Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 11:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa bi rada prilagodila?:)
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:02:43
|
|
|
|
SašaR
|
Tam kjer imaš "odprt" mail, poglej preko katerega strežnika dela (POP 3,...) in zraven je še ena številka, ki ima ene 3 piki vmes. To prepiši in potem v outlooku to nastaviš, tam kjer te vpraša po tem, napišeš svoje geslo, naslov ne vem če še kaj drugega in nastaviš še da lahko pošiljaš in prejemaš pošto. Mislim da to je to! LP
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:03:23
|
|
|
|
puncica
|
Men je pa blo ful smešn ko sem prebrala naslov posta:)-:)- Pralni stroj pa outlook. Ja kaj bi rada spremenila povej pa bomo pomagal rade volje.
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:05:12
|
|
|
|
ajat
|
to za streznike nastavit mi je jasno, pa geslo pa to, samo moj outlook je ze nastavljen, zato bi rada ga prenastavla pa ne vem kje je ta opcija puncica :)- :)- :)- :)- :)- sej mi je malo nerodno, ampak ce ne koga naj vprasam ;)
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:07:09
|
|
|
|
SašaR
|
Mislim da greš na odpiranje računa in tam te stvari urediš!
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:07:57
|
|
|
|
SašaR
|
Ups! Sem bla prepočasna!
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:11:39
|
|
|
|
puncica
|
No greš v Tools (Orodja) Accounts (Računi) - od spodaj drugi Klikneš tistega ko je tvoj, pa klikneš na desni Properties (Lastnosti) in tam noter popravljaš. Upam da je to to kar si spraševala:bravo: če ne bo šlo pa povej.
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:14:33
|
|
|
|
ajat
|
sem mislia da so mi strezniki jasni pa spet se zatakne, punce help ;) Pa ne nobenemu na FRI povedat, da to sprasujem ;) mam pa email
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:19:55
|
|
|
|
puncica
|
A si nardila tako kot sem ti napisala?:zmeden2:
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 12:50:27
|
|
|
|
SašaR
|
mislim da je strežnik POP 3, številka je 127.0.0.1, vendar me ne za 100% držat, ker sem to pobrala pri mojmu v njegovih zapiskih, ker se on s tem ukvarja. Potem pa greš (kot ti je že puncica povedala) ali na odpiranje računa ali na popravilo in tam popraviš svoj strežnik in naslov, če ni pravi in geslo ponovno vtipkaš,... :zmeden2:
|
|
|
|
pomivalni stroj in outlook 17.4.2005 13:39:11
|
|
|
|
ajat
|
PUNCE HVALA VAM outlooka nisem se nastimala, ker nisem mela casa, sem pa si vse ogledala in si bom z vasimi zapisiki pomagala O STROJU pa nobena nic ne ve ;) Kasneje se vam oglasim se za eno vprasanje o TREBUHU (ampak ne nosecniskim) DEBELUSKASTEM ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?