mojamura -> WC...in doktorat (28.1.2009 12:41:48)
|
Ker se je to že kar nekajkrat zgodilo, se mi je porodila misel, da vprašam še vas ostale uporabnice RR-ja o tem.[sm=smiley1.gif] Vseskozi se dogaja, da ko grem v službi na WC in je slučajno zaseden. Ni panike, ponavadi, če me res skrajno ne tišči pridem pač pozneje. A nekajkrat se mi je zgodilo, da je bila potreba nujna, a kaj ko se ženksa, ki je bila notri, ni in ni premaknila iz njega...[sm=zmeden.gif]Ne vem kaj delajo ene ženske na WC-ju, razumem, da imajo nekatere tudi probleme s prebavo...ampak vse kar je prav[sm=smiley26.gif]. Mene je že pred WC-jem zvijalo od bolečine[sm=smiley7.gif]...nje pa ni in ni bilo ven. Vmes je 3X telefonirala, 5 krat je trgala WC-papir, 2 krat si je vmes umivala roke [sm=smiley21.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] (ker je WC večji in je v tistem prostoru, kjer je školjka tudi umivalnik). Po 37-ih minutah se je primajala iz WC-ja in rekla: "A čakate?" [sm=zmeden.gif]HHHHHHHHhaaaaaaaaalooooooooo???[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]....Morala me je slišati ko sem pred WC-jem hodila sem in tja, tiščala noge skupaj... Jaz ko grem na wc, opravim svoje in grem - vse skupaj nikoli ne traja več kot 2-3 minute. Kaj za vraga pa delajo notri na WC-ju ene ženske mi pa ni jasno. [sm=zmeden.gif]Mogoče pa res pišejo doktorat tam[sm=hudicek1.gif] No zanima me, kak ste pa ve hitre oz. počasne...govorim o tem, ko ste v službi.
|
|
|
|