amazon.com (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

urška -> amazon.com (27.1.2009 10:53:14)

upam, da je tukaj katera, ki se malo bolj spozna na amazon kot jaz. do sedaj sem na amazonu naročila, mislim da, vsega skpauj ene 3 ali 4 stvari. danes sem slučajno pogledala izpisek mastercarda in vidim, da mi je zaračunana ena prime membership fee, predvidevam da je od njih (mi na banki še preverjajo). pa pojma nimam zakaj bi mi to zaračunali. sedaj pa iščem po amazonovi strani da bi kaj našla, pa ne najdem niti nobenga e maila, da bi jim pisala.

mi lahko katera pomaga.

hvala

spelaz -> RE: amazon.com (27.1.2009 11:39:41)

Mi veliko naročamo za firmo prek amazona, sem zdaj izpisek pogledala in nam niso nič zaračunali (vsaj ne zdaj januarja) - res pa nisem bila pozorna pri prejšnjih izpisikih - ponavadi piše AMAZON.COM/BILL.

upam, da uspešno rešiš

urška -> RE: amazon.com (27.1.2009 12:32:55)

sem našla Contact us in jim že poslala mejl. zdej moram pa samo še ene parkrat prebrat zadevo, da vidim kaj hočejo od mene. sem pa zdej ugotovila, da je ta prime membership ena njihova storitev, ki ti omaogoča ene zadeve, med drugim tudi izredno hitro pošiljanje. sem pa 100 procentna da se nisem nanjo naročila. ker sem se hotla zdej od nje odjavit pa mi je napisalo, da nisem prijavljena. go figure.

Stran: [1]