Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:27:35
|
|
|
|
rebeka84
|
AJVY dobrodošla doma in med nami!!! Upam, da Tarja čim prej sprejme malo Tiso!!! Katjuša zelo lep in velik avto Zdaj pa še jaz Florjanu pošiljam rožice!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:31:15
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, a je ostalo kej pice? birdy, sam je Neli... Še dobro, da maš nos zamašen...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:32:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 rebeka, a je ostalo kej pice? birdy, sam je Neli... Še dobro, da maš nos zamašen... pica kje je pica.... birdy sam neli bo pa kmal brez pleničke sej maš prav brezveze da jo siliš v pleničko mogoče bi blo mal lažje če ji daš kr hlačke ni treba celega bodija menjat če ji uide
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:33:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Katjuša zelo lep in velik avto Zdaj pa še jaz Florjanu pošiljam rožice! te so pa res lepe Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:35:47
|
|
|
|
rebeka84
|
ni več ne duha ne sluha o pici, vse sva pojedla... in zdaj sem spet lačna. sem se malo prej zbudila, sem šla spat za 2 urci. birdy tvoja Neli je pa prava mala nagajivka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:37:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 ni več ne duha ne sluha o pici, vse sva pojedla... in zdaj sem spet lačna. sem se malo prej zbudila, sem šla spat za 2 urci. birdy tvoja Neli je pa prava mala nagajivka sem mojmu omenla pico in mislim da bomo šli nekam na pico hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:40:30
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz bi tudi lahko še eno pojedla, mmmmmmmm...... no, če boste šli vam želim dober tek!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:43:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, ku je tvoj smotan, da te kar dol z računalnika napodi...Pokaži, kdo nosi hlače doma! velik si upa a ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:49:12
|
|
|
|
Čebel@
|
sem vam prišla zaželet lahko nočko.....no sej spat še ne grem ampak se pred televizijo stiskat.......nimam živcev za ta računalnik ker moj risanke dol vleče in je tok počasen da živce zraven izgubim......pridno čvekejte še naprej drugače pa pogrešam malo*!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:49:30
|
|
|
|
claud
|
Joj ste tečne s to hrano..... zdj sm pa lačna...mi je tist pohan sir tok zadišu.....pa nimam sira, od pohanja me pa še bl zgaga peče...ampak to bi pa tud riskirala dons
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 19:56:25
|
|
|
|
Šaki
|
evo jz sm ozdravela. no moj mi je dal obkladke na uho in res me je bolelo uho in ne zob.kot sm misnla. ker se mi je pred kratkim odkrušlo. pa k sreči ni blo to. zdj je velik boljš. tko da se mi je res bolečina razširla še na zob.mi je blo čudno zakaj me zgornji zoje še bolijo-če bi me zob bolel. tko da hvala bogu. no v torek grem pa spet v p in če rodim grem ob prvi priliki še tisti zob uštimat. da ne bo še ta začel bolet. v glavnem želim vam lepo nočko. pa držt se...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:04:40
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, tudi če ste pojedli vso pico jo je meni zdej tašča prnesla... majchy, ja, res je smotano, ko so torrenti upaljeni in dela net full bolj počasi! Jst pa pogrešam poleg mala*, še zwer in pupko!!!! bad girl, super, da so boelčine šle in da je blo uho in ne zob! Grem jst pico jest...Pa pridem pol nazaj!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:15:02
|
|
|
|
Ajvy
|
to je naša princeska.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:16:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala vsem za lepe želje...... res je najlepše biti doma....... porodna zgodba pa sledi....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:25:08
|
|
|
|
baki
|
da malo pogledam kere ste se tu......
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:27:46
|
|
|
|
rebeka84
|
kakšna lepotica je Tisa!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:28:44
|
|
|
|
baki
|
ajvy.....kaka lepa puncka.....komi cakam da mi nasga vidimo....pa tk vem da bo najlepsi ...vsaki mamici je njen otrok najlepsi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:29:04
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, kak cukr!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:30:38
|
|
|
|
Ajvy
|
28.01. ob enajstih zvečer sem dobila prvi blag popadek.... potem so bili celo noč na kakih 15, 20 minut...ampak niso bili hudi... dopoldan so bili na 10,11 minut....sem rekla, da teh ne bom odležala, ampak sem jih večino prestala in predihala....dopldan sem nato še oprala perilo, ga obesla...vse lepo počasi .....popoldan so bili že lepo na 7 minut in že kar orenk močni.... Tarjo sva okol polš estih spakirala ,da je šla k babici spat, ker je mene vedno pogosteje bolelo..pa da jo ne bi selili ponoči.....okol pol sedmih zvečer so se začeli popadki na pet minut... počakala sva eno uro...pogledla dnevnik in se najedla....potem pa sva okoli osmih odrinla v P.....počasi....ob pol devetih sva prišla tja....malo počakala v čakalnici..je bila glih menjava...je pršla sestra...sem ji povedala stanje.....je naredila pregled....sem bila odprta 6-7 cm. me je prklopla na ctg zaenih 20 minut...sem šla v porodno...brez klistirja..... Tam je rekla babca...uf..mi bomo pa hitr...to je prjavla ob pol desetih...sem si misnla, ja seveda.....par poadkov kasneje je bil un pritisk za iztis....no...po teh petih predihanih popadkih je bil finišh..in Tisa je prišla na svet...ob 22.12. ..uri....nisem mogla verjet, da tolk hitr..... Moram priznat, da me je v porodni kar malo panika zagrabla...ampak v zahvalo babcam je tudi minila....in smo lahko tako hitro opravli....mi je dala nekaj proti bolečinam , pa ni imelo časa prijet.... 3 ure smo odčakali v porodni..potem pa na oddelek..kjer je bilo zelo zelo pestro....3 krat sem menjala sobo....na koncu sem pristala v sobi z eno fenomenalno cimro....in moram rečt, da sem se imela super.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:32:29
|
|
|
|
baki
|
tk je lukana na sliki k ma dudo.katja sploh ni hotla met dude pa upam da jo bo nik mel rad k so tk lepi z dudo....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:34:39
|
|
|
|
sunny24
|
O ajvy, to je blo pa ekspresno! Pa kaj so te selili ko mačka mlade? Ma glavno je, da je vse OK, pa da ste že doma!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:35:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Shuka...ker lep seznam...boš še malo skrbela zanj...prosim...samo tolk da se mal ulavfamo...... KOlumbo..oprost, ker te nisem počakala do 05. 02. se je Tisi mudilo....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:38:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O ajvy, to je blo pa ekspresno! Pa kaj so te selili ko mačka mlade? Ma glavno je, da je vse OK, pa da ste že doma! ja. prvo sem bla v 5 sobi..pa sta šli cimri domov...pa so hteli počistit sobo, pa sva šli v 1. sobo....k dvema, ki sta rodili na isti dan, ko jst....potem pa je ena cimra fejst zbolela- driska in vročina...in so naju s cimro preselili v 2 sobo..... v glavnem čist vsako noč je dogajalo..... ja je bilo ekspresno...samo sem doma vse popadke v stoje predihala in to mi je po mojem najbolj pomagalo....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2009 20:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 20:45:27
|
|
|
|
baki
|
dora zgodba....kr hiter porod.pridna da si se cel dan popadke prestala na nogah zato je slo tudi tk hiter.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
HOJICAnataly33Ali vaš otrok uporablja hojico?DA (
22%)
NE (
78%)
Število vseh glasov: 174Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!