Dan (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Dan (18.4.2005 7:14:38)

Kako ste kja punce????????

JAz sem kar pogrešala RR, ko ga ni bilo!! :)

Vikend je itak prehitro minil - kot vedno! In sedaj novim bojem naproti!!

Moncy83 -> Dan (18.4.2005 7:17:40)

Evo mene.:)

Ja vikend res prehitro mine.:( Jaz kr razmišljam, da bom drug četrtek in petek vzela dopust pol bo mela pa počitnice. :bravo::bravo:

Je blo pa res čudn k ni delel RR. Noj važno, da danes spet dela :bravo::bravo::bravo:

Bety -> Dan (18.4.2005 7:33:35)

Ker si višje na forumu, predlagam, da :kava: pri tebi spijemo...:love::love::love:...jaz sem tudi RR pogrešala...čeprav rataš zmešan od vsega skupaj...

Kolikor sem lahko brala, ta mesec ni uspel postopek IBMP veliki večini...ne vem, kaj je krivo...kozmos, nemarnost...

Za Neni in Goyo stiskam pesti...toliko oplojenih jajčec in da se prav nobeno ne prime...:zmeden::zmeden::zmeden:...nič ne razumem...

Jaz pa pri sebi opažam, da ta mesec nisem nič lačna...kar brez hrane bi živela...včeraj sem se prav prisilila, da bi kaj pojedla, ker me je že glavazačela bolet...mogoče pa bom končno dala dol teh par kilc, ki jim imam...
Udb, jaz sem začela s postopkom za ICSI...si injekcije sama dajem....ni hudega...v petek zjutraj pa prvi UZ pri dr.Rešu...če bo samo en folikel, bom rekla, da ne bomo delali punkcijo, ker je brez veze...naj ga pusti, mogoče pa rata spontano...
Po Klomifenu sem imela bolj burne reakcije...ne vem, mogoče je še prezgodaj govoriti o tem, saj Klomifen piješ od 5.dne naprej, to pa takoj drug dan M...

Povem vam pa iskreno, da nimam prevelikega upanja...samo 20%...bolj me skrbi, kako pikico obdržat, ker tiste krvavitve in SS so še bolj stresne.

:rozica:

Udb -> Dan (18.4.2005 7:52:13)

Bety, lepo da si se vdala!! ;)

Nisi lačna? Kako to? A maš veliko skrbi (Ok - razen :roza: )? Saj včasih pride tako obdobje brez apetita!

ICSI? Držim :miska:, da vama bo uspelo!! Pa kar takoj!! Da nas bo več :nosecka:!

simonas -> Dan (18.4.2005 8:25:56)

Dobro jutro, dober dan!

Tudi jaz sem pogrešala RR, ko ni delal, pa čeprav se nisem imela prej kaj dosti časa javljat. Ko pa sem ravno utegnila, pa hotela malo pokukat gor pa :(.

Danes bi morala dobit :hudicek:M (pa ne da si jo želim), pa je še ni, vendar pa mi je BT že padla in s tem tudi upanje. Malo sem krvavela kaka dva dni nazaj (par kapljic), zdaj pa zaenkrat nič. Test pa je tudi negativen :(.

Vsaj sonček :) sije zunaj, če me že nič druga ne more razveseliti...

Simona

Udb -> Dan (18.4.2005 8:29:08)

Simona, ti se kar lepo nasmehni! Sonček!!!

Glede M - ..........mogoče mogoče je pa ne bo!! Počakaj!!!!

simonas -> Dan (18.4.2005 8:30:07)

Ja bom poskusila :)

Simona

Anitka -> Dan (18.4.2005 8:44:42)

Jutro :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

A mate še kakšno :kava: zame?

PiaM -> Dan (18.4.2005 8:46:13)

Dan, evo :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: :kava: za vse.
Še kakšna želja? :)-
:):rozica:;)

Moncy83 -> Dan (18.4.2005 8:49:01)

Oj Simonas midve sva pa na istem tudi jaz imam danes datum za :hudicek: in upam, da je ne bo samo me že dva dni tko čudn špika :( Upam, da je vseeno ne bo ;).

Evo :kava: za vse, ki ste še :zaspan:.

Anitka -> Dan (18.4.2005 8:51:15)

Še kakšna masažica bi se prilegla, sploh meni, ko še ne morem spati na trebuhu, pol se pa zbujam cele noči in pazim na šivčke.

PiaM -> Dan (18.4.2005 8:54:12)

Ni blema za masažico, tud to znamo...:kuza: :)
Šivčki pa naj se kar lepo hitro zacelijo!!:miska:
Pol pa fajn :sloncek:.
:rozica:

Anitka -> Dan (18.4.2005 9:01:04)

O hvala Pia M, a bo čez kako urco v redu ;);););)

larisa -> Dan (18.4.2005 9:09:33)

Jutro, oziroma že dober dan.
:kava: sem že spila sedaj pa vas še malo pozdravim pol pa na delo ker ga je na tone!!!!!
Anitka a sedaj si pa lahko malo tud dopoldan tuki, ko se doma!!! Ležat!!!!

Ej punce kaj pa se je dogajalo da RR ni delal, vem da so bile neke neprimernosti ampak kaj je bilo???:rozica::rozica::rozica::rozica:

PiaM -> Dan (18.4.2005 10:15:39)

Anitka :kuza: :kuza: :kuza:
;)

baguSka -> Dan (18.4.2005 10:18:07)

Larisa ženski hormoni.;)
Sicer nč na ZOO.

Anitka -> Dan (18.4.2005 10:37:12)

Ja PiaM, kje se obiraš :)-:)-:)-:)-?

Larisa, če pa ne morem ležat?:( Saj za računalnikom sede počivam in prstke razgibavam :)-:)- Ja in kot je Baguska napisala so bili verjetno prisotni nagajivi hormončki, nastradale pa smo vse. Mislim, da so teme še nezbrisane na NV. Sicer pa pustimo zdaj to in rade se imejmo, narišimo si sončke v naša srca, če že zunaj noče sijat.

LP,

Anitka:pika:

Udb -> Dan (18.4.2005 11:40:29)

Jaz bi pa klepetala, pa nimam s kom!! ;)

biba77 -> Dan (18.4.2005 12:19:53)

Nic klepetat - DELAT je treba!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Udb -> Dan (18.4.2005 12:36:46)

Al se mi ne da!!! ;)

larisa -> Dan (18.4.2005 12:45:24)

Udb pol pa mal počivej, pa mediteraj,....al pa z mano klepetaj...:rozica:

Udb -> Dan (18.4.2005 12:48:04)

Ok. larisa - meditacija namreč odpade!! ;) Kaj boš počela danes? Imaš kakšne dobre plane za kosilo?

larisa -> Dan (18.4.2005 12:51:26)

Po dolgem času sva z dragim popoldne skupi in zato bova šla kar nekam ven jest. Po moje kitajska pade ker jo imava fuuuuuul rada-mljask sem že lačna!!
Če maš pa ti kako hudo idejo pa kar na dan z njo

Udb -> Dan (18.4.2005 12:53:13)

Mislim, da bo kitajska zelo fajn! Jaz jo imam tudi rada! Pri nama pa danes kuha moja tašča! Mi kar fajn pride, ker pridem domov lačna kot volk!! ;)

larisa -> Dan (18.4.2005 12:59:34)

A skupi živite, oziroma v isti hiši? Sprašujem ker se ravno s temi stvarmi ukvarjam-pa mam mal težav!:zmeden:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>