Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 15:50:52
|
|
|
|
andreja32
|
ma dobr,...zdaj pa tudi pri nas pada ...ne vem kje je hodil cel dan....
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 16:06:32
|
|
|
|
rija
|
nas je dobesedno zametlo v treh urah
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 16:48:41
|
|
|
|
TIA22
|
Juhuhu snega že cca 10cm..zelo lepo zunaj...bila na sprehodu z malim, pa sva cela mokra prišla domov
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 19:00:18
|
|
|
|
aprilčica07
|
Dež, dež in še enkrat dež.. bjakkkkkkkkkkkkkk
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 22:34:12
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Menda se je pri vas na Vahti kamion iztiril. Pri nas v LJ dežiiiii Saj tudi tam, kjer sneži, bo to tisti nagravžen, moker sneg, od katerega v dveh dneh ne bo nič drugega kot plundra. Pujkata! Seveda, da bo tudi kaj drugega kot plundra - drsalisce !!!
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 22:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, za une brez drsalk jutri sem za v službo naštimala neoprensko obleko.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 27.1.2009 22:40:18
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, za une brez drsalk jutri sem za v službo naštimala neoprensko obleko. Ne pozabi na drsalke, zjutraj bo -2 Prepricujem dete, da je brezveze , da gre jutri v vrtec... pa ga je prav trma zagrabila, da hoce, pa da hoce... da se bo drsal, saj so jim vzgojiteljice rekle, da ih bodo ucile drsat
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 7:14:39
|
|
|
|
Lenny
|
Danes poleg neoprenske obleke rabiš pri nas še plavutke in lopato, da si rove pri prehodih za pešce delaš, drugače plezaš čez kupe Madona, če bi vsak dan pol ure zjutraj pešačila po takem, imam v enem mesecu kondicijo za mali maraton
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 7:23:33
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ja, za une brez drsalk jutri sem za v službo naštimala neoprensko obleko. Ne pozabi na drsalke, zjutraj bo -2 Prepricujem dete, da je brezveze , da gre jutri v vrtec... pa ga je prav trma zagrabila, da hoce, pa da hoce... da se bo drsal, saj so jim vzgojiteljice rekle, da ih bodo ucile drsat Mah daj, moj je sicer že v šoli, ampak jih bodo garant ven vlekle v to mokroto, da bodo ja vsi mokri. Včasih se pa res vprašam, kje jim pamet, kjub vsemu spoštovanju do učiteljev
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 8:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!! Evo, jaz vam dam naše sončno jutro v zameno za belo pokrajino.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 8:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva, pejd rajš nazaj spat
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 8:56:25
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Jutro!! Evo, jaz vam dam naše sončno jutro v zameno za belo pokrajino. Kaj belo - MOKROOOOOOOOOOOOOO Ko bo posijalo še sonce, nas bo odplavilo
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 8:58:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mokro imamo ja, zemlja je blato, dvorišče in cesto je pa burja posušila.Želja pa ostane, malce snega na obali ne bi škodilo, tako za kakšen dan dva.No saj vsa bo sonce osušilo čez vikend.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:01:08
|
|
|
|
Hope2
|
Neva pridi na kavico, pa si napasi učke na snegecu
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:02:38
|
|
|
|
Hope2
|
Pa če maš lopato,jo prinesi, da boš pomagala kidat
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Pa če maš lopato,jo prinesi, da boš pomagala kidat Jo imam veš, prav tako za kidat sneg, jaz jo porabljam za kidat velike količine odpadlega listja A veš,da bi prišla ekspresno na kavico v snegu, če bi znala leteti.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:09:51
|
|
|
|
Hope2
|
Saj lahk tudi na počasi prideš, bomo počakali s kidanjem
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Saj lahk tudi na počasi prideš, bomo počakali s kidanjem Se bojim, da se sneg stopi preden jaz počasi do tebe pridem. Imam pa lep pogled na zasnežene gore kar z okna.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:22:16
|
|
|
|
Volga
|
Kidanje je BV delo, ker se sneg itak stopi. Jaz ga skidam toliko, da pridemo do avta, več pa ne, to je pa zgolj ozka steza pa stopnišče. Pet minut dela.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kidanje je BV delo, ker se sneg itak stopi. Jaz ga skidam toliko, da pridemo do avta, več pa ne, to je pa zgolj ozka steza pa stopnišče. Pet minut dela. Ti imaš že prakso opravljeno, zato pa pravijo, da vaja dela mojstra in zato rabiš le pet minut, pa še mišice krepiš.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:28:08
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kidanje je BV delo, ker se sneg itak stopi. Jaz ga skidam toliko, da pridemo do avta, več pa ne, to je pa zgolj ozka steza pa stopnišče. Pet minut dela. Kak lahk rečeš, da je BV, če pa tak fajn topi maščobo
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:29:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kidanje je BV delo, ker se sneg itak stopi. Jaz ga skidam toliko, da pridemo do avta, več pa ne, to je pa zgolj ozka steza pa stopnišče. Pet minut dela. Kak lahk rečeš, da je BV, če pa tak fajn topi maščobo Sex jo tudi.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:30:09
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Pri nas spet sneži.
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:33:46
|
|
|
|
zvesta
|
pri nas še vedno sneži... bemu.... da o nespucanih pločnikih ne govorim... ko sem gazla peš v vrtec, je 3 metre pred nama z malim Rambotom padel ogromen kup snega s strehe.... me je kar zmrazilo...pa luči nam utripajo k v disku, vsake tolko zmanjka štroma...
|
|
|
|
RE: Sneži kot pri norcih 28.1.2009 9:45:28
|
|
|
|
Lenny
|
V MB je nehalo padati. Hvala bogu! Zdaj se samo še topi. Vode je za izvoz. Še dobro, da mi do popoldneva ni treba ven.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?