila....no, kako uro in pol kasneje...sem jo prviš prstavla na jošk...itak da še nič ni bilo....a ne....potem pa tudi naslednji dan še nič ni bilo...in Tisa je bila lačna...tak da sem prosila za glukozo in dodatek ,ki ga je spila v šubu.....pridno sva se pristavljale na tri ure...in še dvakrat spile dodatek, ker enostavno McZiza še ni proizvajala oz. ne dovolj za našo lakotnico..... Drugo noč in tretji dan, pa je vse steklo....tak da punce ne obupat....vse se da...če pa ne ..pa pač za dodatek prosiš...da se otrok v miru naspi in ve spočijete....... MOja cimra se glede tega ni dala motit....rezultat je bil ,da je njen dojenček celo noč jokal in jokal in jokal...ona je imela joške ko bombe ....razdražene in zelo zelo boleče bradavice....ta malo je imela priklopljeno non-stop...tak da je bila čist utrujena....no, končno..po vsem tem joku in naši neprespanosti..sva jo ta facasto cimro le uspele prepričat, da si je naročila glukozo ...da je tamala zaspala in se spočila..... Tak da naj vam ne bo nerodno poskrbet zase in za otroka...... to sem spisala, ker vem kako se nekatere bojitezaradi dojenja...no, sej sem jst tud cviknla, ko nisem mogla nahranit Tise,...ampak se mi zdi ,da si bolj pomagaš če mirno odreagiraš.....več kot potrudit se ne moreš....tak da ...če ne bi bilo mleka...bi pač bili na dodatku....zato pa tudi obstaja ta možnost....samo ne si dovolit, da se vaši otroci jočejo....ker ste trmaste...... teh besed se bom spomnla v P no sicer sem pa v tej smeri razmišljala da bom tako nardila.... p prvo sem bla neumna sestre mi pa niso znale svetovat in ko sem povedala da ne morem več da me vse boli in da mali skos visi na zizi je ena rekla sej more čeprav vsi vemo da ni tako... sploh bi pa mogle one vedet k v P delajo... Ajvy držim pesti da te brdavice nehajo čim hitreje bolet Witto pr vas bo pa kmal dogajal da bi blo čim manj boleče in čim lepše Sunny za pregled kaj šele 16. maš naslednjega pa si povedala da misliš 9. rodit Petra pride domov Urša držim pesti da ti ne bo treba čakat do četrtka rebeka sam ti si tud že čez rok zakaj pa nimaš bolj pogosto pregledov na 2-3 dni? a hodiš to že v P na preglede? komaj sem se prebila čez vse poste še dober da je florjan tak priden in se igra v dnevni da lahko mami v miru opravi domačo nalogo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:50:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki slikice so v albumu ful dobra košarca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:50:52
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, nič nism rekla, da mislim it 9.2. rodit... Je pa rekla, da zdej lahko grem kadar čem, k itak je baby že pripravljen in ni nobene razlike al se rodi zdej al pa čez 3 tedne... Kako si kej? Sam me res firbec kdaj me bo zagrablo... baki, lepe slikice! Pa lep buši!
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 2.2.2009 10:51:28 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:51:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sam me res firbec kdaj me bo zagrablo... vsaj nekaj imamo skupnega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 10:59:54
|
|
|
|
orto2
|
HEj punce a veste da še nimamo februarčice?????????????? Dajmo, akcija, katera bo prva , malo navijanja! Jaz bi šla takoj! Ajde gremo, no gremo. Gremo! No?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 11:03:07
|
|
|
|
sunny24
|
Ja orto, sej maš prov... Nobena še ni uradna februarčica..no dejmo, kaj čakate??? Vse ste neki prehitevale, zdej pa ni nobena več pogumna al kako? Kako si drugače? katjusa, ja, to nam je 100% skupno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 11:12:38
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, jst sem se odločla da dons ne grem na izpit... Ker je treba še pospravt mene pa zvija že od včer... Zdele od zjutri me pa že bolj resno in se nečem igrat Tko da jst resno upam da bomo v kratkem šli... Aja, na izpit pa ne grem predvsem zarad tega ker si ne predstavljam vožnje tja in nazaj... Dons sva sam Neli pelala v vrtec pa sem pri vsaki lukni misnla da bom kr umrla od bolečine, me boli križ in medenica za znort
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 11:13:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja orto, sej maš prov... Nobena še ni uradna februarčica..no dejmo, kaj čakate??? Vse ste neki prehitevale, zdej pa ni nobena več pogumna al kako? Kako si drugače? katjusa, ja, to nam je 100% skupno! grem jst kr zdle sam upam da me ne bodo domov nagnal
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 11:14:23
|
|
|
|
Urša08
|
birdy super držimo pesti da greš rodit A popadki so že? Na koliko minut?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 11:17:28
|
|
|
|
baki
|
a ti je res vsec moja kosarica.k je ciost obicna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Čiščenje po tlehgrahek85Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore? vsak dan (
7%)
večkrat na teden (
16%)
enkrat na teden (
41%)
vsaka dva tedna (
13%)
enkrat na mesec (
16%)
vsake par mesecev (
8%)
Število vseh glasov: 179Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!