|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 12:40:26   
ZvezdicaZaspanka
Moj 10 mesečni sin ima okoli ust kar naprej neke rdeče flekce, mogoče tudi malo mozoljčkov. Res je, da se kar naprej slini, zato je pediatrinja na zadnjem pregledu rekla, da naj bi bilo to od tega. Rekla je naj mažemo s hladilnim mazilom in umivamo. Tako tudi delam, a ni nič boljše. Probala sem tudi z Ribodermom  pa z Bepanthenom in ni nič boljše. Zdaj me že malo skrbi, če ni mogoče kakšna alergija??? Včasih je malo več, včasih pa malo manj rdeče. Je pa taka, bi rekla, skoraj suha koža. Na mraz pa tudi ne hodimo, da bi bilo od mraza.
Kaj naj bi to bilo oz. s čem naj mažem? Je možno, da je na kaj alergičen? Ali je pa res vse skupaj samo od slinjenja in bom mogla počakat, da se neha slinit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 12:53:03   
mala navihanka
user posted image  Živjo!Tudi pri nas je enako kot si opisala,samo nič se ne slini,okoli ust je rdeče ,suho in pojavljajo se mozolčki.Tudi jaz se sprašujem od česa bi to bilo,od dude ni ker jo nima skoraj nič v ustih ,samo predno zaspi!

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 17:58:30   
evi28
Moji so se opisani znaki pojavili po zaužitju mleka ali mlečnih izdelkov. Tam, kjer je mleko prišlo v stik s kožo, je nastal rdeč flek, pozneje pa še rdeče pikice + driska. Smo bli na testiranju za alergijo, kjer ni nič pokazalo, tako da ne vem. Pazimo pač, pa mogoče mine

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 20:36:00   
dolenjka
Tudi pri nas je bilo enako in se je začelo okoli 7 m, pa smo se odločili za bioresonanco pri kateri je test pokazal alergijo na KM, kar sem tudi sumila, saj se je pojavljalo po mlečnih izdelkih. Dali smo skozi nekaj terapij in sedaj je BP user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 22:33:41   
ZvezdicaZaspanka
Dolenjka...tudi pri nas se je pojavilo okoli 7m...mogoče malo kasneje. Nisem pa opazila, da bi bilo po mlečnih izdelkih...bom malo bolj pozorna naslednjič. Kako pa je s to bioresonanco? To ste šli sami ali vas je pediater poslal? In kako zgleda? Kakšna je pa terapija? A vaša punčka zdaj normalno je mlečne izdelke, torej je alergija izginila, če prav zastopim?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
29.1.2009 22:48:10   
Anitka
Tudi jaz zadnji teden občasno opažam rdeče flekce okrog ust, a le pod spodnjo ustnico.user posted image To z bioresonanco pa zanima tudi mene. Dolenjka?

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
30.1.2009 9:44:18   
dolenjka
Ne, nas ni poslal pediater, smo šli kar samo, ker je bioresonanca samoplačniška zadeva. K P nisem šla, ker pri tako majhnih krvni in kožni testi običajno ne pokažejo alergije, kar P samo povedo in ne vedo vzroka user posted image
Ko smo prvič prišli na bioresonanco so jo testirali na skoraj vse, naslednjič pa smo začeli s terapijami. Imeli smo jih 6, ker za tako majhne najprej priporočajo 2 terapiji za stabilizacijo oz. za dvig odpornosti. Naro pa smo začeli s terapijami za KM in beljak (ja, tudi to je pokazalo, pa živo srebro - dobila od mojih 2 amalganskih plomb preko popkovine). Potem smo testirali in je bilo BP. Počasi smo začeli uvajati KM in zdaj že čisto lepo vse jemo v normalnih količinah, samega kravjega mleka pa ji še ne dajem in ji ga še nekaj časa ne bom, ker nima nobene potrebe. AM ima v sebi veliko več stvari ki jih potrebuje, kot pa KM, tako da bomo na to še kakega pol leta počakali user posted image  Seveda pa moram dodati, da sem bila na dieti med bioresonanco tudi sama, ker sem še dojila in je to zelo pomembno user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Rdeči flekci okoli ust?
1.2.2009 14:45:35   
holly63
Naš je tudi konstantno dobival flekce rdeče okoli ust, pa še vse se mu je sušilo. Se namreč tudi zelo slini. Potem pa je mož enkrta ugotovil, da je po tistem ko je imel v ustih eno mehko igračo ratal čisto rdeč.  Je pa res da je venomer v usta dajal isti del igrače, ušesa, nogice...in tam se je nabrala slina. Igrače smo začeli večkrat prati, tiste ki imajo dele iz blaga, in od takrat nima nič več flekov. Drugače ga pa moram mazati z bepanthenom zjutraj in zvečer, sploh pa še dodatno ko gremo ven in moram reči da mu pomaga.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?