Lenck -> RE: Smrt v družini in poroka (10.2.2009 16:18:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica* no glede poroke bolezni in smrti.... od mojega moža sestra se je hotela poročiti,imela sta že vse rezervirano,na pol plačano in nared,vabila razposlana,....skratka vse kot mora biti... ....nato sledi šok...slab mesec pred njunim pravličnem dnevom izvejo da je dekica (stara 8 let) ubistvu od fanta sestrična,s katero družino so zelo zelo zelo povezani zbolela za rakom (menda ima raka na linfnih žlezah...,skratka zelo žalostno.punčka je kar naenkrat igrišče in šolo zamenjala za bolnico,obsevanja....in zdravlenje)...no vsi ji želimo samo čimhitrejše okrevanje.... ....zaradi družinske "tragedije" so poroko preklicali in prestavili do nedalnega.... ....ok vse lepo in prav sočustvujemo kar se je pripetijo deklici....hočem povedati kaj sledi temu...deklici se stanje izboljšuje in poslabšuje...in onadva še vedno nista poročena,čeprav je od vsega tega minilo že dobro leto... ...vedno se lahko zgodi kaka nepredvidljiva situacija... ...jst bi na tvojem mestu poroko izpeljala,verjetno se bi tega želel tudi njegov dedek!... ....veliko sreče... tudi jaz bi jo, verjetno pa vsakemu ostaja odločitev. jaz bi recimo tudi v "tvojem" primeru prej gledala na to, da ji prav nič ne koristim, če odpovem poroko, ki se je veseli cela družina, škodim pa ji z izvedbo tudi ne. če pa gre za smrt, pa menim, da je potrebno najprej vprašati sebe - kako ti čutiš: bi ti bilo ok, si želiš, ali je žalost premočna in bi zasenčila veselje? in če ne, zakaj bi eni žalosti sledila še druga...
|
|
|
|