Meceno -> JULIJKE (15.4.2005 9:20:32)
|
Hojla kako ste ? Mogoče ste :(( ali ste v 9nebesa ali se vam :)- No sama sem ok , le da ker je sonček zunaj pa beba brca bi jo jaz mal na sprehod peljala oz bi mal hodkala . Sicer sej vesete obvezno se moram učit tako da ga bom malo pobožala pa bo ali pa hit samo odskakljala ven :ups: , počasi šepajoce , mirno hodila :bravo: Se kar spozabim da moram bolj na izi stopit , sploh zjutraj ko vstanem sem hecna , prvo skočim ko kak šolani vojak pol pa na izi do veceja pa bebo tolažim da mami je baraba in da ga /jo bom drugič lepše zbudila . Kaj pa :kava: drage JULIJKE ,no samo vprašam kako bi se to lahko kaj zmenile , lahko tudi v nedeljo , žal samo tiste ki ste iz MB oz ste pripravljene priti tudi od drugot , sej moj :love: gre včasih tudi v LJ pa bi lahko tudi tam kako prispela . V glavnem ko je tako sončkano , bi jaz zunaj sedela pa čebljala , pa kelnarja za rit vščipnila:ups:, pa sladoled lizala ,.... Sicer pa za :kava: ni mus da ste samo julijke ; haloo vse :nosecka: ki rade kofetkate pa žlobudrate ,... V glavnem smo na prvi strani in če bomo pridni oz boste pridne tukaj na RR bomo kmalu nižje in potem mormo hit na novo se pofočkat , ITD Božajte svoje bušije , velike , male ,okrogle , špičaste , brez strij ali z njimi ,....pa ne pozabit se pogovarjat se z :duda: Lp Meceno
|
|
|
|