Bety -> Dan (18.4.2005 7:33:35)
|
Ker si višje na forumu, predlagam, da :kava: pri tebi spijemo...:love::love::love:...jaz sem tudi RR pogrešala...čeprav rataš zmešan od vsega skupaj... Kolikor sem lahko brala, ta mesec ni uspel postopek IBMP veliki večini...ne vem, kaj je krivo...kozmos, nemarnost... Za Neni in Goyo stiskam pesti...toliko oplojenih jajčec in da se prav nobeno ne prime...:zmeden::zmeden::zmeden:...nič ne razumem... Jaz pa pri sebi opažam, da ta mesec nisem nič lačna...kar brez hrane bi živela...včeraj sem se prav prisilila, da bi kaj pojedla, ker me je že glavazačela bolet...mogoče pa bom končno dala dol teh par kilc, ki jim imam... Udb, jaz sem začela s postopkom za ICSI...si injekcije sama dajem....ni hudega...v petek zjutraj pa prvi UZ pri dr.Rešu...če bo samo en folikel, bom rekla, da ne bomo delali punkcijo, ker je brez veze...naj ga pusti, mogoče pa rata spontano... Po Klomifenu sem imela bolj burne reakcije...ne vem, mogoče je še prezgodaj govoriti o tem, saj Klomifen piješ od 5.dne naprej, to pa takoj drug dan M... Povem vam pa iskreno, da nimam prevelikega upanja...samo 20%...bolj me skrbi, kako pikico obdržat, ker tiste krvavitve in SS so še bolj stresne. :rozica:
|
|
|
|