livia -> RE: copatki shoeszoo - ebay (23.6.2009 9:30:29)
|
Ne vem, ali ste te copatke potem skupno kupile ali ne, ampak jaz vsaki priporočam, da si jih kupi sama, največ po dve skupaj. Zakaj? Pay pal si odpreš sam na ebayu in je simpel za telebane, edino kartico pa res rabiš. Jaz sem prvo rundo naročala skupaj s sosedo. Naročili sva 7 parov, pa sem imela probleme s carino. Hoteli so me ocarinit in še zaračunat ddv. Naslednjič sem naročala sama (2 para), pa je poštar samo prinesel paket v kaselc. Carina ni nič težila. Zato se mi zdi, da če je v paketu več copatk mislijo, da so za nadaljno prodajo, pa težijo za račun itd. Sicer je ta prodajalka iz Kanade ful, ful prijazna, z njo se da sve zmenit in vam na vašo željo označi, da je paket darilo v vrednosti 20€, samo carini to običajno ni dovolj, če je not ful copatkov. Odločitev je pa seveda vaša. Jaz jih bom naročala sama zase, ker imam tako še najmanj problemov. Poštnina je pa itak tolk majhna, da škoda kar koli komplicirat. Copatki so pa zelo podobni Robeezovim, zelo kvalitetni. Celi usnjeni, podplat ni trd. Pralne v pralnem stroju (vsaj jaz jih perem). Niso samo za okras, ampak so po mnenju vseh razvojnih zdravnikov in večine pediatrov najboljši copatki za učenje hoje. Mi jih imamo za doma namesto copat in za v vrtec, smo pa tudi že po suhem asfaltu hodili z njimi. Nosita jih moji obe pupici, tudi večja, ki je zdaj več kot 3 leta stara in opažam, da ima v vrtcu vedno več otrok te oz podobne copatke. Pa še kar se cene tiče. Cena je tu najnižja, nikjer drugje, tudi na spletu jih ne dobiš ceneje. Ne moreš falit, če jih kupiš preko spleta, ker so velikosti napisane in ne gre za običajen copat, ko ga moreš probat. Kar vidiš na sliki to dobiš. Za občutek kako zgledajo v živo, jih pa lahko vidite v Bc od Robeez, ki so jim zelo podobne (praktično iste).
|
|
|
|