Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:25:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
SALT ja mene srbi, predvsem po trebuhu. :) Sem kot tisti ameriski moski z velikimi vampi, ko v pol sedecki lezim in se coham ;).
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:29:05
|
|
|
|
sunny24
|
U, to ste šle pa kar lepo dol... Kar je ostalo bo pa še šlo! Do poletja bomo vse spet šlang! salt, super za pregled, manj super, pa da se še nič ne dogaja...Ja ni kej, je treba lepo čičat in čakat da se naši sončki odločijo, kdaj se bojo izselili...Pač ne spoštujejo rokov in tega... Pa fajn za šoping! Jst sem pa rekla, da zdej ne bom nič šla v šoping, bom počakala, da pride malo več poletne robe vn, k zdej se mi zdi, da je vse neki pol/pol in ni še ta prave izbire...Sicer pa če pogledam, kolko sm si lani na začetku poletja nabavla pa pol sploh nism nosila, k sm bla na bolniški, sploh nič ne rabim, AMPAK... Bom pa nardila eno konkretno čistko v omari med poletnimi cotami...Neki bo šlo na RK, neki bomo ponucali za nosit samo še doma, neki bom poturla sestrični in prjatlci in bo nov plac...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:33:21
|
|
|
|
sunny24
|
barbara, super tudi za tvoj pregled! Sam to si pa full dobro opisala kako zgleda, k te trebuh srbi... Dej si bušija full maži, tudi večkrat na dan!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:35:02
|
|
|
|
zorica
|
Evo punce jaz sem iz zadnjega pregleda pri svojem G.Sedaj v četrtek mam CTG tudi PDP je v četrtek, pa mi je rekel, da bom mogoče ostala notri in mi bodo dali umetne popadke v petek, če svojih ne bom imela.Nisem še nič kaj dosti odprta Sem pa že kot slon, vse me boli in rada bi že držala v naročju.Pa še trebuh se mi ni niti spustil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:37:14
|
|
|
|
SALT
|
Barbara Sunny- ..ja drugače pa res nimajo še tistih tapravih ponudb za nas k bomo v akciji So pa imeli krasno znižanje torbic,tako da sem namesto 80e dala 30e Maš že polno omaro ,tudi js kdaj naredim racijo,prevzame sestra..vendar se včasih tolk težko ločim od kakšne,pa četudi je ne nosim več...si mislim..sj bom še kdaj..potem pa..sameva lol
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:40:24
|
|
|
|
SALT
|
Samo res...js pa Shuko pogrešam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:41:24
|
|
|
|
tanci29
|
čao srečke nosečke in srečke mamice no da na hitrco napišem mojo porodno povestico se pravi ko smo prišli zvečer domov iz sprehoda sem imela en tak rjav izcedek...sem si mislila no še malo pa se bo počasi začelo...potem pa sem okoli desetih zvečer dobila popadke na 7-10 min tako malo mešano...pa še to nesem bila čisto sigurna če so to sploh popadki...sem še tukaj spraševala ajvy če je to to...moj mi pravi naj pokličem mami da pride da imamo varuško...pa sem rekla pa dej no sej to bo še trajalo...pa sem jo potem vseeno poklicala in takrat se je začelo tako da sploh nisem več mogla gledat na uro in nimam pojma na koliko minut oz sekund so si sledili popadki...tistih na 5min sploh ni bilo...nakar sem začela krvaveti..sem se kar orng ustrašila in kar je bilo najhuje se mami ni javljala na tel. in sploh nisva vedela kje je...tako da sva aktivirala eno sosedo za ta čas midva sva pa pičila v P...tam je v sprejemni videla da krvavim je letela po posteljo klicala varnostnika da zrihta dvigalo...me je peljala v porodno tam je že bila ekipa sem trikrat pritisnila in naša Hana je bila zunaj...v porodni sem bila celih 5 min...ampak priznam da je šlo tako hitro da nisem bila pripravljena in me je kar malo panika zagrabla...ampak na koncu smo veselo cartali...tako da sem se odločila če bom slučajno še kdaj noseča bom šla kar en teden prej v P in bom tam čakala ker zdaj bi kmalu rodila kar v avtu...tako to je bilo to...očka pa je še ujel da je bil zraven ko je naša Hana pokukala na plano
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:49:12
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, sam to je blo res ekspresno...dobro, da vam je sploh uspelo prit do P! Sem pol brala kaj ste se z ajvy menle, pol pa dobim tvoj sms in nič jasno...Pa gledam uro tvojega zadnjega posta in kdaj si rodila, pa spet uro od posta, pa spet kdaj si rodila...Nč mi ni blo jasno! Mi je mama pravla par dni nazaj, kako je sestrična od tatu rodila ta drugega otroka...Jo zbudi sred noči občutek, da more it kakat, pa ustane, pride do hodnika in ta mala je dobesedno ven padla...so poklicali rešilca in šli v P. V bistvu je blo to kar je čutla ta zadn popadek, vse ostalo je pa prespala... Sej si želim hitrega poroda, ampak tako hitrega kot je bil ta pa tudi ne... salt, ja, jst sem ista...Pa sej mogoče bom še oblekla...Ja, veš da! In pol gledam enih par let tisto stvar v omari, pol pa se je nekako znebim... Pa super si to dobila torbico!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:56:07
|
|
|
|
SALT
|
Tančy-Res si imela expres,ma sj skor ne morem verjet Js imam do porodnišnice 45min..hmmm Salt- tudi ta porodna zgodba je nenormalno hitra..popadke prespala ma js že nimam tako visokega praga bolečine...ne,ne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:57:38
|
|
|
|
lilcha
|
Tancy ja res ne morm verjet kako hitro je to šlo pri vas, še dobro da ste uspeli priti do P. Sploh ker vem da ste iz Bežigrada, pa vam je komaj ratalo. Jst sm sicer iz Šiške pa upam, da bo nam tudi. Ja vem sam sanjam lohka da bi tko hitr tud jaz rodila . Čeprav kdo ve, mogoče pa sem rojena pod srečno zvezdo. Claud kako se obnese kombinezonček? Jaz imam tud tazga sam da je miška vijolične barve. Povej kero št. si ti kupila. Jaz imam namreč št. 68 ker me je mami vztrajno prepričevala, da ji bo ta glih prov velik, ko bo imela še kaj spodaj oblečeno.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 18:59:38
|
|
|
|
SALT
|
Tančy-Ja smo gledale takrat ure in zadnje poste...sem še enkrat prebrala zgodbo...res ne morem verjet..a čez dan pa nič drugih znakov? še enkrat iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:13:53
|
|
|
|
rebeka84
|
cao punce! kako ste? VSEM SVEŽIM MAMICAM ISKRENE ČESTITKE!!! Tancy to pa je res bila brzina! Super, da se nisi dolgo matrala! Najin Uroš ima pa tu in tam kakšen svoj dan, ko ne spi, se mi zdi da ima krče, kr rdeč postane, pa nogice krči. Včeraj ni spal celo popoldne, komaj ob 23.00 je zaspal.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:19:57
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, kako kaj? A ste meli pestro učeri? Sm pošnofala malo slikice v albumu...Sam full je podoben tvojemu dragemu! Jst pa zdej grem, gremo z mojim v trgovino...spet mamo sušo v hladilniku, skrinji, omarah, povsod... Še praška za cote mi je zmankalo... Se tipkamo pole, če bo kira še tle! ČAWČAW
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:21:48
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha Tancy ja res ne morm verjet kako hitro je to šlo pri vas, še dobro da ste uspeli priti do P. Sploh ker vem da ste iz Bežigrada, pa vam je komaj ratalo. Jst sm sicer iz Šiške pa upam, da bo nam tudi. Ja vem sam sanjam lohka da bi tko hitr tud jaz rodila . Čeprav kdo ve, mogoče pa sem rojena pod srečno zvezdo. Claud kako se obnese kombinezonček? Jaz imam tud tazga sam da je miška vijolične barve. Povej kero št. si ti kupila. Jaz imam namreč št. 68 ker me je mami vztrajno prepričevala, da ji bo ta glih prov velik, ko bo imela še kaj spodaj oblečeno. Kupi manjšega... Kristi je bla rojena z 52cm višine pa ji je kombinezonček 62 visel, in to dobesedno. Moj je pa tist dan k sva prišle domov šu kupit kombinezon štivilka 56, pa ji tud ta ves visi...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:22:14
|
|
|
|
rebeka84
|
joj bošček mali, ko ne veš akj ga matra... se mi kr smili revček... pa tak mali... sem mislila da se ti krči kasneje pojavijo... no fajni nakup ti želim, mogoče je pa zadnje dokler si 2v1 =)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:33:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Večer. Sori, punce za prej, ker sem kar mrknila. Je pršla nona na obisk. Zdej pa je mimo večerja in pred nanizanko imam mal časa za čvek. Majchy - super za nov gsm. Čimveč priejtnega klepetanja in sms-janja ti želim z njim. tudi za masažo in crkljanje sredi popoldneva. Možeki - vozniki - če odštejemo Tanci, bomo po večini nosečke kar neki časa imele popadke, preden bo čas za it v P in možeki bodo gotovo lahko pravočasno prišli al domov al v P. Brdy - Bad girl - sem vesela, da ste vsi boljše. Te viroze znajo bit res zahrbtne. Mihailo - za kremšnite. Bibi - joj, je moral gleženj bolet, pa v skrbeh si tudi morla bit za . Sem vesela, da gre na boljše. Claud - lep, da si prišla nas mal počekirat. za kg. Pa tvoja princeska je prava lepotica. Salt, Barbara in Zorica - za preglede. Tanci - tvoja je pa res super ekspresna porodna zgodba. Zelo zanimivo. Rebeka - za Uroša.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 19:52:23
|
|
|
|
lillchy123
|
punce oz zaenkrat še , morm spet mal pokomentirat popadke na 5 minut čakate samo prvorodke, če maste že kako štručko doma, pol koj ko so popadki šibat v P! Ker gre drugi porod hitreje kot prvi! To pa zato, ker se pri prvorodkah maternični vrat najprej krajša in šele natoodpira, pri drugorodkah gre pa vse naenkrat! a maste že kej novic od diamantine?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 20:44:39
|
|
|
|
bibi5
|
Punce, hvala za vzpodbudne besede!Padla sem čisto na ravnem,ker je bila luknja v asfaltu,notri pa kamen in mi je spodvilo stopalo,jaz pa direkt na trebuh.Ja bila sem vsa prestrašena,objokana,moja 6-letna sončica pa tudi,ker je bila z menoj( peljala sem jo namreč v vrtec,ko se je to zgodilo),a mi je ves čas stala ob strani kot angel,res... Lepo bodite!Papa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 20:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
k
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:04:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Majchy kako dolgo si ti čakala na izvide srtreptokoka?Moji so bili baje v enem dnevu končani pa sem slišala da ta test ni tako zanesljiv k tist k gre v mikrobiološki center? 10 dni sem čakala ker so ga poslali na mikrobiološki center
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:10:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - kakšna zdravila si dobila?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:10:27
|
|
|
|
sunny24
|
Evo nas doma iz šopinga...Spet mamo puhn hladilnik in omare...Bravo mi! Smo pa naši madam kupli enga plišastega medota od Trudija...Nam je bil tko lep, pa še full mehek... Pa še ndrag ni biu tolko, kolk je za pričakovat od Trudi... bibi, sam tvoja punca je res bla angelček! Kaj kej počnete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:10:28
|
|
|
|
spps
|
ojla februarčice! kako ste? a diamantina se je že kateri javila?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:12:16
|
|
|
|
sunny24
|
diamantina ni še nič sporočila..., pa shuka mi tudi ni še nič odgovorila na sms...Upam, da je vse OK!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 16.2.2009 21:13:55
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - polne omare in hladilnik pomenijo, da lahko greš v p. Lepo, da imate še enga pliškota več.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?