Babuške (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nani-nani -> Babuške (17.4.2005 10:49:50)

Ja kaj ste ga biksale v petek, da so nas odklopili. Samo bi se kregale, meni je tega že dovolj. Meni nobena ne gre na živce, kajti potem me ne bi bilo tu. Mi smo pa bili v petek v H&M v Mariboru. A je katera bila? Bilo je tako vroče, ne vem ali jim ni klima delala, glavno nevzdržno. Malček je bil tako rdeč kot kaka rožica. Veliko mamic sem srečala tudi v mestu in z možom sva se rukala in spraševala a je ta tudi iz RR. Maribor je bil poln mamic in malčkov, prav všeč bi je bilo.

Zdaj pa prosim, da se nehate neprimerno obnašati, ker življenje brez RR je tako dolgočasno.

zoya_ -> Babuške (17.4.2005 10:54:00)

Jaz sploh ne vem, zakaj se odklaplja... Enostavno naj moderator ali administrator pobriše žaljivi post in napiše, da ni primeren, ne pa da se pol celotni forum odklopi. Ampak kot je že nekdo v nekem drugem postu napisal, da če kdo ne prenese kritike ali pa nasprotnega mnenja, naj ne sodeluje na kateremkoli forumu, ne samo tem. Saj forum je zato, da si izmenjujemo mnenja, taka in drugačna.

NovCam_13 -> Babuške (17.4.2005 10:55:03)

A ste spet začele?:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Babuške (17.4.2005 11:12:43)

Timotej, me veseli, da ti je Maribor všeč. Kar se tiče H&M imajo zmeraj tako vroče, da je kar groza. Midva z mojim malim sva zadnjič morala kar pobegnit ven, ker se je tako jokal, ko mu je bilo vroče. Pa nič ni pomagalo, niti to, da sem ga slekla... nič. Ne vem, kaj razmišljajo.

Ima še katera takšne izkušnje?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.4.2005 11:43:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Blink1 -> Babuške (17.4.2005 17:33:53)

He he

Jaz grem v H&M skoraj vedno sama...Imam več časa za pametnejše izbiranje:) Vroče pa je vedno. škoda da so dali baby oddelek na vrh. Spodaj se mi zdi ni tako vroče. Kaj bo šele poleti:zmeden2:

Taša -> Babuške (17.4.2005 20:00:47)

Joj, ne me strašit.. Jaz grem jutri zjutraj z obema proti Mariboru... Jih nimam kam dat, vendar so obe pridne tak da ni problem.. No ko sem bila nazadnje v H&M pa ni bilo tako vroče.. No upam vsaj da zjutraj še ne bo tako hudo...

Stran: [1]