Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 11:03:35
|
|
|
|
kaja11
|
Mi smo z njim zelo zadovoljni. Seveda ima pomanjkljivosti.... kateri jih pa nima;). Lepo je vodljiv, tudi teči sem že probala z njim in je bilo super.
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 12:42:35
|
|
|
|
mia-1
|
Mi ga tudi ze imamo, sam se dojencka cakamo.Zanima pa me ali imate kaksne probleme z gumami(kolesi) a kej spuscajo.Men vsi tezijo da takoj ko bom sla na makedam jih bom prepiknila?!
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 13:21:02
|
|
|
|
polona2
|
Ne vem, ali misliš 4 XL ali 3XL, no , mi imamo štirikolesnika in ga že deset mesecev vozimo dosti po makadamu, ta opazka zaradi napihljivih koles je :zmeden:, do sedaj sem tlačilko uporabila le dvakrat, zanima me, katere pomankljivosti si opazila na vašem vozičku oz. njegovem športnem delu? Jaz sem namreč z njim zadovoljna, lp!
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 13:21:49
|
|
|
|
polona2
|
Lahek pa ni, je lahko vodljiv, ima pa kar častitljivo težo, lp!
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 13:29:59
|
|
|
|
lin
|
Mi imamo 3 xl in smo ful zadovoljni,pomankljivosti mi nima,težek se mi tudi nezni nevem kolko,je pa res da imamo mi Dobloja tako da vozek sam not v avto zapeljem in ga ne dvigam:bravo::bravo::bravo:ko sem probala vozit formulo ali freestyla je očitna razlika,freestyle dosti lažji. 1x smo menjali počeno guma,ma sem šla po raztreščenem steklu ker se mi ni dalo it vse naokoli pa sem mela,rezultat drugi dan počena guma in prov kos stekla je bil not zapičen,drugače pa vozimo in po makedamu,pesku in včasih po kakšenm koščku stekla pa je vse.o.k..Naj omenim da takrat ko nam je počla je bilo ful stekla,mami pa frajerka sej nebo ne!:zmeden:
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 13:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi zelo zadovoljni s 4xl. Po makadamu veliko vozimo in ni nobena guma še spustila. Enkrat smo eno predrli...sem zapeljala direkt na steklo in smo morali k vulkanizerju peljat. Jaz sem prejšnji teden kupila en voziček od Haucka, da ga imam pri babici...da stalno Quinnyja ne prenašam.... JAO, kakšna šajtrga je to. Mi je kar žal tistih 20.000. Tud zavijat se ne da normalno, se mi zdi da se bo vse polomilo...
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 14:25:15
|
|
|
|
Mojca20
|
Mi imamo 4XL pa smo tudi zadovoljni. Ravno včeraj smo vozili, ampak čist zares vozili raly dol z rožnika, saj mali ful uživa, če se vozi hitro. Mož je divjal z njim po makedamu, pa je šel brez problema. Skratka smo zelo zadovoljni, včasih me samo moti ker je zelo velik za v avto, drugače pa :bravo:
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 16:23:57
|
|
|
|
Nogavička
|
Mi imamo štirikolesnika in smo zadovoljni z njim. je pa kar težek in velik. Gume pa so na njem najboljša stvar. Mi živimo na deželi in se vozimo po raznih cestah, poteh in brezpotjih pa še vedno držijo. L.p.:rozica::rozica:
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 19:45:25
|
|
|
|
Mojca20
|
Glede gum: mi smo veliko na pesku , 12 mesecev pa smo ga pumpali samo 1x.
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 19:45:26
|
|
|
|
Mojca20
|
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 19:45:27
|
|
|
|
Mojca20
|
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 18.4.2005 23:32:22
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi imamo trikolesnika in smo zadovoljni. Gume smo zaenkrat v skoraj 8 mesecih napumpali samo 1 krat. Je izredno vodljiv in tudi zelo trpežen voziček. Kakšne pomanjkljivosti pa si zasledila?
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 19.4.2005 0:20:53
|
|
|
|
sergeja26
|
No pozabila sem napisat da mamo 3 kolesnika; Pomanjkljivosti? No te so moram reč minimalne; npr. nima spredaj varovala(ima pase za privezat- mogoč je to boljše- bom verjrtno ugotovila) in pa nima možnosti, da otrok gleda k tebi in obratno( ampak samo proč od tebe).... ok mogoč bi pa js rada mela vse u paketu; se bom že navadla; ;) Kar se pa teh gum tiče- kot punce pravijo- lahko se komot po pesku, makedamu vozi- ni panike- edino steklo .... je "not good" (ravno danes sem šla kupit novo zračnico ker je ta prva čist zluknana) Pa lepo dirkajte s svojimi športniki še naprej :kuza::kuza::kuza: lp, sergeja:rozica::rozica:
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 19.4.2005 12:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sergeja, jaz sem ravno zaradi teh dveh "pomanjkljivost" vzela 4xl, ki ga lahko obrneš v obe smeri in ima varovalo.
|
|
|
|
VOZIČEK QUINNY FREESTYLE XL 20.4.2005 14:03:50
|
|
|
|
sergeja26
|
Kristina! Dobla sem ga! Mi na Koroškem rečemo: "šenkanemu kojnu se ne gleda u zobe" ;) Pa še neki je- ko smo probivljali u avto ga dat- v trgovini- 4 kolesnika nisem spravla u prtlažnik (imava clio-ta) bo že; lep dan se naprej sergeja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?