mamsi -> Pravilni pristopi hranjenja na zlicko (18.4.2005 20:01:24)
|
Veš kaj mamo pa mi zaene kolobocije. Tut naša ni glih ješča, in se mi v stolčku zvija in obrača na vse možne načine, sploh, ko žlico zagleda se obrne za 180°. Pa ji dam kako majhno igračo (iz plastike ali kovine, da lahko pereš) pod kakšen pokrov od glažev, da ona to išče, vmes pa mami hit kako žlico v usta, k sploh ne opazi. Morem jo animirat, pa gre, drgač mi tut ne bi nič jedla cel dan, ponoč pa na uro pokonc, pa jest:hudicek:. Mogoče ga daj najprej za minutko, dve (kolkor zdrži) v stolček, pa na mizo novo zanimivo stvar/igračo. Pa zamenjaj z drugo, in kolikor zdrži. Ne ga hranit takrat, naj si zopet dobi dober občutek, da je pri mizi prijetno. Parkrat tako. Potem pa mu probaj dat kako žlico vmes v usta. Če se buni, pa morš kr nehat, da se mu ne bo uprlo. K bo dobil občutek, da je luštno pri mizi sedet, bo mogoče lažje tut usta odprlu zraven. Pri nas pali tudi to, da dam zraven še koščke hrane na mizo, da jih lahko pobira in se sama hrani. Upam, da sem kej pomagala, je pa res ironija, da jih mormo skor fehtat, da bi jedli. To bi zame bl u poštev pršlo :)-:)-:)-
|
|
|
|