|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 17:35:40   
nita
Evo mene spet po dolgem času. Nas prestavljam višje, ker smo že čist nek kaj-pa-jaz-vem-kje.

A ktera ve, kaj je blo včeraj na RR, da ne delal?? Bom šla pol mal prečekirat.

Naša Ela danes že cel dan spi :bravo::bravo::bravo: , kader seveda ne je. Se kr bojim, kaj bo ponoč. Sicer ponavadi kr pridno spi, sam ga je začela zvečer nekaj srat :zmeden: . Včasih rabi celo uro, da zaspi.

Rainbow, tut mi smo imeli krče, vem kak zgleda. Nič, veliko smo jo premnosili, zraven jokali, drugač ji itak ne morš pomagat. Naša pije čaj nekje od 6 tednov naprej, nekje po 100ml na dan. Včasih ji dam v čaj še žličko kumininega sirupa, če vidim, da jo kaj napenja. Drugač je pa dobro, da ti piješ čaj, jaz ga tut.

Tut mio smo zgleda pokasiral temenca. Po vaših nasvetih smo ji pred dobre pol ure lasišče lepo namazali z oljem, zdej pa čakamo, da vidmo kaj bo. Upam, da ne bo take krize kot pri Lu. Maji pa seveda želim, da se jih čim prej losa :racka: .

Uzbuna, se oglasim še kasneje.

L.P. Anita & Ela :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 18:28:59   
Mina1
Evo, spet na hitro:

sem slučajno prižgala računalnik, da prečekiram, ali nam je Schmid kaj pisal o Rodiju, pa nič:(, potem pa seveda moram še na RR;)

Kaj pa je zdej to neka novost (anonimen uprabnik z imenom):zmeden::zmeden::zmeden:, sem čisto za luno, ali kaj:zmeden2:

Skratka: piškotek več ali manj štrajka s spanjem čez dan, tudi v Cabrio ali Dreamy košarici, pa komaj gleda. Pa joka in joka in joka:( - krči in napenjanje seveda. Sem prav tuhtala: pa kako za vraga ga tako daje, če je adaptirano mleko, pa saj je to kemična formula. Ali res ne morejo narediti takšno, ki ne dela krče in tako:zmeden: pa imamo Comformil, pa vseeno...

In kaj to zadnje čase v LJ tako zelo piha, kot da smo v San Franciscu??????? Groza in strah, te skoraj odnese, kaj potem šele primorska, tam, ker vedno piha?

Zdaj drugače pijemo že 125 ml Comformila, in v ponedeljek torej jutri bomo stari 2 meseca:bravo:, ta teden pa gremo še na vaganje, tako smo mi naročili pri pediatrinji. Kolke pa imamo šele tam 6.5. in upam, da bo vse v redu, tole široko povijanje.

NITA: potem tvoja kar dosti čaja popije, moj popije par požirkov na dan:zmeden:

Kje ste pa ostale?

Pozdravčke vsem mamicam, fiški in sončkom seveda;)

pa-pa Mina1









(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 18:50:49   
Anonimen
Ojla!

Na RR so se spet kregali in smo pač uvedli en skrajen ukrep...to, da je uporabnik lahko anonimen je pa novo ja. Zdaj se lahko (v določenih primerih, ko človek res ne želi/mora pisat prijavljen) takole skrije, ampak če se spet karkoli kogarkoli napada, ga teamRR lahko ''izsledi'':) Pa neregistrirani in neprijavljeni ne morejo več pisat, smao berejo lahko.

Jaz sem kar ok, gužva pač, v torek mam magnetno:ups:, drugač pa se učim, učim pa kaj že? Aja, učim:hudicek::grrr: Pa na compu visim:ups: Pa sej bos pet sonček pa bo tut Riba mal več zuni :)

Je pa tale april čudn mesec..vsi se neki kregajo..:zmeden:

lp,:fis:

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 19:51:41   
Lu
Ojla!

Bajprej da se pohvalim včeraj sem dala majo spat ob 20 in zbudila se je ob 6 zjutraj. Spala mi je 10 ur:bravo::bravo::bravo: Sploh ne morem verjet. Ja spala je tudi žez dan edino zdaj mi ga je nekaj sračkala, ker jaz zopet nimam mleka :(( Pa tak dobro je že kazalo. Mislim da se bom mogla kar sprrjaznit že, da polno ne bom več dojila.

Tale vreme ga pa res svira. Upam, da bo čimpreje Ok. No pa saj gremo vseeno ven. Samo meni je bolj tako tako ker grdo piha.

Glede temenc je pa že bolje. Upam, da se jih res čimpreje rešimo.

Fiša kdo se je kregal? A je bilo tako hudo da je bilo treba RR odklopit :zmeden: Daj mal nam povej no.

Kje ste pa kaj ostale?

Zdaj grem pa izkoristit ker Maja panča, da še malo polikam.

lp Lu

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 20:07:47   
eva1
Ojla!!!

Evo, pa je ze konec vikenda:( ! Smo se samo potepali ta vikend in je bilo prav lustno!Pihal pa pr nas n
ni-hvala bogu!Prav lepo je bilo!

Nas Lukec je tut tko priden, ponoci spi ze 5-8 ur in potem se ves lacen zbudi in ce ne dobi takoj zizike je tasn jok, da se ga kilometre dalec slisi! No je pa res priden fantek:bravo::bravo::bravo: A vasi soncki tut tko pridno spijo-se ze sprasujem ce prevec spi;), ker tut podnev ful veliko prespi!

Lu-a si mogoce ze probala s cajem za dojenje in s sezamom??? Baje ful pomaga-jaz kadar se mi zdi da nimam mleka, spijem dva kozarca caja za dojenje, in je takoj boljs-mam pol joske k iz silikona:)-

No meni se zdi tale ukrep na RR cisto prav-se vsaj kregal vec ne bojo!!! Sam mal predolgo smo bili odklopljeni-jaz sem tko pogresala RR, no pa sam da smo sedaj nazaj:bravo::bravo::bravo:

No zdej se gremo pa kopat!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 20:29:50   
nita
Evo mene še enkrat.

Smo se najedli, skpali, zdej pa naš angelček spi. Upam, da se bo okol 21 - 22 ure še kaj zbudila za jest, da bomo mel pol ponoč dlje časa mir. Ponoči spi od 5 do 7 ur. Sem čist zadovoljna, čeprav bi tut jaz rajš vidla, da bi prespala celo noč (če bi že lahko zbirala :ups: ).

Danes je tut pri nas pihalo, pa smo ble vseeno zunaj. Sem voziček zabarikadirala z pleničkami, pa je blo. Jutr bo pa tak dež (upam, da se bojo vremenarji kaj zmotli 8) ). Bo spet živ dolg čas.

Temenca smo uspešno odstranili. Zaenkrat. Sem tam nekje na drugi strani prebrala, da ma ena probleme s tem že eno leto in tri mesece. Tega pa res nobeni ne privoščim :grrr::grrr::grrr: .

Evo, tolk za danes.

Mirno noč vam želim.

L.P. Anita & Ela :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 21:12:59   
Mina1
Še tole: a kar spijo vam malčki??? Kakšen recept morda;) Pa saj ne morem verjeti:zmeden2:, pri nas je tako, če že spimo, spimo zelo malo (največ zunaj v vozičku), čez noč pa vstajomo tam na 2,5 ur, najdlje mi je skupaj spal 4 ure, ponoči seveda:zmeden:

Hrane je tudi dovolj, saj niti ne popije vsega oz. če pa že, zelo nemirno pije. Pa ja ne bom spet mleka menjala:zmeden: Dude še vedno ne mara, kar frči mu iz ustk, razen, če mu jonežno držim, samo včasih dolgo traja, da zaleže:zmeden2:

Skratka: pri nama s piškotkom sami:zmeden::zmeden::zmeden2:

Aja, 3-letnik pa če zel dan samo prepeva in prepeva kot slavček, da dol padeš. Tudi takšne "kmečke" zna, pa nevem, ali se to v vrtcu naučijo:)-:)-:)-

pa-pa in lahko noč, Mina1

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 21:14:12   
urši*
:sloncek:naš Luka se je pa včeraj prvič obrnil s hrbta na trebušček in začel pasti kravice!!:bravo:
drgač pa pridno papcamo kašice, sam dans smo neki štrajkali! voziček sem mu že naredila, tako ,da lahko malo čiča , sam on kr spi, ga nč ne briga, kaj se okol dogaja:zmeden:!!
nč, grem spat, ker tamali bo zjutraj že hitro pokonci!!:zaspan::zaspan:
lahko noč, lepe sanje:sloncek:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 21:40:34   
rainbow
Dober večer, mamice!

Tudi pri nas je trenutno mir (hvala bogu), tako, da lahko še tu kaj nakracam, preden grem spat.

Kljub vsem težavam dnevi kar letijo, pa še luštno je vmes (ko ne jokamo).

Nita, saj vem, da bodo krči minili, ampak se mi zdi, da še mene izčrpa vsa zadeva. ker naša mala je kar težka in to nošenje ni ravno zabavno. Zdaj sem si nabavila štorkljo, bomo videli, če je uporabna.

Sem pa zdaj ugotovila naslednje in me zanima, če je pri vas podobno; ta mala seveda ne zna zaspati sama, ok. In dopoldan še zaspi po hranjenju in pol na sprehodu. popolda pa več ne in če ne zaspi nelje v uri po dojenju, postane skrajno nemirna in bi samo sesala. In sva se danes hranili ob šestih inj pol še ob pol osmih na drugi dojki, vmes pa še malo na prazni. Sploh je nisem mogla uspavat. Sem ji včeraj hotela dat dudo, pa je nekaj minut še palilo, ampak zaspala pa ni, se mi zdi, da sem jo še bolj ziritirala. Samo ziza je pol delovala.

Se zgleda moram sprijaznit s tem.

pa moja sploh noče ležat, ko je budna, samo na rokah.tak da bomo štorkljo sprobali.

Aja, za dojenčke, tako male, pomeni, če spijo celo noč, je to 5 ur skupaj. tak da tiste, ki vam spijo več kot 5 ur, vam že spijo celo noč.

Še eno vprašanje, pol pa res neham: kak ve dojite ponoči, oz, kje vam spijo bebe? Moja spi v postelji, po drugem nočnem hranjenju oz zgodnjem jutranjem pa jo pustim v najini postelji, ker jo začne ful napenjat in nekak bolj mirno spi, če je pri meni.
Kak pa vaši spijo?

Ok, se opravičujem za tako dolgo kačo, lepo spite in cas spet berem.

Vsem veliko :darilo::torta::rozica::bravo::)- in malo :((

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 22:10:05   
atinav
Ojla punce!
Evo še jaz se na hitro malo javim! Joj punce res ste boge s temi krči...pri nas je to za enkrat minilo je pa bilo tudi hudo.
Jaz sem tud zelo dolgo rabila, da sem ugotovila kako naj našega sončka čez dan uspavam...enostavno sem ga položila kar v posteljo in po čudežu kar zaspi...prej sem ga matrala v ležalniku in nikakor ni zaspal:zmeden:. Drugače pa tudi zelo rad spi v vozičku, zato smo kar dosti zunaj:bravo:.
Rainbow...vedno sem se spraševala kdaj pomeni da dojenčki prespijo celo noč...no če je to 5 ur..pol nam je že parkrat ratalo:angel:.
Jaz sem tud to kar nekaj časa prakticirala, da sem ga po drugem hranjenju pustila v naši postelji...zdaj sem pa s tem nehala...lepo ga dam v njegovo posteljico in lepo vsi trije spimo...se bojim da bi ga preveč razvadili:zmeden:...no in moram priznati da zdaj nekako boljše spimo.
Lepo noč vsem skupaj!
papa
:)

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
17.4.2005 22:16:36   
mala maja
Evo še naša malenkost. sem tako pogrešala RR

Naš tavelik je šel k mami(beri tašči) spat, tasrednji skopan in spi, ta mali skopan in spi(upam da bo dalj časa)

Sem mu v petek dala eno samo kapljico AD3 kapljic pa smo bili dva dni sitna ritka. Šele danes dopoldne se je umirilo in naš pikec spi spet tako kot je.
Drugače pa tudi meni zamnkuje mlekca tako da dodajamo (pa sej ni čludn če mi gre vse narobe)in ko sem šla v soboto v lekarno po Aptamil me je skor kap kolk je to drago. Se spomnim da je bila škatla Pikomila pred 8 leti samo 800 sit pa je bla za 14 dni.

MINA naš tud full rad čajčka pije. Se dere ko sraka ko je žejen. Noče joškice, noče mlekca po flaški mu dam čaj ga pa popije 100 ml kot za šalo. Mlekca pa na obrok 90-110ml odvisno.

Rainbow naš pikec gre spat v svojo posteljico, ponoči ko se zbudi okoli 1 pa pristane v najini postelji do jutra. Čez dan pa spi v svoji posteljici ali vozičku.
JE pa tako da je pistal zaradi straha v postellji pri naju. Meni je prvi pikec ponoči ko sem ga na stolu dojila padel iz rok ker sem zraven zaspala, tako pa me sedaj ni več strah če mrknem.
LU vesela bodi da ti Maja spi. Joj kaj bi jaz dala za eno samo noč. ga je začel še Luka sračkat in sedaj še on joka ponoči pa prej nikoli ni, že takoj je spal tudi po 6 ur na noč. Kar se tiče mlekca je pa pri meni isto. en dan se polno dojiva, drugi dan pa moram celo dvakrat dodati ali pa celo cel obrok dati po flaški.

No maimice upam da bo jutri kaj sončka za sprehod pa da ne bo pihalo za odnest nas.

Nočko :zaspan::zaspan::zaspan::muca:

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
18.4.2005 9:43:43   
Špacka
Ojla!

Vidim da je blo na RR spet pestro;) no jaz čez vikend nisem imela časa, ker mi je tko fajn, če smo vsi trije doma9nebesa, tako da takrat čas drugače izkoristimo:love: ja veliko se potepamo in uživamo.
Pa vmes lahko mal pospravim po stanovanju, ker se Matija ukvarja z malo9nebesa, če smo pa same in da mala ne spi, mi je pa škoda časa za gospodinjska opravila, rajši se ukvarjam z Lino, če pa spi pa visim na RR:ups:

Naše spanje ponoči je pa takšno, od 20. do 21. ure se skopamo, previjemo , jemo in tud že spimo do 3. oz. 4. ure, nato jemo(ukinili previjanje, ker drugač sploh nismo več spali), pol pa če imamo dober dan spimo dalje:) v večini primerov pa se matramo, mala je v svoji postelji z dudo v usth, potem pa duda ven in not, s tem da se je treba seveda vstajat:( potem pa včasih še zafrkava, ji rineva dudo v usta, ampak noče, potem se pa vležeš pa že zahteva svoje:(
vem da bi blo najlažje, da bi jo vzela k sebi, ker potem je pa čisto mirna tud brez dude, sam gleda te s tistimi velikimi okicami:love:, me je pa mal strah, da se ne razvadi, tako da smo to ukinili, smo pa od začetka to prakticirali, zdaj se pa trudimo.

Mala maja zakaj pa kupuješ Aptamil v lekarni? Tud mene je skoraj kap, ko sem vidla ceno, ko sem prvič kupovala seveda v lekarni -mi je bolj pri roki, no potem pa je slediv še en šok, ko sem vidla ceno v DM
2999 SIT v lekarni je pa dražji za skoraj 1000 SIT si sploh nisem mogla mislit.

Zdaj pa moram it, mala se je napenjala kot :hudicek:
smo spet do vratu v dreku:)-:)- kot vedno....
se še kaj oglasim

Špacka

(odgovor članu nita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI (18. DEL)
18.4.2005 16:57:32   
Anonimen
Ojla!

Spet na hitro..:ups: Sem dala eno slikco z rdečimi lasmi gor, če katero zanima :) naj piše na pvt :)

lp,:fis:

Aja, jutri imam magnetno resonanco ob 11h. :(

(odgovor članu nita)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?