Kartice z recepti (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

kitty87 -> Kartice z recepti (29.1.2009 16:41:38)

Pozdravljeni!

Sem bolj začetnica pri kuhanju oz. bom sedaj začela redno sama kuhati, ker se s fantom seliva v svoje stanovanje. Ravno sem razmišljala, da bi nabavila kakšno kuharsko knjigo, no ravno 1x ta teden pa sem po pošti dobila ponudbo za nakup 42 kartic z recepti pri podjetju International Masters Publischers in zraven 3  vzorčne kartice, recepti pa se mi zdijo kar zanimivi. No cena je le 8.49€, nato pa ti menda vsake 3-4 tedne pošiljajo novih 14 kartic - dokler ne prekličeš (seveda te kartice plačaš posebej - 7€).
No, to se mi zdi kar zanimivo, boljše od kakšnih kuharskih knjig, ker imaš lahko kartico bolj pri roki. Problem je edino, da teh kartic ni veliko, saj so razdeljene v 15 skupin npr. juhe, predjedi, ribe, sladice, solate,... Torej moreš kar precej dolgo naročat kartice, če jih želiš zbrati "vse".

Zanima me, če katera pozna to  in kako ste zadovoljne oz. če so se pojavile kakšne težave, ko ste želele odstopiti? Ker menda lahko kdajkoli odpoveš pošiljanje novih.

Predlaga katera kaj drugega?

Dali* -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 16:45:19)

ja, jst mam to zadevo...

nikoli niso stale samo 7€, amapk okrog 14€...Tko, da odpovedat sem pa mogla 3 x, da so me izbrisali in nehali pošiljati. Sej zadeva je praktična in fajni recepti so...sam, ko pa vse skupaj seštejem, bi imela celo zbirko knjig...če poznaš tiste iz knjigarne Felix, ki jih v akciji dobiš že za 10e.

CUKRČEK -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 16:56:57)

http://www.kulinarika.net

Tukaj najdeš vse, kar rabiš.

Glede teh kartic pa...saj zgledajo OK, samo se je pa tega podjetja in njihovega "nadlegovanja" potem težje rešit kot take kuge

cgorjanc -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 19:07:32)

Jas jih imam ,sicer nevem točno koliko,sigurno je pa preko 100 različnih receptov,če pa želiš ker  jih jas ne potrebujem ti jih podarim.

kepa* -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 20:23:10)

Moja pokojna tašča jih je tudi naročila in se jih je potem zelo težko znebila. sedaj jih imam jaz, pa sem po tem pripravila le eno stvar. Tudi meni je všeč kulinarika na netu.

mojčca -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 20:57:05)

Tudi mi smo se pred parimi leti (kakšne pet let nazaj) odločili za nakup teh kartic. Vse lepo in prav, smo bili pa močno jezni, ko so kar naenkrat vse skupaj ukinili (vzrok je bil, da se je za to odločilo premalo ljudi), tako da imamo sedaj samo polovico ali pa malo več, veliko jih pa manjka. Ko smo manjkajoče hoteli naročiti in jih posebej plačati, pa te možnosti ni bilo.

kitty87 -> RE: Kartice z recepti (29.1.2009 22:14:19)

Hvala vsem za hitre odgovore. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/wink.gif[/image]

Dali* zdaj stane 14 kartic 6,49 € s poštnino vred. Pa menda še dobiš neko darilo (3.delni komplet potovalnih torb).
Cena se mi za to ne zdi pretirana, moti me, da ne moreš kupit vsega na 1x ampak nekaj po obrokih pa koliko zgleda še prekinit ne moreš ko želiš! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

cgorjanc poslala sem ti zs.

LP

vesna.com -> RE: Kartice z recepti (30.1.2009 8:06:15)

Ti svetujem šolsko knjigo Pepike Levstek, Kuharstvo za vsakogar.Pa res si lahko veliko pomagaš s kulinariko.

robinzon -> RE: Kartice z recepti (30.1.2009 10:00:03)

Meni se tudi zdi bolje, da se recepti "poberejo" s kulinarike. Tiste, ki jih poizkusiš in so ti všeč  sprintaš in plastificiraš.

Nanni -> RE: Kartice z recepti (1.2.2009 16:43:16)

Meni se zdijo te kartice brezvezne, ker so včasih takšne sestavine, da sploh ne veš ali je to zelenjava ali začimba al kaj hudiča mislijo. Boljše je, če si nabaviš kakšno kuharsko knjigo od Sestre Vendeline ali pa knjigi Slovenske domače jedi. sta zelo uporabni in so notri res takšne jedi, ki jih mi poznamo.

Stran: [1]