kalbo -> RE: kosmodisk (28.1.2009 13:03:51)
|
No jest sm tist mož od Blazke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Me je zadnič po dolgem času vžgalo v križu, ko sem hotel tamalo vršt v luft. Je trajalo en teden. Hodil sem ko bi me kdo na suho nategnil. Pol je zadeva spustila, naslednji teden pa ko bumerang na okrog me spet poči ob kidanju snega. En sodelavec mi je rekel že prvo rundo: "Zakaj za vraga se matraš, pejt si po kozmodisk" Jest temu šitu nikol nisem verjel, sam je tok bolel, da sem se v agoniji bolečine odloču za športni pas, ker je nošnja zgledala bolj humano od tistega navadnega ki je zapet z laksom okol trebuha. Tistega sem pred leti zabrisal tako daleč, da ga noben več ni najdu, ker so me elastike žulile in cukale po kocinah. No in dam to čudo nase in čudežno bolečina spusti po treh urah sicer ne popolnoma, ampak znatno. Nosil sem ga še dva dni brez težav, ker je ta oblika kot športni pas res super in bolečin ni blo več. Zdaj ga dam ob vsakem kidanju gor in na kolesu bo tud z mano. V glavnem na meni presenetljivo deluje.
|
|
|
|