|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje Dojenčka
28.1.2009 15:44:52   
marjanP
Naš mali user posted image Samael user posted image je star 2 meseca in imamo probleme s spanjem. Spi le kakih 4-5 ur v celem dnevu in še to na intervale po 15-20 minut. Prosim za kak nasvet,v zvezi s tem,kaj bi lahko naredili,da bi spal dlje.
Hvala za nasvete
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.1.2009 15:47:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje Dojenčka
29.1.2009 6:59:15   
CatJa
Potreba po spanju je pa res čisto različna od otroka do otroka. Na žalost pač nimajo gumba on/off, ki ga nekateri starši pogrešajo user posted image  Priznam, da meni bi prišel prav ponoči.

Moj prvi otrok prvih nekaj mesecev skorajda ni spal čez dan, pa si je kasneje prav lepo uredil ta ritem, drugi pa ravno kontra, prva dva meseca praktično prespal cel dan, zdaj pa če mu rata 2x po eno uro, je dober.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu marjanP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2009 13:58:57   
žab*ca
Sem vesela,da ni samo pri nas tako.Čez dan max. spi 4 ure in to isto po 15 min,včasih celo uspe 50min-to je rekord,in ves ta spanec je zelo nemiren.

Ponoči pa da ne govorim,skoz na prsih,pa nekaj časa je,pa cuclja,pa se zariva v mene,pa se obrača,pa brca in vse to v spanju.Njegovo pojstlco imam tik ob naši,pa ni šans da bi  spal v njej,se takoj zbudi,ko ga tja položim.Pa vse to še nekak toleriram,samo večerni ritual spanca me pa počasi spravlja v obup,saj traja in traja da zaspi na prsih,ko se pa umaknem pa takoj gleda kot čukec. Sploh ne vem več kako zgleda moj dragi ponočiuser posted image .Ja stari smo pa dva meseca.

Tako,da se kar malo potolažim,ko sem pa tja preberem,da ima še kdo težave in da ne spijo vsi otroci kot v knjigi piše.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2009 14:48:38   
tajcka
tudi mi smo imeli podobnega škrata, pri drugem je sicer malo bolje. Pri starosti 2 meseca sem čez dan začela zatemnjevat prostor - roleto dol. Pri obeh je trajalo kak teden, da sta se navadila in potem sta spala po 3 oz. po 2 rundi po uro in pol do dve kasneje. Naš mali je sedaj star 6 mesecev in spi še zdaj trikrat po 2 uri na dan. Ko damo rolete dol, točno ve kaj sledi in sedaj kar zacepeta od veselja, ko gre počivat - prej smo se pa tudi mi matrali, ko sam ni vedel, kaj mu manjka - mami je pa tarnala, da premalo počiva :)

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?