Preživnina (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

LERO -> Preživnina (27.1.2009 11:35:02)

Zanima me, kako ukiniti preživnino, urejeno preko sodišča. A je treba poslati na sodišče kakšen dopis? Ali zadostuje le sprememba na CSD?

smesko -> RE: Preživnina (27.1.2009 11:41:03)

Jaz ti ne znam odgovorit, me pa zanima, kako si urediš preživnino? A se splača sploh biti samohranilka?

Anonimen -> RE: Preživnina (27.1.2009 11:43:00)

Lažna samohranilka se ti ne splača ne,ker te prej ali slej dobijo.

ada2 -> RE: Preživnina (27.1.2009 11:46:12)

IZVIRNO SPOROČILO: LERO

Zanima me, kako ukiniti preživnino, urejeno preko sodišča. A je treba poslati na sodišče kakšen dopis? Ali zadostuje le sprememba na CSD?

greš na csd, poveš stanje in ti ukinejo, hkrati pa lahko še vložiš novo vlogo za otroški dodatek. na sodišče pa ni treba posebej hodit, ker javi csd.

spps -> RE: Preživnina (27.1.2009 11:54:05)

na sodišče moraš poslat predlog za ukinitev preživnine in plačat takso prek položnice.

spps -> RE: Preživnina (27.1.2009 11:55:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

greš na csd, poveš stanje in ti ukinejo, hkrati pa lahko še vložiš novo vlogo za otroški dodatek. na sodišče pa ni treba posebej hodit, ker javi csd.
jaz sem morala poslat na sodišče predlog-ni bilo dovolj,da sem bila na CSD

LERO -> RE: Preživnina (27.1.2009 15:45:44)

Hvala.

Stran: [1]