babay center-reklamacija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pikicai -> babay center-reklamacija (29.1.2009 6:32:12)

sam tolk informativno me zanima......vsako drugo stvar nesemo nazaj....a mamo res mi takšno srečo al kaj

caligula -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 6:56:58)

mhm...jaz se še nisem vračala. kaj pa kupuješ?

yaris -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 9:51:01)

Nam se je sam ročaj od vozička polomil prvi dan, ko smo ga kupili. Že na poti do avta. Tako da smo ga reklamirali in čakali cel mesec na nov ročaj. Drugače pa je bilo vse o.k. Nič drugega še nismo reklamirali.

analucija -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 10:10:16)

mi tomy varuško. prva sploh ni delala, druga samo šumela. zahtevala denar in semga dobila komaj nazaj. v osmih dneh ima kupec pravico do vračila denarja. pa neprijaznost.....

Andromeda -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 10:55:16)

Jaz imam veliko stvari iz BC in edina s katero sem nezadovoljna je vrtiljak tiny love, ki je popolnoma nestabilen, ampak je za to kriv proizvajalec. Pač ne bomo reklamirali, ko bomo pa za drugega [sm=duda.gif] kupovali, ne bomo od te firme.

pikicai -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 15:42:13)

no sprašujem zato k mi smo menjal vrtiljak, črpalko 4x, pametnega kužka, skoraj vsako igračko na baterije.....ne wem no.....sej ni baby center sam kriv itak ne....

kajajaka -> RE: babay center-reklamacija (29.1.2009 18:55:29)

Kaj veliko problemov z opremo in igračami nimamo in zato ne vračamo...

Sem pa veliko menjala po porodu, ko sem dobila po 5 premajhnih ali enakih bodijev, igrač... v Pikapolonici in so mi vedno zamenjali, čeprav nisem imela računov. Lahko sem tudi vrnila bodije in vzela plenice ali Aptamil... Nič niso komplicirali (samo, da se je po etiketah videlo, da so pri njih kupljeni).

V BC sem pa samo enkrat prosila, če vzamejo nazaj palčka zavijalčka (dveh pač ne rabim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), pa še račun sem imela, in so mi komplicirali, da ne morejo, ker je več kot 8 dni od nakupa...

Zato raje kupujem v Pikapolonci, ker so bolj ustrežljivi.
Res pa je, da je večinoma skoraj vse odvisno od trgovke...

Stran: [1]