GOSTILNA z divjačino (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

india -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:07:36)

Prosim predlagajte mi gostišča oz. restavracije,kjer dobiš divjačino in sicer oddaljenost od MB ne rabi bit problem, naj pa le ne bib ilo nekje na Primorskem ali Gorenjskem ( tako daleč mi ni za hodit na kosilo).
Gre za slavje 3 rd jev skupaj...prostor pa naj bi bil primeren tudi za otroke.

Pi-kica 1 -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:12:23)

Morda Jelenov greben, Olimje. Gojijo damjake, odličen je njihov jelenji golaž (iz prve roke), mislim pa, da imajo tudi merjasca, pa ne vem zagotovo.:zmeden2:

LP

Pi-kica

Teni_ -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:13:03)

Meni je najbolj všeč Jelenji greben, pa še najboljše je. Drugače pa vem, da je Šiker včasih imel Jelenji golaž, za kaj več pa ne vem.

Na jelenjem grebenu je po moje zanimivo tudi za otroke. Pa še gugalice in tobogane imajo.

LP,
Mojca:nosecka:

Lenny -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:15:05)

v Zrečah zavijte do Gorenja, tam je ena super gostilna Smogavec: jelen, merjasec, srna, .... Njami! Otroci imajo zunaj zelenico z igrali.
Pozdravček!

india -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:25:19)

Uau, dekleta, to je super! Bomo sicer dali na glasovanje, a ne vem,če ne bomo kar obojega izkoristili ( vsak vikend eno:)-:)-:)-:)-)!
Hvala!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.4.2005 10:38:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

india -> GOSTILNA z divjačino (18.4.2005 10:56:02)

Bagi, a si morda divjo svinjo z višnjami poslusila?? Meni se je takoj to zaluštalo!!!!
sem že zdaj lačna, ne vem, kako bom do nedelje včakala:zmeden::zmeden::zmeden::)-:)-:)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.4.2005 11:08:19)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]