Anonimen -> izredno stanje (17.4.2005 10:54:06)
|
Moj je dobil(rojen 16.6.2004) prvi dve enkici spodaj pri 7,5 mesecih, malo se je zbujal sredi noči par dni prej, ampak nič kritičnega...potem dolgo nič, pred 3 tedni pa se je začelo..ojojjjj...na 5-10 minutk itd..siten čez dan, siten ponoči, sam zizika je pomagala..in prejšnji teden eno noč spala dokaj normalno. In zjutraj sem zaslišala čuden zvok, škripanje z zobmi, ja prišli sta obe enki zgoraj in še vročino je dobil teden dni prej za dva dni. Sedaj je že bolje ponoči, 1x se zbudi za dojenje(se mi zdi, sem tolk utrujena da ne registriram, se najbrž sam priklopi na zizo) in zjutraj se doji. Drugače pa spiva super sedaj. Je pa bilo kar pestro. Boli jih ponoči, me zaspane, bo bolje! Sedaj se mi zdi, da že dvojkici spodaj prihajata, ker je spet postal malo slinasti in sitkast.:zmeden2: Kar se hrane tiče, sedaj je vse in še doji se 4-5/dnevno in ponoči 1x ali 2x, kakor kdaj. Prej pa mi tudi ni hotel jesti, razen mene nič. Flaško je tako stran vrgel ko jo je zagledal, da imam stene pobarvane v barvi čokolina.:zmeden: Saj bo... Lp!:rozica:
|
|
|
|