Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 9:19:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Po nasvetu AEL ji naredim bučke, za boljši okus dodam malo banane, pire že je, jutri greva na cvetačo, konec tedna na špinačo.
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 9:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pikec je star 6,5 mesecev. Dokler sem mu kuhala samo zelenjavo, jo ni maral. Potem pa sem v lonček vrgla še majčkeni košček purana, ali pa h pripravljeni zelenjavni kašici pol trdo kuhanega rumenjaka, ali pa pikico kisle smetane in sedaj je vse; korenje, bučke, krompir, kolerabo, cvetačo, brokoli, blitvo, grah, stročji fižol:bravo::bravo::bravo: Ne zmešam vsega, ampka kombiniram. Naprimer: KROMPIR in ŠPINAČA z malo trdokuhanega rumenjaka KORENČEK, KOLERABA in KROMPIR z majhnim koškom purana BUČKE, CVETAČA, KORENČEK, malo riža s pikico kisle smetane In tako čaram različne kombinacije. Poskusila sem dat v kašico tudi nekaj peteršilja, pa čisto-čisto malo česna-h blitvi in krompirju. Za enkrat vse gladko zmiksam s paličnjakom. Kašice probam tudi jaz in se mi zdijo res kar okusne. Mali pa jih z veseljem pohamsa! Srečno in dober tek malim papavčkom! Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 10:01:30
|
|
|
|
Bejba
|
Mogoče sem malo narobe napisala. Naš mali zelo rad je zelenjavo, jo obožuje in tudi včeraj jo je z veseljem jedel, ko je kar naenkra vse vrgel nazaj. Saj ste že dobile občutek, ko se vam neka hrana po določenem času zagravža. No, po moje je bilo to, ker je točno tako izgledalo. Zato bi mu sedaj rada pripravila kako drugače. Je pa že vse: korenček, bučke, krompir, koleraba, brokoli, purana.
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 10:45:26
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Evo naš jedilnik pri 6 mesecih: bučke+krompir+kisla smetana (enako lahko s katerokoli zelenjavo: cvetača, brokoli, špinača, blitva) juhica iz cvetače, brokolija, korenčka, malo zakuhe (kakšne zvezdice ali vlivanci), pa še malce puranjega mesa...mmmmmmm bučke+banana pa še kaj bi se našlo...pa se ne spomnim:zmeden2:
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 11:02:57
|
|
|
|
Bejba
|
Juho me je prav strah dati, ker smo že tako umazani kot kakšni :pujs:. Vse teče po bradici (predvsem sadje oz kašice, ki so bolj redke), zato si ne predstavljam kako bomo jedli juhico :zmeden:.
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 11:21:39
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz sem zelenjavno juhico naredila kar gosto. V bistvu skuhaš zelenjavo,potem pa jo malo pretlačiš. Če pa zakuhaš jajčko z moko ali zdrobom, pa jo tudi primerno zgostiš. Če še ne daješ glutena, pa zgostiš tudi z rižem. No, tako smo jedli bolj omako kot juho:zmeden: In groza...tale svinjarija, ki nastaja:hudicek::hudicek: Me je kar strah kaj bo, ko bo sama jedla:zmeden2:
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 13:19:41
|
|
|
|
lin
|
Moja Lin je zadnje cajte nora na govejo juhicz zlatimi kroglicami.Pustim da se fajn namočijo,da postanejo mehke in ji dam ,tako ves krožik popapca,malo spremembe
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 13:22:11
|
|
|
|
Blink1
|
Jaaaaa Lin. Zlate kroglice so zakon. Pa še polije se ne po bradi. :bravo::bravo: Pa še dobre so...;)
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 13:32:13
|
|
|
|
Mojca P.
|
Lin, Ninika kroglice v juhici so tudi pri nas zakon. Pravzaprav ena izmed redkih stvari, ki jih Ziga pridno poje. No, mama seveda hitro kaj zraven podtakne. Aj, pa fritate v juhici ima tud rad.
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 15:03:47
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Vsa zelenjava bo mnogo okusnejša, če jo boste pred kuhanjem pooražile na nekaj kapljicah olivnega olja in malo čebule.Vse enak okus? :zmeden: Malo začimb tudi nebi škodilo.Razen soli in popra, seveda. :muca:
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 18.4.2005 22:50:58
|
|
|
|
andrejaz
|
Se strinjam z barbaro R - malo popražiti na olivnem olju in čebulici.
|
|
|
|
Ideje za zelenjavni obrok 19.4.2005 9:53:09
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz dam vedno timijan zraven. Da kar fino aromo. No, pa posolim tudi malo:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?