LenaG
|
Pozdravljene nevestice. Najprej vsem čestitke, pa naj vam odštevanje dnevov čim prej mine. Sama sem razdelila cerkveni in civilni del. . . . pa mi je malo žal. Tako da ustrezen datum za cerkvenega še iščem in upam da se bova kdaj spravila tuid k temu. Kljub temu pa je to bil nepozaben dan. Ta dan ste princeske, vse se vrti okoli vas in ne se pustiti znervirat tudi če kaj ne bo šlo tako kot je bilo planirano, ker je škoda tega edinstvenega dneva. Je minilo dve leti pa se mi zmeraj pričara nasmešek na obrazu, ko se spomnim tega dneva. Kar se tiče fotografa pa vam lahko dam enega na izbiro, mojga moža, ki se s tem ubada v prostem času. Lanske slike najdete na spletnis trani. če katero zanima naj mi pošlje ZS, letošnjih pa še nisva uspela naložit. Ima kar nekaj porok, ker so ponavadi poroke precej skoncentrirane na iste mesece, kar se vidi tudi tukaj. Do sedaj vse po priporočilu. Ga ne bi proporočala, če ne bi bila prepričana v njegovo sposobnost. Se čisto vsake loti z novim elanom in se nanjo tudi pošteno pripravi. Si sam ogleda lokacijo, se dobi s parom in gre tudi z njima na ogled, . . . Pa je tudi precej samokritičen, nikoli mu ni dovolj dobro . . . Izdela fotoknjigo, projekcijo (ki je lahko kot zahvala svatom namesto slike), digitalno obdela ca 350 slik,... Aja pa pozabila sem napisti, da je ponavadi z vami od jutra razreza torte ali še dlje (frizer, make-up, prihod svatov, . . .) Ko se dogovrarjate s fotografi,se poskusite dogovoriti za cel dan. V času priprav in oblačenja neveste nastanejo najlepše fotografije. Takrat ima tudi nevsta še malce več časa in je bolj sproščena, kasneje je po izkušnjah časa vse manj. Vam pa polagam na srce, da si vseeno rezervirate kako urco za fotografianje po obredih. Je že res, da morajo biti slike spontane . . . ampak katera nevesta pa si ne želi čez leta pogledati slik na katerih je v popolnosti . . . mora biti tudi nekaj slik "astavljenih"
< Sporočilo je popravil LenaG -- 8.7.2009 16:05:54 >
|