Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: maxi cosi mura 3 kolesnik 24.2.2009 8:21:20
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ančula Ja, sej to je že rakica26 priprela, vendar nisem to mislila. Kaj pa ko je otrok prevelik za v tako vrečo? Mislila sem bolj na tole (glej link): To je sicer od Peg perega voziček, ampak ima tole za noge. Sej mogoče kompliciram, ne vem. Morda tiste, ki ga imate,mi lahko bolj svetujete. Hvala. Tebe bolj muči, kaj bo naslednje leto -> če ti samo povem, da če bi pod točko razno želela mojega otroka pri 1letu spravit v tole vrečo, ali da bi mu tole zapenjala, ga kratko malo kap in vse udeležence, ki bi bili v radiju 1km, bi zelo bolela ušesa od joka in kričanja, prav tako bi mu uspelo tole vrečo strgati prej kot v 60sekundah. Jaz sem na Buzzu imela footmuff-a in ko je otrok to prerastel sem ga prodala. Otrok pri enem letu pa je lepo v kombinezončku, tako da so te vreče povsem odveč.
|
|
|
|
RE: maxi cosi mura 3 kolesnik 24.2.2009 12:20:00
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja če ti samo povem, da če bi pod točko razno želela mojega otroka pri 1letu spravit v tole vrečo, ali da bi mu tole zapenjala, ga kratko malo kap in vse udeležence, ki bi bili v radiju 1km, bi zelo bolela ušesa od joka in kričanja, prav tako bi mu uspelo tole vrečo strgati prej kot v 60sekundah. zdaj si me pa nasmejala. Footmuff je zakon!
|
Plenice za enkratno uporabograhek85Katere plenice uporabljate?Müller (beauty baby) (
18%)
DM (babylove) (
14%)
Hoffer (mylove) (
10%)
Sparky (
1%)
Huggies (
2%)
Pampers (
55%)
Število vseh glasov: 129Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!