Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 12:41:10
|
|
|
|
naia
|
moram povedati, da je najprej tudi mene potilo, da ji plačujem za slikice, in to brez računa, ampak se je v nosečnosti tako izkazala moja ginekologinja, da mi "dol maha" za tiste 4 evre k sm dala za 2 slikici...kaj pa če bi bla jz preveč pametna pa jezikala za račun pa zakaj računajo...itd...sej ne vem, lahko bi se ji zamerila...nism hotla rizkirati...sej sm vedno hodila na redne preglede, ampak kadar je blo kej treba zrihtat, je takoj laufala po hodniku do drugih dr.-jem, takoj napotnice za naprej, je ona klicala in me naročala, da ne bi jz dlje čakala...v glavnem, pol ti je že vseeno, sam da je vse ok
|
|
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 13:23:54
|
|
|
|
.soncek.
|
jaz sem v 34. tednu in do sedaj sem imela že 5 UZ, od tega sem res v 32. tednu plačala 50 eur, amak ko pomislim se mi po eni strani zdi bedno, da tolko plačujem zavarovanje potem pa še ultrazvok, po drugi si pa mislim, boljše da plačam, da sem tiho, si mislim svoje in da je ok. ne vem kako je sicer s slikicami,sem jo samo "dobila" v 32. tedenu + tiste od NS, vendar... sej nekatere baje dobite materinske knjižice pri svojemu G, jaz osebno sem jo morala it iskat v knjigarno... sam ves denar in vse odtehta potem ko enkrat vidiš pikico in ko ti G reče, da je vse v najlepšem redu. žal je pri nam sistem zdravstva takšen kot je, bi treba poenotit zadeve in dorečt stvari, a kaj ko smo še daleč od tega. žal je pač tako kot je.
|
|
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 13:38:55
|
|
|
|
bskrle
|
za 1NO nosečnost že reskiraš, sama imam več otrok in se mi zdi boj pomembno,da imam denar za kaj drugega kot so UZ-slikce. Poleg materinske, novih oblačil, folne, magnezija, kalcija, omega - 3 ... je še kup stroškov. Sama dobim 2 v vsaki nosečnosti. Mi je čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 16:40:04
|
|
|
|
eva Ana
|
koliko pa ste plačale za NS?jaz jo imam 24.2., pa da vem koliko moram imet zraven
|
|
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 17:04:38
|
|
|
|
Lejkica
|
Jst sem bila na NS v Dravljah, dala sem 60 eurov, pa še za DHT (mi ni blo treba, sam sem vseen dala kri še za to preiskavo) sem dala 30eurov. Skupaj torej 90e. Dobila sem tud 4 slikce, pa še CD z dvema 3D filmčkoma, pa 6 slikic.
|
|
|
|
RE: plačljiv UZ in slikice?? 28.1.2009 17:21:42
|
|
|
|
.soncek.
|
septembra sem bila na NS v Nm, plačala sem če se ne motim 70 eur + DHT 30 eur, dobila pa 3 slikice zdraven
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?