mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: anajan Mogoče bo vprašanje neumno in neprimerno. Če je tako, mi prosim povejte. Zanima me namreč, kako veš, če nimaš ovulacije? Ali je možno, da imaš redno menstruacijo, neboločeo, ovulacije pa nimaš? Tiste, ki nimate ovulacije, kakšne so vaše menstruacije? Še enkrat se opravičujem, če je vprašanje neprimerno. Hvala za vsako pojasnilo. jaz sem imela zmeraj redno M, in sva se trudila leto in pol pa nič. potem sem bila na pregledu in povedala G, pa je naredil vaginalni UZ in je rekel, ja ni čudno da ne morete zanosit, sja nimate ovulacije. me je poslal dat kri-hormonske preiskave je bilo vse v redu pa mojega na spermiogram-slab izvid.in naročena sem bila pri G da se zmeniva za naprej, no v tem času pa je ratalo naravno. zdaj pa si razlagaj, kako če kao nisem imela ovulacije. v glavnem zdaj sem pa noseča. to zgodbo sem slišala in brala zdej pa res že velikokrat. moja kolegica, ki se trudi zanositi že kako leto, pa ne gre, ji je gin zdej prjavu, da spermiji niso okej...ona se pa seveda tako sekira, da se bolj ne bi mogla....pa ji govorim kolikokrat se zgodi da te naročijo, potem pa v roku dveh mesecev rata po naravni poti...aja, ful so spermiji slabi ja...kako je pa pol ratal ???? ah te dohtorji, v rit z njimi...jest do moje psloh ne grem, k je tok groba...moram kako drugo si poiskat, pa kaj k se bojim, da bom spet na podobno naletela...nazadnje k sem bila pr njej, mi je tist vaginalni UZ tko na hitr notr dala, da me je prav zabolel...mislim, a je to kakšen način ??? pol jo sprašujem glede plodnih dni, da bi kako stvar več izvedla, mi pa gvoori izkljuno standardne info, pa če jest nisem standard na 28 dni..halo !!! pomagaj si sam, in bog ti bo pomagal...to je moja babi vedno govorila
|