birdy -> RE: Februarčice 2009-6. del (13.2.2009 20:58:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tija* Živjo punce! No jaz pa imam danes rok,ampak kaže, da ne bo nič. Sem bla na pregledu pa sem še čist zaprta. Tudi ctg so mi naredili in je blo uredu,čeprav sem se najprej zelo preplašila ker ni bilo nič slišat. Potem pa je sestra še malo premaknila te kroge in se je slišalo srčke. Mi je blo kar slabo, ker že tako se stalni sekiram s temi otrokovimi gibi, ker se mi zdi,da jih ni nikoli dovolj. Kako jih ve občutite...a so to le takšni nežni premiki al vaši malčki kar brcajo?Pri meni so samo takšni zelo nežni premiki.Upam, da čimprej rodim, da se ne bom več sekirala in da bo z mojim malčkom vse ok. Danes mi je bilo res težko, ker samo ob misli, da je kaj narobe se zjočem. Pa še ko poslušam same neke grozne zgodbe...katastrofa. No v nedeljo imam spet ctg v bolnišnici, če ne bo še nič Malo sem se razpisala, ampak rabim nekomu povedat:). Lepo se mejte! Ne poslušat groznih zgodb, ti bo bolj... Ne gledat poročil, ne ber cajtengov, vzem si kako luštno knjigo pa bo bolj. Glede premikov se pa umiri, vsak otrok je različen... Moja Neli je brcala ko zmešana ves cajt, še v porodni, pa je tud zdej čist naspidirana. Kristi je bla pa bolj mirna, mal je pobrcala, pa tko bolj nežno, bomo pa vidl kakšna še bo. Zaenkrat je še zaspanček...
|
|
|
|