kitty87 -> Kartice z recepti (29.1.2009 16:41:38)
|
Pozdravljeni! Sem bolj začetnica pri kuhanju oz. bom sedaj začela redno sama kuhati, ker se s fantom seliva v svoje stanovanje. Ravno sem razmišljala, da bi nabavila kakšno kuharsko knjigo, no ravno 1x ta teden pa sem po pošti dobila ponudbo za nakup 42 kartic z recepti pri podjetju International Masters Publischers in zraven 3 vzorčne kartice, recepti pa se mi zdijo kar zanimivi. No cena je le 8.49€, nato pa ti menda vsake 3-4 tedne pošiljajo novih 14 kartic - dokler ne prekličeš (seveda te kartice plačaš posebej - 7€). No, to se mi zdi kar zanimivo, boljše od kakšnih kuharskih knjig, ker imaš lahko kartico bolj pri roki. Problem je edino, da teh kartic ni veliko, saj so razdeljene v 15 skupin npr. juhe, predjedi, ribe, sladice, solate,... Torej moreš kar precej dolgo naročat kartice, če jih želiš zbrati "vse". Zanima me, če katera pozna to in kako ste zadovoljne oz. če so se pojavile kakšne težave, ko ste želele odstopiti? Ker menda lahko kdajkoli odpoveš pošiljanje novih. Predlaga katera kaj drugega?
|
|
|
|