|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ignorirati ali...
28.1.2009 17:24:29   
Klemy82
Džizs kok vam enim dogaja te user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.1.2009 18:11:34   
picola1
Se strinjam s tistimi, ki pravijo, da ga ignoriraj. Po moje niti ni bilo najbolj pametno, da si se mu že prvič oglasila na telefon. Izgleda, da res nekje globoko v sebi še nisi dokončno razčistila z njim. Se strinjam s tisto, ki je rekla, da če bi bilo to res, potem se niti ne bi spraševala ali ignorirat ali ne. Razmisli malo tudi o tem.
Drugače pa držim pesti, da se tole zaenkrat neškodljivo teženje ne bo spremenilo v pravo nadlegovanje...user posted image To pa po moje res ni prijetno, čeprav hvalabogu takih psihčev nikoli nisem privabljala v svoje življenje.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.1.2009 18:53:02   
Anonimen
Sedaj me skrbi da mi ta težak, ne bi slučajno delal kakšnega sranja

Kaksno sranje bi ti pa lahko delal user posted image ?

(odgovor članu trapa 33)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
28.1.2009 19:22:36   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Recimo grozil njej in sedanjemu, si namišljeval raznorazne zgodbice da ga vara, visel ji vsak dan na vratih in v nedogled zvonil, odvil vijake na kolesih avtomobila, polil avtomobil z zavorno tekočino, popisal vrata od stanovanja, izvajal scene v službi.....bla bla v glavnem vse samo da jo psihično uniči ali samo da doseže da izgubi sedanjega... BEEN THERE  - DONE THAT.

Pomaga ignor in še enkrat ignor ... menjaj GSM št. Če pa bo osebno grozil in visel na vratih... prijavi policiji JAZ SEM SE GA TAKO REŠILA sicer komaj po 3 letih ali ipak... SE JE SPLAČALO eni so pač umsko moteni in obsedeni.

Za ostale ki ste prepametne za ta svet, in nimate podobnih izkušenj nevem zakaj se ne morete vzdržati neumnih komentarjev, ko nimate blage veze kako je če nekdo 24/7 teži nekomu... sploh pa ne poznate situacije. Res je najlažje srati po forumu in smetiti ter se režati na tuj račun. Vsaka ki ima vsaj malo pameti in samospoštovanja bi se vzdržala neprimernih komentarjev.

Upam samo da tega ne okusi nobena na lastni koži, kako je ko se bojiš zaspati v lastnem stanovanju zarad nekega tipa ki ti greni življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
28.1.2009 19:29:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Recimo grozil njej in sedanjemu, si namišljeval raznorazne zgodbice da ga vara, visel ji vsak dan na vratih in v nedogled zvonil, odvil vijake na kolesih avtomobila, polil avtomobil z zavorno tekočino, popisal vrata od stanovanja, izvajal scene v službi.....bla bla v glavnem vse samo da jo psihično uniči ali samo da doseže da izgubi sedanjega... BEEN THERE  - DONE THAT.

O šit, kaksna domisljija user posted image .

Po stirih mesecih poznanstva, pa toliko investiranja energije, da naredi sranje? Ma enim je pa res kvalitetno dolgcas.

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
28.1.2009 20:16:06   
elevitka

O šit, kaksna domisljija user posted image .

Po stirih mesecih poznanstva, pa toliko investiranja energije, da naredi sranje? Ma enim je pa res kvalitetno dolgcas.

Za ene domišljija ... eni pa smo morali žal tudi skozi to (ok ne po 4 mesecih poznanstva pač pa 7 letih zunajzakonske zveze).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
28.1.2009 20:17:47   
Anonimen
Za ene domišljija ... eni pa smo morali žal tudi skozi to (ok ne po 4 mesecih poznanstva pač pa 7 letih zunajzakonske zveze).

To je pa kar precejsnja razlika, ne, med stirimi meseci poznanstva sedmimi leti zveze. Ne pretiravat user posted image .

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
28.1.2009 20:25:18   
elevitka
ja Mič II... tud ti si tak pametna in vsem vidiš v glavo kako razmišljajo. Nikjer nisem napisala da ima ta njen to v mislih kar je delal moj... napisala sem recimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.1.2009 20:26:15   
Anonimen
Saj je v redu, samo ne pretiravat na zalogo user posted image .

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
28.1.2009 20:30:28   
angel_rebelde
Mic, tudi taksni obstajajo. Jaz sem z bivsim bla 4 mesece samo, pa mi je gnjavil pred vrati, mi kozlarije delal.. tak da obstajajo tudi taksni bolniki..

neprimerno od vas, da se smejete na tuj racun in se norca delate..

Odgovor : IGNORIRAJ! to bo se najboljse!

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.1.2009 20:32:18   
Anonimen
Mic, tudi taksni obstajajo. Jaz sem z bivsim bla 4 mesece samo, pa mi je gnjavil pred vrati, mi kozlarije delal.. tak da obstajajo tudi taksni bolniki..

No, pa naj tudi taki obstajajo user posted image , ceprav mi tvoja matematika ne gre najbolj skupaj.

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
28.1.2009 20:33:03   
angel_rebelde

No, pa naj tudi taki obstajajo user posted image , ceprav mi tvoja matematika ne gre najbolj skupaj.

kaj ti ni jasno? saj to ni oce od sina bil.. user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
28.1.2009 20:34:00   
Anonimen
Aha, to je to, hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 63
28.1.2009 20:41:57   
suncicica
rekla bi da imate nekatere v zivljenju neverjetno sreco in se nikoli niste dozivele kako je ko te nekdo gnjavi 24/7.

jaz sem svojega bivsega vrgla na total ignor, nisem odgovarjala na sms-e, nisem se javljala na klice, nisem na noben nacin zelela stikov z njim. in ko je videl da je vrzen na ignor je ponorel...klical je v sluzbo sefico in ji tvezil vse mogoce o meni( se dobro da je razgledana zenska in ga je enostavno odslovila), klical je starse mojega novega partnerja in me poskusal ocrniti, mojemu partnerju je poskusil 2x uniciti avto, meni je na avtu zalepil s sekundnim lepilom vsa 4 vrata.....in najhuje je da policija pri tem ni mogla nic- ker nisem bila resno ogrozena (smrtno).
vsa sreca je bila da sem se vsem njegovim poskusom nasmejala in da so ljudje ki jih je zaradi mene moril bili toliko razgledani da so ga spregledali.
ce nebi bila  tak karakter kot sem, pa bi se verjetno lahko koncalo drugace-ker je pritisk lahko zelo unicujoc.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 64
28.1.2009 21:43:36   
*Jessica Simpson*
Ponovno poudarjam, da pretiravate, kajti njej ni še nikoli grozil v prejšnjih 4 mesecih in ji ni niti sedaj. Samo poklical jo je kaj dela, ji poslal mail in ji poslal rože.

Vi pa že vidite kako jo bo ubil, mislim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.1.2009 22:45:11   
elevitka
Ijaaaa vsemogočna Simpsonova user posted image dojela si bistvo.... saj tud noben ni rekel da ji bo počel kdaj kaj takšnega, ampak vse se nekje začne, včasih tudi z telefonskimi klici in teženjem preko maila....

Samo takim srečnicam ki tega niso rabile doživeti skušamo dopovedati da se ni lepo norca delati iz nekoga ki mu nekdo grozi... z izjavami kot so: paše ti tak vzdevek ˝trapa˝  ter podobnimi. Bog ne daj tudi bo kdaj v takšnih ali drugačnih težavah in nikjer  nobeden ni rekel da bo to njen bivši njej naredil... pač pa jo je strah pred čem podobnim.

(odgovor članu *Jessica Simpson*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.1.2009 23:13:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Se podpišem, tudi jaz sem imela že primer, vse to zaradi parih kavic...tak da se res ne bi norca delala.
Tiste pa, ki ne verjamete v to, ker še niste doživele, lahk ste srečne, res....pa saj jaz tudi Amerike še nisem videla, pa vem, da obstaja.

< Sporočilo je popravil decembrka -- 28.1.2009 23:16:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 67
29.1.2009 7:20:05   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Mater ste ene pametne...punca ima resen problem in je prosila za kak nasvet ne pa da se iz njenega nicka delate norca...bi vas rada videla kaj bi ve naredile če bi se znašle v takšni situaciji.

Vse se vrača vse se plača

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 68
29.1.2009 7:42:00   
Mala koala
Spet eno zanimivo branje. Zdaj vem, kam se obrnit, če bom imela kdaj kakšen resen problem. Če noben drug, miniko mi bo sigurno dala kakšen upoštevanja vreden nasvet.

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 8:22:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
29.1.2009 8:49:06   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Uf, kakšno nategovanje foruma user posted image user posted image user posted image

še dobro, da je samo nategovanje foruma in ne česa drugega heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 29.1.2009 8:58:43 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
29.1.2009 8:49:39   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

Se podpišem, tudi jaz sem imela že primer, vse to zaradi parih kavic...tak da se res ne bi norca delala.
Tiste pa, ki ne verjamete v to, ker še niste doživele, lahk ste srečne, res....pa saj jaz tudi Amerike še nisem videla, pa vem, da obstaja.

Evo, sem spomnila, da je tudi mene en gnjavil in gnjavil, pa sva šla 2x na pijačo. Jaz sem potem končala - mu povedala da nima smisla in da to ni to, pa ni in ni dal miru. Umiril se je šele, ko me je čez 3 leta!!!! videl nosečo z zdajšnjim možem user posted image
Ampak dobro, tale "moj" me je gušil samo v službi (pacient), pa tudi samo tja je klical, ker se mu na mobiča nisem več javljala. Pa šefico je poznal in je še njej cmizdril, ona pa je bila včasih malo žleht in ga je tu pa tam še podpihovala, da naj se malo potrudi itd. Pa je vedela za moža. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
29.1.2009 11:23:03   
*Jessica Simpson*

Ijaaaa vsemogočna Simpsonova user posted image dojela si bistvo.... saj tud noben ni rekel da ji bo počel kdaj kaj takšnega, ampak vse se nekje začne, včasih tudi z telefonskimi klici in teženjem preko maila....

Samo takim srečnicam ki tega niso rabile doživeti skušamo dopovedati da se ni lepo norca delati iz nekoga ki mu nekdo grozi... z izjavami kot so: paše ti tak vzdevek ˝trapa˝  ter podobnimi. Bog ne daj tudi bo kdaj v takšnih ali drugačnih težavah in nikjer  nobeden ni rekel da bo to njen bivši njej naredil... pač pa jo je strah pred čem podobnim.

Draga moja, jaz ji nikoli nisem rekla da ji paše tako ime in ji tudi nikoli ne bi, ker to se mi zdi  podlo do amena.

Ampak se pa spominjam kaj je o tem tipu pisala, tip si zanjo ni vzel časa niti da bi bil z njo ko je prišla k njemu, mu kuhala in ga tam čakala, raje je s pijanci okrog šibal. Še za mar je ni imel takrat, zakaj neki naj bi jo pa zdaj lovil in ji še grozil....lahko da ji bo še grozil (teoretično) ampak se mi zdi brezveze razmišljat kaj se bo lahko zgodilo. Če bi ji vsaj enkrat grozil ne rečem, tako se mi zdijo pa te debate brezpredmetne.

Lahko jo bo pa (teoretično) hotel oženit.....user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.1.2009 11:50:38   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: *Jessica Simpson*

Draga moja, jaz ji nikoli nisem rekla da ji paše tako ime in ji tudi nikoli ne bi, ker to se mi zdi  podlo do amena.

Ampak se pa spominjam kaj je o tem tipu pisala, tip si zanjo ni vzel časa niti da bi bil z njo ko je prišla k njemu, mu kuhala in ga tam čakala, raje je s pijanci okrog šibal. Še za mar je ni imel takrat, zakaj neki naj bi jo pa zdaj lovil in ji še grozil....lahko da ji bo še grozil (teoretično) ampak se mi zdi brezveze razmišljat kaj se bo lahko zgodilo. Če bi ji vsaj enkrat grozil ne rečem, tako se mi zdijo pa te debate brezpredmetne.

Lahko jo bo pa (teoretično) hotel oženit.....user posted image

Ne samo na tej temi. Že dalj časa na vseh.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu *Jessica Simpson*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
29.1.2009 12:09:18   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33

...nekateri se spomnite moje zgodbe, za druge pa čisto na kratko. Lani novembra sem končala vezo ki je trajala cca 4mesece s tipom ki ni bil sposoben normalnega komuniciranja. Spoštovanje je pojem za katerega on še ni slišal. Iz mene je želel ustvariti lutko po svojih željah. V glavnem prekipelo mi je ko mi je napisal sms z vsebino j..bi se, zato ker sem bila dve uri službeno zadržana in se mu nisem mogla oglasiti. Od takrat se nisva več slišala, jaz ga nisem klicala, niti iskala stika z njim. On me pa tudi ni poklical,  niti  za novo leto ni premogel voščila
No in včeraj se je pa le spomnil name in po dveh mesecih poslal SMS v katerem  se je opravičeval in bla bla bla...je verjetno mislil da bom vsa srečna ker...no pri meni pa takšne reakcije ni bilo. Potem je poklical in vprašal kako sem in če sem še sama. Moj odgovor mu seveda ni bil všeč, ker sem v tem času spoznala moškega, kateremu sem všeč takšna kot sem, kateremu je všeč moj smeh, naravni videz...s katerim sva se neverjetno ujela. Sedaj me skrbi da mi ta težak, ne bi slučajno delal kakšnega sranja, ker mi je potem poslal še SMS da mi ne verjame da imam tipa (glede na to, kakšne sprmemebe bi po njegovem morala narediti na sebi...res čudno da...) in potem še  je v mailu napisal da se ne bo predal kar tako, da se bo boril, bla, bla, bla...
Strah me je da bi mi res delal kakšno sranje, ker če bi poskušal odgnati od mene tega tipa....pa vrat mu zavijem.
Svetujte mi, ali naj njegove sms-e, maile enostavno ignoriram in si mislim j..bi se ali mu naj napišem da naj me pusti pri miru, da...ne vem.

Ne poznam v podrobnosti tvoje zgodbe......vendar praviš, da nisi iskala stika z njim.....takoj nato pa poveš, da ti niti za novo leto ni voščil......torej si vseeno želela, da se oglasi......in se je oglasil dobre tri tedne kasneje......

To, da se pa on ne bo predal, da se bo boril......pa mislim, da ne pomeni, da bo tebe z nožem na vratu prisil, da se boš vrnila, pred tem pa bo še tvojega zdajšnjega tipa premagal v dvoboju (res, da si podzavestno vse želimo, da bi se tipi bojevali za nas, vendar je realnost vseeno malo drugačna).....tako kot verjetno ti nisi mislila dobesedno, da mu boš vrat zavila......

Ignoriraj ga......pa bo verjetno vse dobro......spet niso vsi naši bivši neki blazneži.....res je, da obstajajo tudi taki, vendar z najbolj črnimi scenariji pa vnaprej tudi ni dobro pretiravati.......

(odgovor članu trapa 33)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Počitnice.
пеперутка16

Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?

Manj kot 3 mesece. (43%)

Pri 6 mesecih. (7%)

Pri 9 mesecih. (14%)

Pri 1 letu in več. (36%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!