Celjanke, na pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Skabi -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 11:46:08)

Dve vprašanji za vas:
1. Kdaj in kje bo ponovno srečanje? Zaradi računalniškega mrka kar nekaj časa nisem sledila sporočilom.

2. A poznate kakšno dobro gostilno ali kmečki turizem za gostijo po krstu? Naj bo nekje okrog Celja, SL. Konjic, Šentjurja,,,ne predrag in ne čisto zraven ceste, ker bomo imeli zraven cel kup malih otrok. DObrodošla bi bila kakšna gugalnica ali vsaj travca za igrat.

Hvala in obilo sončka brez vetra vsem!

Jančika_ -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 12:09:48)

1. se še nismo dogovorile, bo pa med tednom v mestu

2. gostilna Francl v Zagradu (dobra hrana, zunaj igrala, znotraj otroška soba, imajo dva stolčka za tamale)
Smoletova gorca na Sladki gori (odlična hrana, fajn razgled,14 dni nazaj smo bili tam in so eni ravno imeli fešto po krstu, imajo stolček in hojico!)

Alina -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 13:05:27)

Jančika!

Ali ste že kdaj imele srečanje? Koliko se vas je ponavadi dobilo. Jaz sem iz okolice Šentjurja in se vam tudi mogoče pridružim, seveda, če me sprejmete medse.

Za kakšno pametno gostilno pa ne vem.

Lep dan.

Jančika_ -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 13:10:12)

Alina, pridi, pridi:)!

Poglej na forum Srečanja in družabni dogodki, zadnje čase se HuAnita razkuri in pove, kje pa kdaj. Prejšnji mesec smo se dobile v Mercatorju v soboto, zdaj pa se nam zdi bolje med tednom v mestu, ker smo itak sredi dneva večinoma tam.

Taša -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 14:13:58)

Super gostišče oz. kmečki turizem je kmetija Slemenšek, to je nad Vojnikom oz. natančneje Razgor... Ni pa to daleč iz Celja.... Imajo zelo lepo, zelo okusno hrano (domačo) pa še poceni !! Moja mama je imela tam 50 letnico in je bilo res super... Če želiš tel. mi piši privat!!!

HuAnita -> Celjanke, na pomoč! (18.4.2005 19:51:53)

Gostišče pri Mark, Nova Cerkev, nam so že prostor tako krasno uredili, da je bilo res ganljivo.

Aja, se še dobivamo;). Čakamo na lepše vreme, potem pa udarimo!
In seveda si sprejeta med nas!:)-

Stran: [1]