Mlečne kašice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Maya80 -> Mlečne kašice (28.1.2009 15:43:40)

Mi imamo šest mesecev starega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in že kak mesec uvajamo gosto hrano.Naj povem, da zelo rad je, rad ima vso sadje in vso zelenjavo, ki smo jo do sedaj poskusili. Problem pa se pojavi pri mlečnih kašicah,ki jih nikakor ne mara,mu gre kar na bruhane. Probali smo že več različnih narejenih z vodo ali z mojim mlekom. Rada bi mu to dala za večerjo, da se nebi zbujal 20krat na noč.
Kaj naj mu dam za večerjo?

nia5 -> RE: Mlečne kašice (28.1.2009 16:00:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Mi imamo šest mesecev starega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  in že kak mesec uvajamo gosto hrano.Naj povem, da zelo rad je, rad ima vso sadje in vso zelenjavo, ki smo jo do sedaj poskusili. Problem pa se pojavi pri mlečnih kašicah,ki jih nikakor ne mara,mu gre kar na bruhane. Probali smo že več različnih narejenih z vodo ali z mojim mlekom. Rada bi mu to dala za večerjo, da se nebi zbujal 20krat na noč.
Kaj naj mu dam za večerjo?

Pri nas je popolnoma enako, le da ima 8m, vse kaj je podobno mleku, ji gre na bruhanje. Jaz ji dam sadni jogurt.

Najaa -> RE: Mlečne kašice (28.1.2009 16:01:25)

Probaj dat tiste nočne kašice npr. od hippa, v steklenički. Tisto je tudi ful dobro. Če ne bo maral, pa počakaj še malo in ko boš uvedla jogurte in skuto, mu daj to za večerjo. Skuta tudi zelo nasiti.

Anonimen -> RE: Mlečne kašice (28.1.2009 16:20:21)

Pri nas je bilo podobno pri riževi kašici. Zdaj pa ji mešam (Milupino) riževo kašico in bananino. Pa ji gre. Enkrat bolj, drugič manj, ampak bolj je kot samo riževo. Ji pa včasih tud zamešam noter naribano jabolko ali banano..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.1.2009 21:48:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

vesna23 -> RE: Mlečne kašice (31.1.2009 16:52:13)

Tudi moj jih ni maral. Sedaj je star 4 mesece pa sem mu v riževe kosmiče kar naribala malo jabolčka noter, ko smo ga že seveda vključili v njegov meni. Potem je pa z navdušenjem jedel. Jaz ga dojim, samo kašico mu pa pripravim z AM. [sm=smiley1.gif]

tosja -> RE: Mlečne kašice (31.1.2009 20:55:18)

Novalac- prva žitna kašica brez glutena ali žitna kašica s suhimi marelicami in slivami

Hipp- nočna mlečna kaša z banano-brez glutena

vanomis -> RE: Mlečne kašice (1.2.2009 22:20:58)

Tudi mi smo začeli z Novalac prvo žitno kašico (mleko imamo Novalac).
Še zdaj pri 9 mesecih mu zvečer gostim mleko s to kašico.
Mlečnih kašic, ki jih pripravljaš z vodo, pa ni maral (je bruhal).

Je pa ena že zgoraj napisala, da ni nujno, da bo spal, če bo zvečer jedel kašice.
Naš še vedno ne spi celo noč (se zbudi najmanj dvakrat in hoče mleko).

ksenci -> RE: Mlečne kašice (2.2.2009 18:59:23)

tud moj sin-6m dobi za večerjo riževo kašici po flaški, celo zmaže v hipucc okrog 20.ure, potem pa je ponavadi mir do 4-5 zjutraj, ko dobi flaško. po žličkah se kašice še ne naje in se nonstop zbuja, po flaški pa je super.

Stran: [1]