pingo80 -> RE: SPET SPANJE (29.1.2009 11:42:01)
|
Mkbk, tole je pa tako, kot bi brala našo zgodbo (s to razliko, da je stara dobrih 5m). Dobesedno - sem se prej pritoževala, ker se je zbujala na 2-3 ure ponoči in kaj bi dala zdej, da bi blo spet tako. Najbolj me je "jezil" to, da ni bla lačna, ampak je sam mal pocuzala, da je nazaj zaspala. Tud, če je spala z mano v postli, ni blo drugač. No, pred dobrim tednom, sva se z mojim odločla, da morava neki spremenit in sem se tud jaz preselila iz spalnice na kavč (moj spi tam že 14 dni, da se vsaj malo naspi za v službo), tako da mala zdaj sama kraljuje v spalnici. Sem razmišljala, da jo mogoče midva budiva, da mene voha ... Ne vem v čem je bla fora, ampak povem ti, da spim odlično glede na prejšnje stanje. Še to sva z mojim spremenila - ko se vmes zbudi, gre on k njej v sobo in jo nosi, da zaspi nazaj (uspavanje v postlci ni bilo uspešno). Tam po treh, štirih urah pa se jaz prikažem, da ji dam zizo. In veš, da je boljše, zdaj jeva le še 2x na noč, zbudi se pa včasih samo še dodatno 1x, no, tud 4x. To noč je šla spat ob 22h, ob 0.30 jo je šel moj uspavat, ob 4.00 sva jedli in je spala do 8.00. To je za mene več kot suuupeeer. Ne vem, poskusta, mogoče bo delovalo tud pri vas. Upam, da ne bo pr nas že danes katastrofa, ker sem jo pohvalila. Vso srečo in čim prej prespano noč ti želim.
|
|
|
|