MIHAILO -> RE: Februarčice 2009-6. del (19.2.2009 8:23:56)
|
Pozdravljene punce...sem vas prebrala za nazaj in vas bom pokomentirala malo[sm=smiley1.gif] Mala hvala ,ker drzis pesti,da bo kmalu.[sm=smiley1.gif] Urša jaz sem tako slisala za amnio.pa vidim,da je tudi tebi pomagala,da se je porod zacel in Daisy mi je tudi rekla,da ji je mislim da voda odtekla po amnio...no meni je pa cep sel...pa vceraj sem imela malo krcov ampak se niso potem nadaljevali so se ustavili[sm=smiley13.gif] Rebeka no naj te tvoj slika,da se tebe vidimo kako si srecna mamica[sm=smiley1.gif] Barbara gs mene spolovilo,boli,pece in spika me v noznici...verjetno ,da otrok pritiska[sm=zmeden.gif] Zorica jaz sem napisala post in ugasnila rac. ,ker me je trebuh bolel zato tudi nisem videla ,da si pisala...ne smes mislit ,da te nismo sprejele,ker ni tako...[sm=smiley31.gif] kako pa to ,da so ti rekli,da te bodo obdrzali noter in ti dali umetne poadke?To je ok,ker jaz sem danes 3 dni cez rok pa ne vem koliko me bodo se pustili...jutri imam pregled in verjetno mi bodo spet delali amnioskopijo[sm=smiley13.gif]To je verjetno odvisno od bolnisnice kaksen sistem imajo in od same nosecnosti...(al smo kaj odprte...itd) Salt nekaj se je zacelo ampak tudi kmalu koncalo[sm=smiley13.gif] Pa ti ,a cutis kaj?Meni tudi ctg nic ne pokaze...enkrat menda ze bo kaj[sm=smiley1.gif] ajvy tvoje poste je tako lepo brati,ko ves da bos v vsakem nasel svoje ime in odgovor ,ki ga je lepo prebrati...se bom tudi jaz potrudila in pokomentirala,ko bom lahko....sem nasla sistem...odprem dva neta in berem pa sproti odg...ker drugace si ne zapomnim in zato tudi nisem odg... Brkn ja lepo smo praznovali,upam,da ste tudi vi? Birdy lepo ,da ste komplet vsi 4[sm=bravo.gif] Cita zelo lepe slikice[sm=bravo.gif] Sunyyyyyyycestitkeeeeeeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zanimivo ,da so z Majchy skoraj skupaj rodile,pa imajo na isti dan pdp[sm=bravo.gif] Vesnozaver dobro jutro in dober tek...kar uzivaj dokler se imas izgovor,potem bomo hujsale[sm=jezicek.gif] Baki dobro jutro Ajvy zelo si pridna ,ko vsakic pokomentiras vse---ni lahko[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|