|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bo šlo
17.4.2005 12:57:57   
neni
Punce, ne gre. Na testu manjka še ena črtica.
In počasi prihaja M.
lp Neni:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne bo šlo
17.4.2005 13:01:44   
Anitka
Ojoj Neni :(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:(:((:( Pa ne no! A danes si delala test? Joj kaj bi dala, da bi test bil lažen.

Punca drži se, s tabo smo,

Anitka

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne bo šlo
17.4.2005 13:02:36   
cmokec
Neni, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Ali je možno, da si test delala prekmalu? In :hudicek: še nimaš. vem, da sem lahko pametna, saj svoje telo najbolje poznaš. Jaz zate še vedno držim :miska::miska::miska::miska::miska: in upam na :modri::roza:.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne bo šlo
17.4.2005 13:43:55   
ZARA
:(

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne bo šlo
17.4.2005 13:52:16   
emaa
mogoče pa še ni vse izgubljeno, držim pesti

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne bo šlo
17.4.2005 14:22:03   
KMALU
Skoda. Drzim pesti za drugi mesec.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne bo šlo
17.4.2005 15:17:22   
nena m
Joj, neni, žal mi je. Mogoče pa si delala test prehitro. Saj veš kako je bilo pri meni.

Jaz še vedno :miska::miska: zate.
Drži se, :rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne bo šlo
17.4.2005 15:46:54   
GoYa
nenika, ne damo se!!!
naslednjič napovedujemo vojno

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne bo šlo
17.4.2005 16:13:58   
VITA74
Neni :(( :(( :(( :(( tudi jaz s teboj jokam, ker je mene tudi grdo presenetila ta mesec... Ampak ne bomo obupale a ne???? Dejmo ji pokazat vse naše zobe in jo prestrašimo....
Komaj čakam drug teden dopust :morje: tako kot Anitka, da si naberem novih moči za nove boje :bravo:
Punce ne obupat... Lp :rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne bo šlo
17.4.2005 16:24:00   
ameli
:((:((:((:((:(( kako žalostno
neni, šopek :rozica::rozica::rozica: samo zate

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne bo šlo
17.4.2005 18:01:30   
girly
:((:((:(( neni, sorry.bo pa drug mesec :modri:,boš vidla.ne obupat. pa enga :), ki ti bo polepšal te težke trenutke

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ne bo šlo
17.4.2005 18:20:52   
Pia73
Draga neni,

Tole pa res ni fer,...... :((:((:((:((:((

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ne bo šlo
17.4.2005 19:14:47   
pika74
:((:((:((:((:((

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ne bo šlo
17.4.2005 19:21:00   
pika74
Saj vem, da mogoče ni pravi čas, ampak kaj pa zdaj? Kdaj boste naslednjič spet probale neni in GoYa?

Jaz vam pošiljam velik sonca:):):):):), da vam bo dal moči, da se poberete iz te žalosti.

Se kar bojim, da tud mene čaka tak pekel:(:(:(:(.

Držte se:miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ne bo šlo
17.4.2005 20:20:04   
Bety
:(( :(( :(( :(( :(( :((

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ne bo šlo
17.4.2005 20:31:57   
aljča
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:((:((:((:((:((:((zelo mi je hudo ampak za vsakim dežem posije SONCE-punce ne obupat.Jaz sem z vami.:angel::angel::angel:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ne bo šlo
17.4.2005 20:37:10   
puncica
:((:((:((

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ne bo šlo
17.4.2005 21:12:45   
GoYa
Pika, jaz zase še ne vem. Jutri kličem G in Reša. Se mi zdi neumno metati 400 jurjev za en nič. O vsem bom še premislila. Moj še vedno pravi, da nama bo ratalo naravno.

Od 6-ih punc, ki smo bile zdaj na IVF in ta vikend delale test, ni ratalo NOBENI. Vsem se je 11.,12. ali 13. dan pojavil roza izcedek. KRIZA. Se mi pojavlja kar en kupc vprašanj ob tem.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ne bo šlo
17.4.2005 21:31:19   
tinkamiška
Nena in GoYa:(:rozica::rozica::rozica:

Res vama želim, da vama rata:angel:

Tinka

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Ne bo šlo
17.4.2005 22:18:31   
Pia73
GoYa, neni in ostale,

Zadnjič sem govorila z eno mamico, ki je zanosila z umetno oploditvijo pa sedaj njena res krasna punčka (moj sinko pravi, da bo njegova žena) obiskuje z mojim sinom isto skupino v vrtcu. No ona je prišla do te punčke šele z mislim, da peto ali celo sedmo oploditvijo in še vse so ji delali na koncesijo, ker se je šele vmes spremenil zakon. In vse predhodne oploditve je delala v LJ ta zadnjo pa v MB in tam ji je uspelo. Saj ne vem, če je kaj na tem ampak mogoče bi bilo vredno poskusit. Kakšna je pa kaj % uspešnost po centrih? a mogoče katera ve?

Pa srečno! :miska::miska::miska:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Ne bo šlo
18.4.2005 7:26:17   
neni
Hvala punce za vse te besede tolažbe. Sej same veste, kako lepo zaležejo.
Zlate ste:angel::angel:
Midva bova šla verjetno kar naprej, ko bo Reš rekel, kakšen mesec, dva, tri. Pojma nimam, vam povem v sredo, ko ga bom poklicala. Je moj rekel, da bova plačala. (spet)

Pia. % so skoraj povsod enaki, tudi Reš ima lepe rezultate, medve z Goyo pa sva še toliko bolj razočarani, ker nama je enkrat že malo uspelo. Ampak upanje ostaja, gremo naprej.

Se beremo punce!

lp Neni:rozica:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Ne bo šlo
18.4.2005 8:20:51   
larisa
Neni, žal mi je da je rezultat negativen. Zdi se mi da ve doživljate te stvari tako kot če bi zgubile :duda:, zato nimam besed ki bi potolažile tvojo trenutno žalost, le to da mislimo nate in smo s tabo!!!!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Ne bo šlo
18.4.2005 8:39:04   
bambi
Ah, Neni in Goya kaj naj rečem...... zelo sem žalostna, ampak saj veste, z veliko upanja je potrebno it naprej in ni hudič da ne bo ratalo..... V takšnih trenutkih se vedno spomnim zgodbe od Ameli, ki ji prav tako zelo dolgo ni uspelo, niti s pomočjo postopkov, potem pa je postala :nosecka: kar spontano...... Po 4. letih.

Tudi vama bo uspelo, žal je za to potrebno prevečkrat pasti in se zopet pobrati, a pomembno je, da gresta vedno naprej in naprej in naprej....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP Bambi

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Ne bo šlo
18.4.2005 19:26:23   
miska2004
Zelo mi je hudo, GoYa in neni :((:((:(( In ni besed, s katerimi vaju lahko potolažim. Upam da čimprej pozabita na to negativno izkušnjo in gresta pozitivno naprej, kakorkoli se bosta že odločili (nov postopek ali pa ne).
Vso srečo vama želim iz srca! :rozica::angel:

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?