Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:18:49
|
|
|
|
sunny24
|
Ma ospodi v trebuhu čez celo, neka topa bolečina, neki tazga kot pri menstruaciji...In se razvleče čez ceu trebuh...Pa trebuh rata full trd... No, tko, da se ne bi mogla premaknt me ni še, ampak boli pa vseeno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:21:53
|
|
|
|
bibi5
|
Majchy iskrene čestitke tudi od mene k si me prehitela po levi ...veliko Veselja in Radosti ter čimveč prespanih noči!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:35:21
|
|
|
|
sunny24
|
A zdej ste pa vse poniknle? No, sej jst vas zapuščam, grem ša malo odspat, k popoldne ne bo cajta! Se tipkamo k ustanem-spet! Lepo jutro še naprej!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:39:42
|
|
|
|
cvetka13
|
Ajvy..lepo ime za hcerko...tudi samo smo izbirali med tem in IZO. Tako, uganile ste, rodila se nam je DROBNA Iza, TRI TEDNE PRED ROKOM. 31.1.2009 on 18.06 Njene manekenske mere: 50cm in 2950g. Doma se lepo crkljemo. CESTITKE vsem mamicam in ockom za dojencke.!!!
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:40:33
|
|
|
|
cleopatra4
|
tudi jst vas lepo pozdravljam in želim lep dan vsem..pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:58:12
|
|
|
|
rebeka84
|
malo prej smo spet jedli in pol malo ven izbruhali. ta naš Uroš se prenajeda pol pa se zvija... če mu pa ne dam pa jok in stok zdaj se preteguje na postelji.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 10:58:18
|
|
|
|
lilcha
|
Cvetka13 čestitke za Izo. Je pa res cukrček mala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 11:24:37
|
|
|
|
tanci29
|
cvetka čestitke za lepotičko Izo rebeka-veš saj je bolje da je pa da gre malo ven kot pa da nebi jedel...super da se tako lepo rihtate... no pri nas pa je bila zdele patronažna in se je Hana zredila v 4 dneh za 270g...kar je ful veliko....je rekla da če bi se 120 bi bilo dovolj...sam mala res rada papca....no zdaj mamo pa enega orto jedca in enega k moraš se skor na glavo postavt da kej vanjga spraviš
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 11:48:12
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-to kar tebe boli je pomoje krčenje maternice...mene je tudi ful bolelo ampak sedaj samo še malo...so nam pa v porodnišnici povedali da drugorodke to ful bolj boli...jaz se pri eriku sploh ne spomnim da bi me bolelo...pri tebi pa najbrž malo dalj časa traja ker se ne dojite, ker če se dojiš to krčenje pospešuje...pa ne se spet sekirat prosim... sem vesela da se drugače lepo rihtate...kako pa florjan Rebeka-bradavice se bojo počasi utrdile in ne bodo več bolele...kar pridno si jih maži, samo pazi da ti ne krvavijo...potem ni dobro dojit....joj se mi prav smiliš ker vem kako grozno to boli...mene sedaj samo še ko se prisesa potem pa je uredu...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:03:23
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy..čestitke za Ano Mačka 27...čestitke za Tamaro Cvetka123...čestitke za Izo
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:05:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Sezname uredim potem, ker zdejle na hitr opjem, pol morma pa Tiso uredit,..... sem do zdejle spala...ob 8 sva se podojili, pa sem kar zaspala nazaj, ker sem imela včeraj tv večer in sem šla šele ob enih spat....pa seveda je bilo treba še tiso zrihtat...tak da sem okol dveh uspela zaspat...ob pol petih se je pa Tarja prebudila...vsa čila.... Sunny...sem zasledila..da mau preihtevaš.....da te špika??Se dogaja??? MI lahko kako drugače seznam pošlješ???
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:12:02
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-se vidi da se ti mudi ...a takole ponočuješ ti...da te nekaj vprašam...kako je tvoje počutje po porodu v primerjavi z prvič...jaz sem bila prvič ful bolj utrujena sem zvečer že ob osmih na sedežni zaspala...zdaj je pa čisto drugače sploh nisem utrujena...no malo ampak ni primerjave...samo pri eriku sem mela ful kolobocij glede dojenja in črpanja ker ni jedu...Hana je pa pravi požerušček... uživajte še naprej
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:12:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-to kar tebe boli je pomoje krčenje maternice...mene je tudi ful bolelo ampak sedaj samo še malo...so nam pa v porodnišnici povedali da drugorodke to ful bolj boli...jaz se pri eriku sploh ne spomnim da bi me bolelo...pri tebi pa najbrž malo dalj časa traja ker se ne dojite, ker če se dojiš to krčenje pospešuje...pa ne se spet sekirat prosim... sem vesela da se drugače lepo rihtate...kako pa florjan Popolnoma isto kot pri tebi Tanci... Pri Neli nič, pri Kristi pa na začetku bolel k pr norcih, bolečina jakosti srednjih popadkov Zdej pa skor ne več...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:14:34
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cvetka čestitke za lepotičko Izo rebeka-veš saj je bolje da je pa da gre malo ven kot pa da nebi jedel...super da se tako lepo rihtate... no pri nas pa je bila zdele patronažna in se je Hana zredila v 4 dneh za 270g...kar je ful veliko....je rekla da če bi se 120 bi bilo dovolj...sam mala res rada papca....no zdaj mamo pa enega orto jedca in enega k moraš se skor na glavo postavt da kej vanjga spraviš pri nas pa glih obratno, -Neli jedec, Kristi pa... Sej mogoče bo pa bolj jedla mal kasnej
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:19:34
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Majchy..čestitke za Ano Mačka 27...čestitke za Tamaro Cvetka123...čestitke za Izo Tud jst čestitam mam Kristi v naročju pa mal težko pišem
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:22:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 cvetka čestitke za lepotičko Izo rebeka-veš saj je bolje da je pa da gre malo ven kot pa da nebi jedel...super da se tako lepo rihtate... no pri nas pa je bila zdele patronažna in se je Hana zredila v 4 dneh za 270g...kar je ful veliko....je rekla da če bi se 120 bi bilo dovolj...sam mala res rada papca....no zdaj mamo pa enega orto jedca in enega k moraš se skor na glavo postavt da kej vanjga spraviš pri nas pa glih obratno, -Neli jedec, Kristi pa... Sej mogoče bo pa bolj jedla mal kasnej pri nas je isto...TArja jedec..Tisa...uf..kaj bi naredila če ne bi bilo črpalke :-(...tak da me kar malo skrbi, ker se ne redi kej preveč...po 10-15 g na dan...morala bi se pa najmanj 20...po treh tednih bi že morala met vsaj pol kile več...Tisa pa je komaj na 450 plusa..... Ah ja....samo ona je zadovoljna, lepo spi...tako da me potem mine se sekirat...pač ni jedec..nimam kej
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:24:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-se vidi da se ti mudi ...a takole ponočuješ ti...da te nekaj vprašam...kako je tvoje počutje po porodu v primerjavi z prvič...jaz sem bila prvič ful bolj utrujena sem zvečer že ob osmih na sedežni zaspala...zdaj je pa čisto drugače sploh nisem utrujena...no malo ampak ni primerjave...samo pri eriku sem mela ful kolobocij glede dojenja in črpanja ker ni jedu...Hana je pa pravi požerušček... uživajte še naprej jst sem veliko bolje kot sem bila prvič,...mal so me McZize bolele, no orenk...pa sem se bolj počasi premikala...drugače pa na splošno.se veliko bolje počutim...čeprav moram pumpat in Tisa ni jedec...manj sem obremenjena in živčna....mislim, živčna....tko vse gre bolj na easy.....je pa res. a tudi veliko počivam...tako kot v prvo.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:24:53
|
|
|
|
tanci29
|
hej Birdy-no evo pa mava enga enga...upam da ti začne Kristi čimprej lepo papcat in da ne bo problemov...čeprav verjami da nikoli ne bo tako kot Neli ampak ne se preveč sekirat...eni rabijo manj drugi pa več...važno da so zdravi in veseli ter polni energije...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:26:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene punce...imela sem ctg in amnioskopijo...ctg nic ni zaznal,amnioskopija je bolela ampak sreca je ,da to iglo ne zadrzuje dolgo notri drugace bi se tezje zdrzala...amnioskopija je pokazala ,da je voda ok ,odprta nisem nic Ko sem prisla domov sem sla lulat in ko sem se obrisala sem imela rjavkasto na papirju ...to mi je verjetno amnioskopija sprozila...kaj pa zdaj,a je to cep al ne ce je cep a lahko pricakujem,da se bo porod mogoce le zacel ,da ga ne bo treba sprozit al Vsem novim mamicam cestitke za slikice pohvale so zelo lepe in Max zelo lepa sobica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:28:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
Naslednji pregled imam v petek 20.2. upam,da ne bo spet amnioskopija ...ne vem kolikokrat to delajo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:31:26
|
|
|
|
dasy
|
Mihailo - tudi jaz sem imela pri prvem amnioskopijo in mi je to sprožlo porod, ker mi je voda odtekla. Baje da se to velikokrat zgodi, zato dajo amnio šele ko si že čez rok in ne prej, razen če ni kaj drugega narobe. Mislim, da zdej res lahko pričakuješ, da se bo kaj začelo dogajat. Upam pa da tudi pri nas, če ne drugače imam v pon. amnio pa tudi upam na kaj takega Lep pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:40:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
Daisy hvala za odgovor...bi bilo lepi,ce bi tako bilo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:47:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Majchy sporoča... "17.2.09 ob 21.33 se nama je rodila princeska Hana, težka 2490g in dolga 48cm. Ponosna mami in ati." ČESTITAM!!! čestitke pa ste jo le dočakali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 12:55:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-to kar tebe boli je pomoje krčenje maternice...mene je tudi ful bolelo ampak sedaj samo še malo...so nam pa v porodnišnici povedali da drugorodke to ful bolj boli...jaz se pri eriku sploh ne spomnim da bi me bolelo...pri tebi pa najbrž malo dalj časa traja ker se ne dojite, ker če se dojiš to krčenje pospešuje...pa ne se spet sekirat prosim... sem vesela da se drugače lepo rihtate...kako pa florjan Popolnoma isto kot pri tebi Tanci... Pri Neli nič, pri Kristi pa na začetku bolel k pr norcih, bolečina jakosti srednjih popadkov Zdej pa skor ne več... sej bomo vidli kaj bo..... jst mislim da me mišice bolijo tak da to tak zna trajat par dni sej če bis e bolečina stopnjevala bi šla do G tak je pa nekje konstantna.... patronažna pa pride šele 24. sem rekla da ni potrebe tak al tak je šla pa na dopust in bi mi eno drugo poslala in sej malega znam uštimat pol 24. se bomo pa skopali Florjan je super celo se pride zdej kdaj pa kdaj pocartat drgač pa se sam o bratecu meni sem pozitivno presenečena čeprav je zadnič reku da bo šel k zdravniku in mu bo reku da mu more dat večjega brateca da ta je premali Pleničke ponoči smo stetsiral še Pampers (2) in te so zdržale do jutra tak da mi ga ni blo treba ponoči celega preoblačit očitno bomo spet uporabljal pampers če ne bo spet kake reakcije nanj kot je blo pr Florjanu sicer šele po 1 letu uporabe pa vseeno.... jst pa nimam pojma kolk se naš redi..... upam da se v p je hujšal kljub temu da je bil hranjen po flaški pa sej ni čudno če so pametne sestre dozirale kolk lahko poje namesto da bi sam pojedu kolkr rabi.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 18.2.2009 13:24:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej Birdy-no evo pa mava enga enga...upam da ti začne Kristi čimprej lepo papcat in da ne bo problemov...čeprav verjami da nikoli ne bo tako kot Neli ampak ne se preveč sekirat...eni rabijo manj drugi pa več...važno da so zdravi in veseli ter polni energije... Pa mava res Čeprov jst mam še mal upanja Je še mal zlatenčna tko da upam da ko bo šlo to čist nazaj da bo začela jest kokr se zagre. Če pa ne bo, pa nimam kej, res je najbolj važn da so zdravi, veseli in energični
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?