bibi5 -> RE: Februarčice 2009-6. del (16.2.2009 17:03:51)
|
Drage moje pozdravljene! Nekaj časa me ni bilo,ker: 1. sem bila 2 dni v porodnišnici na opazovanju zaradi padca na trebuh.Zvila sem si gleženj in ob tem padla direkt na trebuh. Vso prestrašeno so me peljali z rešilcem v Lj porodnišnico, kjer so me imeli na opazovanju.Hvala Bogu je z otročkom vse ok,gleženj pa tudi počasi spreminja barvo,bolečina pa počasi popušča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]...no res zeloo počasi...Osebje v porodnišnici zelo prijazno,hrana(vegetarijanska)okusna in tudi porcije zelo velike...res nimam prav nič za pripomniti... in zdaj smo spet v pričakovanju...še 7 dni do PTP-23.2.2009. Kar ne morem verjeti,da bo otroček kmalu tukaj...In zdaj mi spet sekajo strahovi na plano,če bo potreben carski rez...saj vem,da mi ostane edino zaupanje in vera, da se zgodi vse tak kot se mora zgoditi, a kljub temu, me ob želji po naravni izkušnji poroda, na momente kar zagrabi panika...še dobro,da imam ob sebi ljubečega partnerja in mojo 6-letno sončico....in pa seveda vas, ki me morda še bolj razumete,glede na to,da smo vse v pričakovanju... Vsem želim od srca VSe Dobro!
|
|
|
|