|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica maxi cosi
27.1.2009 15:01:50   
brigita23
mene pa nekaj zanima...
danes sem bila v baby centru in imajo lupinico maxi cosi 150e, kar pa se mi zdi malce veliko. Ali morda veste, če imajo lupinice kje ceneje, hvala

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica maxi cosi
27.1.2009 15:17:15   
barika
Počakaj na kakšno akcijo, drugače poglej na sončkovi strani, ali pa v pikapolonici (sam ne vem, če imajo tam maxi cosi).

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 15:22:03   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Počakaj na kakšno akcijo, drugače poglej na sončkovi strani, ali pa v pikapolonici (sam ne vem, če imajo tam maxi cosi).

ja na sončkovi strani sem jih gledala so po 120e?, je pa res da so stari modeli 2008user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 15:25:00   
naia
maš za 124 eur ali za 150 eur...odvisno od barve...maš pa tudi za 120 eur-maxi cosi citi...tega smo mi kupili, pa je bil še v akciji v baby centru pa smo dali 96 eur...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 15:25:05   
Dali*
pri maxi cosi, ko gledaš po netu moraš biti pazljiva, ker je več modelov in so majhne razlike v samem izgledu.

V BC imajo večrat 24 urno akcijo na netu. spremljaj, ker včasih majo full popuste. Prejšnji teden je bil recimo voziček  Maxi Cosi mura za 25 % nižja cena...zdej pa vidiš kake marže imajo. Sej se ti še ne mudi z nakupom...

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 15:28:38   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

pri maxi cosi, ko gledaš po netu moraš biti pazljiva, ker je več modelov in so majhne razlike v samem izgledu.

V BC imajo večrat 24 urno akcijo na netu. spremljaj, ker včasih majo full popuste. Prejšnji teden je bil recimo voziček  Maxi Cosi mura za 25 % nižja cena...zdej pa vidiš kake marže imajo. Sej se ti še ne mudi z nakupom...

Se strinjam, jaz sem tako kupila Tobija za 25% ceneje.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2009 15:32:57   
brigita23
sej ravno zato, gledala sem lupinice na netu pa so bile vse tko nekak okol 130e, dans me je pa v bb centru skor kap ko sem ceno čula. Ja kar se marž tiče očitno res vedo kje nas lahko palijo, mislim ej, pol pa državo skrbi za rodnostuser posted image .
Kake pa so razlike med lupinicami?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2009 15:52:32   
srecka82
Lahko pa vzameš lupinico Maxi cosi preko paketa za novorojenčka, ki pripada vsakemo novorojenčku. Tam je maxi cosi za 111,00 €. Ali pa naletiš na eno ornk akcijo.

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2009 15:55:21   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Lahko pa vzameš lupinico Maxi cosi preko paketa za novorojenčka, ki pripada vsakemo novorojenčku. Tam je maxi cosi za 111,00 €. Ali pa naletiš na eno ornk akcijo.

aja, tok pocen?, nisem vedlauser posted image

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 15:59:59   
srecka82
poglej si na strani www.novorojencek.com....Zavitek E

Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 18:24:17   
Abra
Lahko pa na recinko.si kupiš po isti ceni, kot je v paketu. Samo pišeš za barvo. Jaz sem tuki kupila, prav tako isofix, prišlo je pa po pošti že naslednji dan.

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 18:29:49   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

aja, tok pocen?, nisem vedlauser posted image

Brigita23, naj te razveselim. Lupinico lahko naročiš prek www.recinko.si po isti ceni kot je cena v zavitku novorojenčka, ker v bistvu oni delajo te zavitke.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2009 18:30:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lahko pa na recinko.si kupiš po isti ceni, kot je v paketu. Samo pišeš za barvo. Jaz sem tuki kupila, prav tako isofix, prišlo je pa po pošti že naslednji dan.

Prehitela si me.user posted image user posted image user posted image
Grem še za isofix pogledat.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2009 8:36:40   
maja1488
V BC je akcija, če kupiš voziček Quinny dobiš lupinico 50% nižje.

(odgovor članu ZvezdicaZaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2009 7:41:49   
lenca1
Danes je v spletni akciji BC lupinica maxi cosi za 93€; http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=176331

Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2009 8:58:37   
pigor
Že naročena ob 7AM, bolš, da mi jo pošljejo user posted image

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2009 10:05:23   
zaspanka
ampak to je samo ta barva, a ne?

(odgovor članu pigor)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2009 11:06:34   
lenca1
Pri dnevni spletni akciji BC je vedno tako, da je samo v tisti barvi, ki je gor. je pa tale citrus lepa barva, se mi zdi, da je nevtralna, se prav primerna za user posted image  in user posted image .

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?