liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: trapa 33 ...nekateri se spomnite moje zgodbe, za druge pa čisto na kratko. Lani novembra sem končala vezo ki je trajala cca 4mesece s tipom ki ni bil sposoben normalnega komuniciranja. Spoštovanje je pojem za katerega on še ni slišal. Iz mene je želel ustvariti lutko po svojih željah. V glavnem prekipelo mi je ko mi je napisal sms z vsebino j..bi se, zato ker sem bila dve uri službeno zadržana in se mu nisem mogla oglasiti. Od takrat se nisva več slišala, jaz ga nisem klicala, niti iskala stika z njim. On me pa tudi ni poklical, niti za novo leto ni premogel voščila. No in včeraj se je pa le spomnil name in po dveh mesecih poslal SMS v katerem se je opravičeval in bla bla bla...je verjetno mislil da bom vsa srečna ker...no pri meni pa takšne reakcije ni bilo. Potem je poklical in vprašal kako sem in če sem še sama. Moj odgovor mu seveda ni bil všeč, ker sem v tem času spoznala moškega, kateremu sem všeč takšna kot sem, kateremu je všeč moj smeh, naravni videz...s katerim sva se neverjetno ujela. Sedaj me skrbi da mi ta težak, ne bi slučajno delal kakšnega sranja, ker mi je potem poslal še SMS da mi ne verjame da imam tipa (glede na to, kakšne sprmemebe bi po njegovem morala narediti na sebi...res čudno da...) in potem še je v mailu napisal da se ne bo predal kar tako, da se bo boril, bla, bla, bla... Strah me je da bi mi res delal kakšno sranje, ker če bi poskušal odgnati od mene tega tipa....pa vrat mu zavijem. Svetujte mi, ali naj njegove sms-e, maile enostavno ignoriram in si mislim j..bi se ali mu naj napišem da naj me pusti pri miru, da...ne vem. Ne poznam v podrobnosti tvoje zgodbe......vendar praviš, da nisi iskala stika z njim.....takoj nato pa poveš, da ti niti za novo leto ni voščil......torej si vseeno želela, da se oglasi......in se je oglasil dobre tri tedne kasneje...... To, da se pa on ne bo predal, da se bo boril......pa mislim, da ne pomeni, da bo tebe z nožem na vratu prisil, da se boš vrnila, pred tem pa bo še tvojega zdajšnjega tipa premagal v dvoboju (res, da si podzavestno vse želimo, da bi se tipi bojevali za nas, vendar je realnost vseeno malo drugačna).....tako kot verjetno ti nisi mislila dobesedno, da mu boš vrat zavila...... Ignoriraj ga......pa bo verjetno vse dobro......spet niso vsi naši bivši neki blazneži.....res je, da obstajajo tudi taki, vendar z najbolj črnimi scenariji pa vnaprej tudi ni dobro pretiravati.......
|