bobek05 -> nizka posteljca (17.4.2005 20:31:01)
|
Ojla vsem... Sem v 29t nosečnosti in G mi je v petek prvič začenjal omenjati, da imam nizko posteljco. Seveda sem ga vprašala če je to povezano s tem, da našega korenjaka tako nizko nosim, pa je rekel, da ne. In potem me je še zanimalo, kaj zdaj to pomeni, da imam nizko posteljco, pa je rekel, da je to isto kot če bi pred vrata v sobi postavili omaro (ne moreš ven) - se pravi če se mi lega posteljce ne spremeni, moj sonček ne more ven. To da je trenutno še z ritko obrnjen navzdol me še ne skrbi, saj pravijo, da se do zadnjega lahko obrne, ampak tole s posteljco... Nekaj je omenjal, da bomo še počakali in da se lahko še posteljca pomakne bolj gor in da bo potrebno v 34t še na UZ da vidijo kakšno je stanje... Ima katera izkušnje s tem???? Drugače se odlično počutim, nosečnost v celoti poteka brez problemov, sonček je kar nekam divji... Pa ne da bi hotela paničarit ali kaj podobnega, sem pa rada o vsem seznanjena in tako pripravljena na vse. Ne bi rada prišla 3t pred PDP tja, pa bi mi naenkrat začeli težit o carskem ali čem podobnem... Torej kaj se zgodi če je posteljca prenizko in otroček ne more ven? Te dajo na carskega? Hvala vsem za odgovore...
|
|
|
|