Neizmerna želja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

nanina -> Neizmerna želja (18.4.2005 10:13:26)

Javljam se prvič, čeprav se z možem že leto in pol trudiva inb delava na dojenčku. Ker imam neredne menstruacije in PCO, imam manj možnosti za zanositev, to bomo sedaj, upam rešili s Klomifenom.
Ker sem jan. in feb. redno imela menstruacijo, sem ta mesec že naredila test, žal negativen.Prišlo je do rahle krvavitve;par rjavkastih kapljic, kar se mi še ni zgodilo in pojavljajo se nekateri nosečnostni znaki(upam, da ne samo zaradi moje psihe).
Ne vem koliko časa naj še počakam z naslednjim testom(zm.12.3.) in kateri test je po vaše najbolj natančen?
Hvalka vam za odgovore in lep dan.

baguSka -> Neizmerna želja (18.4.2005 10:15:55)

Pomoje je še vedno CB in upam da je to to.:miska::rozica:

PiaM -> Neizmerna želja (18.4.2005 10:18:42)

Probaj počakat 2 ali 3 dni, če bo šlo:) in test ponovi.Jaz delam vedno CB, z drugimi izkušenj nimam.
:miska::miska::miska:
Lep pozdrav:rozica:

baby23 -> Neizmerna želja (18.4.2005 10:31:28)

MIdve sva totalno na istem (kar se tiče zadnje M in rjavkastih kapljic).
Jaz sem sicer prejšnji teden naredila CB, vendar mi takoj ni pokazal nič, čez nekaj ur ko sem ga šla spet pogledat pa sem zagledala +. Pravijo ,da test po 10 minutah ni več veljaven zato mu ravno ne verjamem, pa čeprav imam več kot dovolj nosečniških znakov.

Držim pesti da nama je uspelo.:bravo::bravo::bravo:

LP:rozica:

KMALU -> Neizmerna želja (18.4.2005 11:36:35)

Jaz sem ravnokar naredila test in sem se zmedena, ker je bila crtica ful bleda - pocakaj se malo pa potem naredi CB- najbrz je ta najbolj zanesljiv...
Drzim pesti!:bravo:

gaja* -> Neizmerna želja (18.4.2005 15:30:40)

Počakaj tako dolgo, kot si imela najdaljši razmak med :hudicek:.

gaja* -> Neizmerna želja (18.4.2005 15:31:39)

Eh, sem hotla še prej pogledat....
Držim :miska: :miska: :miska:

LP;

Stran: [1]