NS- je že za menoj.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

AKŠ -> NS- je že za menoj.... (17.4.2005 22:38:04)

ojla dekleta....

moram vam povedati, da sem imela v petek NS in lahko povem, da je bila to zame zelo zelo lepa izkušnja..

Bila sem pri dr.Strah v Domžalah. Bila je zelo prijazna in nama je z mojim fantom vse lepo razložila..

Moja pikica je velika 6,5cm in kar ne morem verjeti, da se vse to vidi...štela sem prstke na rokicah in videla, kako veselo brca z nogicami.....hudoooooooooooooooooooooooo.....

G.Strah je povedala, da je moj bebek zelo zdrav, lep in živahen. Rezultat moje NS, pa je bil 1:9889.

NS je res enkratno doživetje, poleg tega pa se počutim sedaj še toliko bolje, ko mi je povedala, da je zdrav....

punce, lepojdite na NS - se splača dat 12.000 SIT...

teta beta -> NS- je že za menoj.... (17.4.2005 23:02:09)

Ja, prav neverjetno je, kako se že vse vidi in kako je že vse izoblikovano! Najino dete je bilo prvč na NS veliko komaj 4 cm, pa je bilo že komplet! Ampak je bil pa še premajhen za merjenje, zato smo šli čez 14 dni, ko pa je bil velik 7 cm.
Nora stvar, ta ultrazvok. In čestitam za dober rezultat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.4.2005 9:59:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Andy13 -> NS- je že za menoj.... (18.4.2005 11:06:41)

Akš, katere podatke so vpisovali, ko so ti naredili izračun za NS? Če se ne motim, je pomembna starost nosečnice, kaj še...:zmeden:

Hvala.
Tudi jaz komaj čakam na ta pregled. V sedo mi bodo povedali kdaj ga bom imela.

Lp, Andy

Flaškica -> NS- je že za menoj.... (18.4.2005 16:20:32)

Jaz mam to jutri pri dr. Pušenjaku.
Upam na naboljše.

AKŠ -> NS- je že za menoj.... (18.4.2005 18:41:28)

Andy13

meritve so odvisne od starosti nosečnive in števila mm, ki jih G. izmeri pri vratu male pikice (to naj bi bila nuhalna svetlina - pri meni je merila 1,6 mm in je rekla da je to zelo dobro...)

potem pa vse podatke da v računalnik in dobi ven rezultat. Tisti, ki je rizičen oz. zaskrbljujoč, ter te pošlje še naprej na preizkave, je 1:350. Večja je ta druga številka za dvopičjem, boljši je rezultat (in s tem seveda, manjša možnost tronosoma)

Andy13 -> NS- je že za menoj.... (19.4.2005 11:33:09)

Akš, najlepša hvala.
Zdaj bolje razumem. :)

Stran: [1]