cappuccino -> RE: Slabost - pomoč (18.4.2017 21:02:22)
|
Meni je pomagala limonada! Tudi jaz sem ena tisth rev, ki se redim, ker zaradi slabosti moram jesti. Toda, ko sem se že skoraj sprijaznila, da se bom spet zredila za več kot 20kg, sem odkrila olajšanje. [sm=bravo.gif] Trenutno sem v enajstem tednu nosečnosti (tretjič). Prvič mi pravzaprav ni bilo slabo. Drugič mi je bilo malo, a se v osmem tednu žal ni dobro izteklo. Sedaj pa, uf. In to cel dan. Začelo se je še preden sem naredila test, v tretjem tednu - če mi verjamete in je trajalo do pred par dnevi, ko sem po naključju vzela s sabo na sprehod limonado (stisnjena velika limona, cca. pol litra vode in pol čajne žličke sladkoraja). Sprva nisem mogla verjeti učinku. Sedaj pa že par dni testiram. Zjutraj npr. mi je v službi držala do 12ih. In ni bilo slabosti. Potem mi je vmes zmanjkalo, pa mi je že postajalo slabo. Za malico sem si kupila vodo z okusom limone. Efekt ni bil ravno isti, je pa za vzorec pomagalo. No, to sem tudi našla na spletu: http://www.livestrong.com/article/52761 ... -pregnant/ Na SLO straneh pa žal ne kaj dosti - zato pišem. Ne rečem, da bo vsem pomagalo, ni pa greh poskusiti. Jaz sem pred tem poskušala marsikaj, ingver, Antimetil, Donat, mandlje, pitje dosti vode, krekerje,... nič. No, sedaj sem rešena! Upam, da bo držalo. Lp vsem in predvsem, da se na koncu dobro konča - z malo štruco. [sm=duda.gif]
|
|
|
|