Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:15:53
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo mehur napolnijo s tekočino zato da če ga prerežejo da vejo da so prerezal.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:19:39
|
|
|
|
BarbaraGS
|
punce dobrodosle doma in hvala za zgodbe :) vse pa pripovedujete o spuscenem otrocku. Kako spuscenem. Do kje mora bit spuscen? Ker meni moja nic ne pove, pa je pri vaginalnem pregledu sicer rekla da sem se cist zaprta, da pa je glavica cist doli in da jo tipa. A je to ze dovolj spusceno dete al je to nekaj drugega.... jaz res nimam pojma in imam ze poln kufer tega spikanja, tezke hoje in neokretnosti, tak da me zanima, ce lahko vsaj upam, da se na kaj pripravlja... Moja G mi nic ne pove
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:20:21
|
|
|
|
Katjusa
|
se opravičujem da smetim forum sam sem tok ponosna da vam morem še par slikic prlimat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:41:34
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, zakaj pa mislš da smetiš? Sej smo vse vesele kake fotke srečne družinice
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:44:32
|
|
|
|
Katjusa
|
Birdy imaš pa isti telefon k jst kristi je pa ful podobna neli prave lepotičke bodo tvoje pupike.... (jst mam pa dva fejst fanta) bi se lahko kej zmenli
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:45:02
|
|
|
|
orto2
|
Hej hej punce da se vam malo javim. Na CTG vse ok, niti duha ne sluha o popadkih. Odprta 1 cm. Če ne drugače, imam v nedeljo pregled v porodnišnici,... Katjuša, krasna sončka! Vsem ostalim novopečenim mamicam pa čestitam!!!!!!!!!!!!!! Upam, da vam kmalu javim kaj lepega Nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:52:25
|
|
|
|
tija*
|
Živjo punce! No jaz pa imam danes rok,ampak kaže, da ne bo nič. Sem bla na pregledu pa sem še čist zaprta. Tudi ctg so mi naredili in je blo uredu,čeprav sem se najprej zelo preplašila ker ni bilo nič slišat. Potem pa je sestra še malo premaknila te kroge in se je slišalo srčke. Mi je blo kar slabo, ker že tako se stalni sekiram s temi otrokovimi gibi, ker se mi zdi,da jih ni nikoli dovolj. Kako jih ve občutite...a so to le takšni nežni premiki al vaši malčki kar brcajo?Pri meni so samo takšni zelo nežni premiki.Upam, da čimprej rodim, da se ne bom več sekirala in da bo z mojim malčkom vse ok. Danes mi je bilo res težko, ker samo ob misli, da je kaj narobe se zjočem. Pa še ko poslušam same neke grozne zgodbe...katastrofa. No v nedeljo imam spet ctg v bolnišnici, če ne bo še nič Malo sem se razpisala, ampak rabim nekomu povedat:). Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:54:38
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Birdy imaš pa isti telefon k jst kristi je pa ful podobna neli prave lepotičke bodo tvoje pupike.... (jst mam pa dva fejst fanta) bi se lahko kej zmenli Pa ti tvoj telefon dobr dela, men ga kr neki serje Se ti zdi da sta si podobne? Men se zdi pa Kristi čist od mojga, Neli pa je bl moja... Večina pa res reče da sta si podobne, moj fotr prav da je Kristi Neli2 Res maš fejst fanta Bi ju rade volje z tvojima oženila, sam kokr sta zdele Florjan pa Neli bi biv to pa čisti raztur, kaki otroc bi to pršli, tko navihani pa naspidirani... Pomoje bi jih bla cela Slovenija dost
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:57:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Birdy imaš pa isti telefon k jst kristi je pa ful podobna neli prave lepotičke bodo tvoje pupike.... (jst mam pa dva fejst fanta) bi se lahko kej zmenli Pa ti tvoj telefon dobr dela, men ga kr neki serje Se ti zdi da sta si podobne? Men se zdi pa Kristi čist od mojga, Neli pa je bl moja... Večina pa res reče da sta si podobne, moj fotr prav da je Kristi Neli2 Res maš fejst fanta Bi ju rade volje z tvojima oženila, sam kokr sta zdele Florjan pa Neli bi biv to pa čisti raztur, kaki otroc bi to pršli, tko navihani pa naspidirani... Pomoje bi jih bla cela Slovenija dost ja men super dela sem ful zadovoljna..... A ti že na vnuke študiraš...... kak se bome zmenle vsaka jih bo en teden pazla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 20:58:05
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tija* Živjo punce! No jaz pa imam danes rok,ampak kaže, da ne bo nič. Sem bla na pregledu pa sem še čist zaprta. Tudi ctg so mi naredili in je blo uredu,čeprav sem se najprej zelo preplašila ker ni bilo nič slišat. Potem pa je sestra še malo premaknila te kroge in se je slišalo srčke. Mi je blo kar slabo, ker že tako se stalni sekiram s temi otrokovimi gibi, ker se mi zdi,da jih ni nikoli dovolj. Kako jih ve občutite...a so to le takšni nežni premiki al vaši malčki kar brcajo?Pri meni so samo takšni zelo nežni premiki.Upam, da čimprej rodim, da se ne bom več sekirala in da bo z mojim malčkom vse ok. Danes mi je bilo res težko, ker samo ob misli, da je kaj narobe se zjočem. Pa še ko poslušam same neke grozne zgodbe...katastrofa. No v nedeljo imam spet ctg v bolnišnici, če ne bo še nič Malo sem se razpisala, ampak rabim nekomu povedat:). Lepo se mejte! Ne poslušat groznih zgodb, ti bo bolj... Ne gledat poročil, ne ber cajtengov, vzem si kako luštno knjigo pa bo bolj. Glede premikov se pa umiri, vsak otrok je različen... Moja Neli je brcala ko zmešana ves cajt, še v porodni, pa je tud zdej čist naspidirana. Kristi je bla pa bolj mirna, mal je pobrcala, pa tko bolj nežno, bomo pa vidl kakšna še bo. Zaenkrat je še zaspanček...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:00:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Birdy imaš pa isti telefon k jst kristi je pa ful podobna neli prave lepotičke bodo tvoje pupike.... (jst mam pa dva fejst fanta) bi se lahko kej zmenli Pa ti tvoj telefon dobr dela, men ga kr neki serje Se ti zdi da sta si podobne? Men se zdi pa Kristi čist od mojga, Neli pa je bl moja... Večina pa res reče da sta si podobne, moj fotr prav da je Kristi Neli2 Res maš fejst fanta Bi ju rade volje z tvojima oženila, sam kokr sta zdele Florjan pa Neli bi biv to pa čisti raztur, kaki otroc bi to pršli, tko navihani pa naspidirani... Pomoje bi jih bla cela Slovenija dost ja men super dela sem ful zadovoljna..... A ti že na vnuke študiraš...... kak se bome zmenle vsaka jih bo en teden pazla Hmmmm, če si predstavljam kombinacijo Neli in Florjana... Vsak drugi dan, vmes pa en dan časa da k seb prideve k bove to rabile
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:01:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: tija* Živjo punce! No jaz pa imam danes rok,ampak kaže, da ne bo nič. Sem bla na pregledu pa sem še čist zaprta. Tudi ctg so mi naredili in je blo uredu,čeprav sem se najprej zelo preplašila ker ni bilo nič slišat. Potem pa je sestra še malo premaknila te kroge in se je slišalo srčke. Mi je blo kar slabo, ker že tako se stalni sekiram s temi otrokovimi gibi, ker se mi zdi,da jih ni nikoli dovolj. Kako jih ve občutite...a so to le takšni nežni premiki al vaši malčki kar brcajo?Pri meni so samo takšni zelo nežni premiki.Upam, da čimprej rodim, da se ne bom več sekirala in da bo z mojim malčkom vse ok. Danes mi je bilo res težko, ker samo ob misli, da je kaj narobe se zjočem. Pa še ko poslušam same neke grozne zgodbe...katastrofa. No v nedeljo imam spet ctg v bolnišnici, če ne bo še nič Malo sem se razpisala, ampak rabim nekomu povedat:). Lepo se mejte! Ne poslušat groznih zgodb, ti bo bolj... Ne gledat poročil, ne ber cajtengov, vzem si kako luštno knjigo pa bo bolj. Glede premikov se pa umiri, vsak otrok je različen... Moja Neli je brcala ko zmešana ves cajt, še v porodni, pa je tud zdej čist naspidirana. Kristi je bla pa bolj mirna, mal je pobrcala, pa tko bolj nežno, bomo pa vidl kakšna še bo. Zaenkrat je še zaspanček... se strinjam da ne beri in ne razmišljaj kaj vse lahko gre narobe..... naša 2 sta bla oba tok mirna da sem ju komaj kej čutla gibov sploh nisem štela k jih sploh nebi naštela dost sem se pa vsake tok časa k se mi je zdelo da že dolgo nisem čutla mal vlegla in dala roko na trebuh in čakala na kak gib ko sem začutla sem vedla da je vse OK in sem lažje dihala
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.2.2009 21:02:41 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:20:22
|
|
|
|
Maksi1
|
Drage mamice - krasne sončke imate. Hvala, ker delite slikice z nami. Sunny - ja, dej pošlji sms Shuki, jaz sem že prav radovedna. Zdej pa vas grem prebrat nazaj, da vidim, o čem je tekla debata popoldan.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:39:53
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so in mamice... :) NO jaz sem imela pregled moj fante je težak 3620g in glavico ima obseg 33... To pa bo lahek porod.. :/ Zgodilo se mi je pa danes nekaj in sem zdaj full v skrbeh pri ginekologinji so ostali vsi papirji vključno z napotnico za prevoz in porodnišnico... A ima kdo kakšen predlog kaj naj storim, če se kaj zgodi in moram rodit? Zdaj sem pa fajn živčna... :) Najslednji pregled 19.2.2009. Starost je moja pa 32 let... :) V glavnem grem mal brat..da vidim, če imamo kakšno novo mamico... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:43:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa se opravičujem da smetim forum sam sem tok ponosna da vam morem še par slikic prlimat prav fletna družinica ste... Kolk pa pa dojenček las.. :) Full cortek, Zanima pa me kako je potekal tvoj porod, sej mogoče si že zapisala grem gledat....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:45:00
|
|
|
|
Katjusa
|
boma zgodba je na koncu mislim da 166 strani..... glede papirjev se pa ne sekiraj ker te ne bodo zunaj pustili če se začne kej dogajat.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:46:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo JUTRI GREM KOOOONČNO DOMOU, DA IZLJUBIM MAJKLA DO DASKE čestitike kolumbo... :) Upam, da greš res doma in da Majkla polubčkaš do konca.. :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:52:26
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma zgodba je na koncu mislim da 166 strani..... glede papirjev se pa ne sekiraj ker te ne bodo zunaj pustili če se začne kej dogajat..... aja.. katjuša... a te je kej zgaga pekla med nosečnostjo, ker pravijo, da takrat rastejo laski , al je to larifari... :) Upam, da res ne... :) V glavnem a si bila kej šivana ? Ker sem prebrala, da je imel kr veliko glavico?
< Sporočilo je popravil boma2 -- 13.2.2009 21:53:15 >
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:57:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma zgodba je na koncu mislim da 166 strani..... glede papirjev se pa ne sekiraj ker te ne bodo zunaj pustili če se začne kej dogajat..... aja.. katjuša... a te je kej zgaga pekla med nosečnostjo, ker pravijo, da takrat rastejo laski , al je to larifari... :) Upam, da res ne... :) V glavnem a si bila kej šivana ? Ker sem prebrala, da je imel kr veliko glavico? nič šivana ja res je 37 kr velik obseg.... zgaga ne vprašaj ful pekla mogoče pa je res kej na tem pr nas sta mela oba take laske benjamin ima še bolj goste k je mel florjan in pr obeh zgaga pekla za umret
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 21:59:43
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma zgodba je na koncu mislim da 166 strani..... glede papirjev se pa ne sekiraj ker te ne bodo zunaj pustili če se začne kej dogajat..... aja.. katjuša... a te je kej zgaga pekla med nosečnostjo, ker pravijo, da takrat rastejo laski , al je to larifari... :) Upam, da res ne... :) V glavnem a si bila kej šivana ? Ker sem prebrala, da je imel kr veliko glavico? nič šivana ja res je 37 kr velik obseg.... zgaga ne vprašaj ful pekla mogoče pa je res kej na tem pr nas sta mela oba take laske benjamin ima še bolj goste k je mel florjan in pr obeh zgaga pekla za umret bravo... No to je full dobr... Jaz se tega full bojim... ampak bo že... Ste pa tolk luštni da dol padeš.. :) res superca družinica... :) A se dojite.. uspešno? aja pa še nekaj s tako lepo družino že ne smetiš foruma...
< Sporočilo je popravil boma2 -- 13.2.2009 22:03:28 >
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 22:00:31
|
|
|
|
Katjusa
|
lepo se mejte punce držim pesti da se bo ta vikend veliko dogajalo.... jst grem mal benjamina cartat čez keke pol ure ga pa nahranimo in gremo hitro ajat včeraj smo spali od 11 do pol 4 po hranjenu pa pol še do pol 8
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 22:03:51
|
|
|
|
piskot
|
cer. ooo, katjusa kok ste fletni. Ostalih slikc po albumih pa ni casa gledat. v glavnem, jaz gledam na uro in cakam da bodo popadki na 5 minut, da se odpraviva do porodnisnice. zaenkrat smo pri 8 minutah. me pa mucijo ze od vceraj zvecer na 10 minut, potem se je zjutraj vse umirilo, cez dan parkrat zacelo, ... sva upala da bova imela se enega rojenega na petek 13ega, pa nam bo zgleda valentin prinesel darilo. prijetno noc vam zelim.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 22:05:11
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa lepo se mejte punce držim pesti da se bo ta vikend veliko dogajalo.... jst grem mal benjamina cartat čez keke pol ure ga pa nahranimo in gremo hitro ajat včeraj smo spali od 11 do pol 4 po hranjenu pa pol še do pol 8 katjuša drži se lepo se nahranite, da bo se boste mal naspali... :) nočka
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 22:05:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma zgodba je na koncu mislim da 166 strani..... glede papirjev se pa ne sekiraj ker te ne bodo zunaj pustili če se začne kej dogajat..... aja.. katjuša... a te je kej zgaga pekla med nosečnostjo, ker pravijo, da takrat rastejo laski , al je to larifari... :) Upam, da res ne... :) V glavnem a si bila kej šivana ? Ker sem prebrala, da je imel kr veliko glavico? nič šivana ja res je 37 kr velik obseg.... zgaga ne vprašaj ful pekla mogoče pa je res kej na tem pr nas sta mela oba take laske benjamin ima še bolj goste k je mel florjan in pr obeh zgaga pekla za umret bravo... No to je full dobr... Jaz se tega full bojim... ampak bo že... Ste pa tolk luštni da dol padeš.. :) res superca družinica... :) A se dojite.. uspešno? ne ne dojimo se...... sem se odločla da ne bom dojila ker mi v P spet niso hotli dat dodatka in potem sem s ereje določla tako kot pa da gledam lačnega otroka pa še tako smo mel zadnjo noč težave ker je bil bolj lačen k bi po njihovo smel biti in mi niso dal dovolj mleka....... malo se mi je mleka pojavlo sma se probala dojit zdej doma sam pa imam ful malo mleka komaj kaka kapljica tak da si ga črpam sam toliko da se mi ne vname in da ga izničim.... za 20 ml iz obeh prs mislim da nima smisla naš pa poje 90ml..... sem misla da se bom sekirala ampak ker sem se tak odločla se super počutim vem da je otrok sit in srečen.... zdej pa res lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 13.2.2009 22:06:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. ooo, katjusa kok ste fletni. Ostalih slikc po albumih pa ni casa gledat. v glavnem, jaz gledam na uro in cakam da bodo popadki na 5 minut, da se odpraviva do porodnisnice. zaenkrat smo pri 8 minutah. me pa mucijo ze od vceraj zvecer na 10 minut, potem se je zjutraj vse umirilo, cez dan parkrat zacelo, ... sva upala da bova imela se enega rojenega na petek 13ega, pa nam bo zgleda valentin prinesel darilo. prijetno noc vam zelim. držim pesti sicer je pa še čas tud za 13. lep porod in veselo cartanje
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?