Plavanje dojenčkov??- oprema (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kaja11 -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 11:06:19)

Ker nisem uspela iti na predavanje me zanima kaj rabimo poleg kopalk, brisač?? Vem da mora biti oči v navadnih kopalkah. A je še kaj takega kar moram obvezno vedeti oz. imeti zraven.

LP Kaja




AnBan -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 11:24:05)

Odvisno kam gres...mi smo hodili v Sk.Loko in smo kopalkice in slaufe dobili tam, dokler nismo kupili svojih.

Obvezno vzemi kaj za prigriznit, za pit, pa mogoce mleko za telo...oz. nekaj s cimer namazes malega po kopanju, pa kapo, da bosta zakrila useska ko bosta sla ven, sploh ce so lasje se vlazni.




filipinka -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 16:41:59)

Jaz sem tudi mislila še to vprašat, ker jutri gremo! A vi tudi, Kaja11?
Mi tudi nismo bili na predavanju, je mi pa rekla po tel. da ne rabimo niti Fredovega obroča, ker ga dobimo tam. Pa še neoprenske hlačke bomo morali tam kupit. Ostalo pa najbrž, kar pač rabiš!!!
Že komaj čakamo!:sloncek::sloncek::sloncek:




Anonimen -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 16:46:20)

Neoprenskih kopalk ne kupujte zaradi potrebe. Če jih kupite, ker so vam pač všeč, je druga stvar. Rabite jih ne. Prav tako so dobre kopalke za dojenčke iz DM-a ali pa pleničke za kopanje. Za pit in kaj za jest pa le vzemite s seboj, ker je otrok ponavadi žejen in lačen, pa še laže počaka, da se še sami oblečemo. Pa če so še dovolj majhni, da pašejo v lupinice, jih v njih nesite notri, do garderob, da bodo tudi po "palavanju" lahko v njih počakali.




kaja11 -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 17:01:56)

V77... mi gremo jutri ob 11.00. Komaj čakam:bravo: A se bomo mogoče videli?




filipinka -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 19:20:20)

Mi gremo na Ptuj ob 15.00! Meni so rekli, da mali mora imeti neoprenske hlačke...tako, da ne vem. Pleničke za kopanje pa itak imamo, ker smo se kopali že sami!:sloncek:




Anonimen -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 21:32:44)

Seveda "mora", da jih prodajo!




Tejči -> Plavanje dojenčkov??- oprema (18.4.2005 22:19:43)

Glede pleničk: mi smo tudi prvo kupili te iz DM-a, potem pa sem si jaz naenkrat premislila in smo kupili še neoprenske in mi ni niti malo žal. Prednost teh je, da držijo toploto, kar se mi zdi kr pomembno pri dojenčkih. Na prvem kopanju pa sem tudi zvedela, da če bi prišel kakec mimo teh hlačk, ne bi bili mi nič krivi, če bi imeli katere koli druge kopalkice, pa bi morali kriti stroške čiščenja bazena.

Veselo kopanje,

LP, Tea:sloncek:




Anonimen -> Plavanje dojenčkov??- oprema (19.4.2005 6:57:21)

Pri nas je bila dovoljena uporaba dojenčastih kopalk, z nobenim čiščenjem bazena ni bilo zagroženo, ker je nemogoče, pa drekec izplava. Saj če veš, kako so narejene, je to jasno. Če bi meni kaj takega rekli, bi jih že slišali, pa od ostalih staršev, ki smo bili takrat prisotni, sem prepričana, da tudi. Saj nismo teleta. Otroci pa so v vodi toliko časa, da se brez skrbi nikomur nič ne naredi, vse je absolutno varno, kar se zdravja tiče, tudi če nima neoprenk, za katere pa še vedno ne verjamem, da karkoli zadržujejo. Vem, da tako pravijo, ampak kaj še vse drugega ne pravino po reklamah, a ne? Če bi bile že tako stisnjene, da voda ne bi prišla zadaj, potem ne vem, če je zaradi prekrvitve dojenčka to sploh zdravo. So pa kao frajerske, samo meni tudi to ne.




Lenny -> Plavanje dojenčkov??- oprema (19.4.2005 7:52:34)

Neoprenskih kopalk na Ptuju ni potrebno kupiti, lahko si jih tudi izposojaš, kar je pri ta majhnih kar praktično.
Tudi mi komaj čakamo. Startamo v četrtek! :bravo:
Lp in prijetno čofotanje




Stran: [1]