RE: Vročinski krči! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

blaža -> RE: Vročinski krči! (5.2.2009 19:41:16)

Samo še to naj povem. Otroku ni treba dati cele Voltaren svečke, ampak je dovolj samo polovica, pa prerezana navzdol, ker je večina učinkovine na vrhu svečke. če se da celo, se lahko zgodi, da se otrok podhladi in spet rata plav.

No nam je naša P takoj rekla da samo polovico, me je pa enkrat en očka od enega malega, ki živijo tle blizu prišu prosit za svečko in ko je videl da mu dajem Voltaren ni hotel vzet, ker je imel tako izkušnjo, da se je enkrat mali podhladil in je bla spet panika.

mojca75 -> RE: Vročinski krči! (6.2.2009 14:12:33)

Ja, Jaz dajem tudi samo pol al pa 2/3 voltarena ima pa Mojca cca 13kg (maja bo 3 leta)

Ekaz -> RE: Vročinski krči! (6.2.2009 14:38:54)

Jaz sploh nič več ne razumem: naša je imela zadnjič 38,7 in sva šle k zdravniku. Me je nap....kaj hodim, češ, da mora imeti otrok tri dni zapored 38 in šele potem (četrti dan) prideš. Je to res?

Udb -> RE: Vročinski krči! (6.2.2009 15:05:17)

No, še ena s vročinkarjem!

Marcel je ime vroč. krč pri 2 letih. Od takrat naprej (by the way, zdaj je star 3 leta pa 3 mesece) sem totalen panik. Zmeraj mi je prevroč, ko vidim, da zgleda mal bolan mi je slabo, toplomer je itak moj najboljši prijatelj. Grozno, ampak si ne morem pomagat. Je imel pa od takrat že ene parkrat visoko vročino in mi je P rekla, da očitno se mu ne bo ponovilo (verjetno). OK, fajn, ko bi bila lahko v to ziher. Drugače pa pri nas ni imel noben teh krčev, tako da dednost odpade. U bistvu me je tega tko strah, da sem se odločila, da bomo imeli kar edinčka.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]