ajam27 -> 33 teden nosečnosti in kodeinijev fosfat (27.1.2009 20:01:35)
|
Če ima katera iskušnej s tabletami Kodeinijev fosfat katere so namenjene zaviranju močnega kašlja, bi jo prosila, da z menoj deli svoje izkušnje. Že celo nosečnost se ubadam z raznimi zdravstvenimi težavami v zadnjem mesecu pa so me začeli oblegati še viroze. Zadnjih 14 dni pa je res katastrofalnih. Vzeti ne upam nobenega druhega zdravila kot le Lekadol pa še tega res v močnih bolečinah ali vročini. Mi je pa osebna zdravnica napisala recept za zgoraj omenjene tablete ker grozno kašljam. Poskusila sem že vse možne domače "zvarke in pripravke" pa nič ne pomaga. Od stalnega naprezanje me trebušne mišice tako bolijo, da komaj vstanem iz postelje... Zdaj pa bi potreboval vaš nasvet. So razni sirupi za blažitev kašlja res slabši za nosečnice kot pa tableti Kodeinijev fosfat? Imam pomisleke ker na škatlici piše, da za nosečnice niso primerni. Poleg tega pa naj bi bili evidentirani kot mamilo, trigonik in količina je omejena na enkratno izdajo. V lekarni sem morala poleg zdravstvene izkarnice pokazati tudi osebni dokument, da so mi zdravila sploh prinesli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Če ima katera nasvet ali podobno izkušnjo...le na plan z idejami. Skrbi me kako kašelj vpliva na otroka. Če se sama non-stop napenjam in kašljam predvidevam, da je tudi v trebuhu precej živahno in na poskok.
|
|
|
|