Mojca P. -> Smo dali prvič korenčkov sok, imam par vp (15.4.2005 9:16:35)
|
Moje mnenje: se z gosto hrano nic ne mudi. Ce imata problem z mlekom ali pa mali kaze znake, da bi rad jedel gosto, zacnita prej, drugace pa pocakajta. Lahko pa pac zacneta zeeeeloo pocasi (da ne bi obremenile prebave)in do sestega meseca samo stestirala stvari (zradi alergij), ostaneta pa le na par zlickah (ne zamenjata celega obroka). Korenckov sok dajajta v malih kolicinah (par zlick, sploh na zacetku (ker totalno zapre). Seveda je vse boljse doma narejeno, kot kupljeno, ki je seveda prakticno kadar se mudi, pa za na pot ipd. Na zacetku pa gre itak za cist male kolicine in je tudi en frutek prevec. Urska*-po recimo tri dni uvajaj eno novo stvar (korencek recimo). Se pravi bos tri dni dajala po par zlick korencka. Ce je po 3 dneh vse ok lahko zacnes z novo stvarjo (jabolko, hruska...) pac eno po eno, da ce bi se pojavila lalregija tocno ves, kaj si uvajala in kaj je problem. Od zitaric zacni z rizom (kosmici ali rizeva sluz) in koruzo-gris. Kdaj jih bos dajala je stvar odlocitve. Priporocam zvecer, ker je nasitno in ponoci ni panike. Joj, je tega vec ratalo, pa se vem ne, ce sem odgovorila na vse?? Vprasaj, ce sem na kaj pozabila!!
|
|
|
|