TIA22 -> RE: Brat in svakinja na kosilu-kaj skuhati? (31.1.2009 16:43:07)
|
Vzela sem kilogram mletega mesa. Dodala praženo čebulo, pa kocke kruha-prej namočene v mleku in jih ožela-peteršilj, česen, jajčko in vredu pregnetla. Naredila res male kroglice , pa dala na sredino sir! Nato sem jih dala na pekač, pa dala malo olja in jih dala v pečico, da se spečejo. Ko so se zapekle-ne preveč, sem ves tisti sok, ki so ga spustile zlila v ponev, dodala žlico moke in malo prepražila, nato pa zalila z smetano za kuhanje in mlekom! dodala sem že pečene kroglice in prevrela, nato pa dodala še gorgonzolo, da se je fajn stopila! Potem pa sem vse skupaj dala v alu pekač za enkratno uporabo in še v pečico, da se je fajn zagrelo in preložila z sirom narezanim na lističe, pa nazaj v pečico, da se je sir fajn zapekel... Kruhovo štruco pa sem narezala kruh na kocke pa ga namočila v mleku, ga ožela, nato dodala česen, peteršilj, vegeto, jajčko in premešala, nato pa dala na servieto, da je bila ena velika ploskev in na sredino dala kuhano zelenjavo in jo zavila kot rolado! nato pa dala kuhat! Vsi siti kot sodi, še je ostalo, če kera pride probati![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|